(06-26-2015, 07:31 AM)dejo Wrote: [ -> ]Mislim da je ipak to rješeno kako treba i da je Bertolacci Milanov igrač. 
Gazzeta pise da je sutra medicinski pregled i da je potpisao ugovor na 4 god 1,5 miliona eura plata...
Romi smo dali 15 miliona eura plus bonusi...A Roma je samo prije 5 dana otkupila 50%ugovora od Genove za neki skoro 10 miliona eura ...
Za mene vrlo dobar igrac i kupnja...mlad igrac koji ima vec iskustva 3-4 godine...ocekujem da ce biti pojacanje slicno Bonaventuri...plus nije malo 15 miliona eura, morace on to opravdati ...
Dobar je to igrač, evo i de Jong je produžio ugovor. Vezni red izgleda mrvicu bolje, naravno daleko je to od idealnog, ali napredak je kakav-takav. Ipak, očekujem još jednog veznog i definitvno stopera.
Napad me ovo ljeto najmanje zanima, pregrmio bih bilo koga čak i Matrija, samo da poprave obranu i vezni red.
Ma pogledajte ove zadnje dvije sezone, ipak smo davali golove, mnogo golova...odbrana je ta koja je skripala. Imamo oporavljenog Elshu, Niang je vracen sa posudbe...definitivno dva super perspektivna napadaca. Dobro elsha je vec stara garda, al mislim da Niang moze mnogo napredovati dokazo je to i u Genovi.
(06-26-2015, 11:31 AM)huss Wrote: [ -> ]Ma pogledajte ove zadnje dvije sezone, ipak smo davali golove, mnogo golova...odbrana je ta koja je skripala. Imamo oporavljenog Elshu, Niang je vracen sa posudbe...definitivno dva super perspektivna napadaca. Dobro elsha je vec stara garda, al mislim da Niang moze mnogo napredovati dokazo je to i u Genovi.
Pa upravo to, pa ja bih čak i onog Petagnu pustio da bude u prvoj ekipi. Pod uvjetom da dobije određenu minutažu.
Naime, predsednik “zmajeva” Pinto Da Kosta je odbio ponudu Atletika vrednu 35 miliona evra.
- Ljuti smo na rukovodstvo Porta. Predsednik Pinto Da Kosta je odbio neverovatnu ponudu od 35 miliona evra. Kao razlog je naveo želju da popriča sa igračem. Martinez je pre odlaska na Kopa Ameriku istakao da želi da ide. Prekršen je dogovor – rekao je menadžer Martineza, Luiz Enrike Pompeo.
I mene podseća na Bonaventuru. Iskreno nisam ga gledao ali slične su to karakteristike, ima najviše asistencija i pasova u svom timu, solidan defanzivno, zna da zabije a s obzirom na godine može da napreduje dosta. Definitivno poboljšan vezni i dobijeno na širini. Doduše Đakomo je bio jeftiniji.
Ali ako nam on bude jedino pojačanje u sredini, odnosno ako ne dovedemo još nekog ali boljeg igrača opet nam je vezni iza ostalih u ligi koji jure ligu šampiona i jebeš sve.
Kako se stavljaju slike ovdje?
New Reply, ispod fonta nađi sličicu planine i sunca, dalje ćeš se snaći.
![[Image: 220px-PaoloMaldini.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1c/PaoloMaldini.jpg/220px-PaoloMaldini.jpg)
Nr znam kakav je Al 20 miliona za bertolaccia je puno. I ne kontam to oko napadača, pa nama treba čista špica, krila i lažne devetke već imamo, znači treba nam neko ko će znat samo da zabije gol i kraj. Dzeko, Martinez i Lukaku su takvi. Cavani i Higuain isto al nedam 60 miliona.
Laporta bo bio sjajan al ispod 30 miliona ne dolazi.
Saponara u Napoli za 13-15 miliona, a mi ga dali đabe. Al zato poklonili Romi 20 miliona. I sad naravno Bertolacci treći najskuplji Italian (30 mil Nesta, 29,5 mil Ballo, i 20 mil Bertolacci) hahahahha
žalosno. Bas Galliani zna poslovat, u 3 pizde materine mi i naša transfer politika. Rekao sam vam boni, mi ćemo pobacat ovi 120 miliona kroz prozor. Za ovako nesto se u javnim preduzecima ide u zatvor radi pogrešnog poslovanja