Pa pominjani su vala i Anceloti i Falcao i Verati i jos razna cuda muda vezana za Doyen sports. Pogotovo dok se pregovaralo.
Sto se konkurentnosti tice,jesmo konkurentni na papiru,a koliko u realnosti to smo videli na primeru Kondogbie. Mozes misliti,umesao se treci klub u trku za igraca i onda se Galijani duri kao malo dete,pokupi svoje igracke,u fazonu necu vise da se igram sa vama i ode nazad za Milano. Sta je mislio?Da ce na njegovu zalopojku o nefer potezima Inter da se povuce? Da ce tuzna prica da gane Kondogbiu u srce mladjano i da ce potom pokajnickim tonom pozvati Galijanija da se izvine i zakune na vernost do groba?Tom logikom onda nikad necemo dovesti ni jednog igraca za kojeg se pored nas ozbiljno zainteresuje neki iole bogatiji klub.
Spominjali spominjali spominjali...tko?Novinari, eto tko. Novinari će naći poveznicu svugdje, ako i kad požele.
Ancelottijevo spominjanje se nastavilo i nakon što je on sam rekao da nije zdravstveno sposoban trenirati momčad i da će mu poslije operacije trebati minimum sezona pauze od nogometa. Ne znam za vas, ali nakon te Ancelottijeve izjave ja sam se pomirio da je njegov povratak ravan nuli.
Ista stvar je i za Doyen sports. Novinari su jednostavno pretjerivali sa glupostima, a osobito kad se pregovaralo što si i sam rekao. Međutim, za Doyen sports ima nešto meni vrlo interesantno. Mislim da je Galliani, a vjerojatno i cijela uprava mislila da sama prisutnost Doyen Sportsa tijekom pregovora donosi prednosti pri potpisivanju igrača. Ne znam u kojem smislu bi se ostvarivala ta prednost, možda nekakav unutarnji dogovorim prodavanje magle i ostala menađerska posla. Uglavnom, Galliani objavljuje transfer Kondogbie, to prenose novine i onda pucanj u prazno. I vidi vraga, dan-dva kasnije, službeno priopćenje kluba je objavilo kako će ubuduće Galliani dogovarati transfere bez Doyen Sportsa. Nešto je tu puklo u tom odnosu, a imam dojam da je transfer Kondogbie u Inter imao veliku ulogu. Hoću reći da smo svi skupa nasjeli na ta "čuda" Doyen Sportsa, a nasjela je vjerojatno i uprava Milana.
Nece ni novinari sami od sebe nicim izazvani da objave nesto tek tako zato sto im se hoce sem ako neko ne pusti neku "buvu".
A sve mi se cini da znam iz koje kuhinje su te buve iskakale.
Dok mi ovoj upravi ne vidimo ledja nema nama napretka.
Jos nije ni poceo transfer period...tako da realno, prerano je donositi bilo kakve zakljucke o bilo cemu...samo znamo da je Miha trener i da zeli da igra sa 4-3-1-2 formacijom....Uostalom ako i dodje neko super pojacanje ne mora znaciti da ce se isplatiti...isto tako ne mora znaciti da ce se Kongdobia isplatiti Interu...Zato kazem prerano je suditi...
Samo mi je glupo dizati u nebesa transfere Intera i Juventusa i pusit price njihovih novinara, a nasi kad bilo koga dovedu to je odma lose bezveze pojacanje....na kraju ce Felipe Melo biti bolji igrac od Bertolaccia ... Eto Bacca donjeo dvije godine za redom Sevilli titule, ali on je Ricardo Oliviera ... ma daj ba ...
Meni je gora stvar kako ce on se rijesti svih onih silnih kvazi igraca pod ugovorom...Evo Zaccardo dvije godine ne zeli da ode iz kluba ...
Bitnije je imati dobro ukomponovan tim nego par "zvucnih" pojedinaca vise. Eto prosle sezone ni Sampdoria ni Genoa ni Torino, a cak ni Lazio nisu imali "zvucnija" imena od nas, pa pogledajte njihove pozicije na tabeli, a pogledajte nase. Tako da...ja se uopste ne plasim Intera, Inter je uvijek bio i ostace truba, Juve ce i dalje da dominira jer iz godine u godinu rade ekstra stvari na mercatu.
Ukomponovan tim ako je sacinjen od prosecnih igraca ne znaci puno.Nama ipak pored ukomponovanog tima treba igrac koji moze da napravi razliku na terenu.
Niko ne kaze da je Bertolacci lose pojacanje,ali ako ce on biti najkvalitetnije pojacanje na sredini terena onda ipak nismo ostvarili zavidan napredak.
Vec smo potrosili 50 miliona,a treba dovesti jos nekoliko igraca.Kad podelis broj potrebnih pojacanja sa cifrom koja je ostala ne deluje preterano obecavajuce.
Ajde uprava nek se potrudi da makar sklopi tim koji ce biti konkurentan u borbi za mesta koja vode u ligu evrope naredne sezone.
A sto se tice ovih nasih "superstarova",tipa taj Zaccardo,to je skart koji mogu da pokupe timovi iz serije B,eventualno donjeg dela tabele serije A(to da im bude ekipa u skladu sa njihovim kvalitetom),koji sve i da hoce da ih kupe,tesko da ce moci da im ponude istu ili bolju platu od one koju dobijaju trenutno...i naravno da bagra nece hteti da ide,vec ce sedeti do zadnjeg dana i uzimati pare od nas.
Inter i Juventus su odlično počeli sa transferima, Juvetnus zapravo već i napravio tim ali naravno da će se tek kad počne sezona videti ko je kako prošao.
Jeste najbitniji ukomponovan tim ali ljudi nema ništa bez vrhunskih igrača, jedan takav čini trojicu oko sebe boljim, mi od odlaska Silve i Ibrahimovića takvog nemamo i ne možemo da se sastavimo. Taj Bertolaći ili Bonaventura tek uz nekog takvog u sredini mogu da dostignu maksimum a same bi ih Juventusov samleo.
A te pozicije Đenove, Sampdorie... Nisu nešto čemu Milan treba teži ni u kom slučaju.
Mislim da će Mihajlović uvesti reda u svlačionicu i mislim da će mnogi igrači koji su zadnjih par godina bili trube odigrati barem 50 % bolju sezonu.
Očekujem i poprilično sam siguran da će se Bacca i Bertolacci pokazati kao pojačanje za klub.
Kad dovedu jednog dobrog stopera, bit ću spreman i službeno prognozirati plasman u top 3 iduće sezone.
ma uredu je ovo sa Baccom. Kolko god glupo zvucalo da je ribar, covjek je odradio svoj posao. Vidjet cemo kako ce igrat kod nas. Pa i sam Hulk je doveden iz druge kineske lige za 200 hiljada pa prodan Zenitu za 45 miliona.
Ja zelim Laportu u odbrani jer je jos mlad i snjim se moze gradit nasa odbrana, a u ostalom, Real i PSG ce ti ga htijet svake sezone otkupit za 60 miliona.
A Mexesu i Muntariju niposto ne davat novi ugovor. KUpi stvari i bjezi iz kluba
Bacca mi se sviđa baš zato jer ima skromne nogometne početke. Taj će gristi svaku utakmicu.
Štoviše, mislim da bi se Faraon, ako bude napokon zdrav, izvrsno nadopunjavao sa Baccom.
Ali jbg, jedno su neke maštarije i mišljenja, vidjet ćemo kako će Mihajlović to ukomponirati.