Kao prvo moramo prodavat. Od ove sezone imamo pravo samo 25 igrača prijavit, a imamo ih 31. Tek kad prodamo možemo dalje kupovat. Al nažalost neće niko da ide. I ne možemo dovodit obojicu kalla jer su naši stručnjaci skontali da poslije 4 propali godina Mexesa, upravo 5ta bude uspješna pa su mu produžili ugovor. Sjajno. I s tim smo zatvorili ulaz dvojici pravi defanzivaca. Al neka, nek vidi malo Sinisa sa kakvim govnima su imali naši bivši treneri posla. Pa ti pokušaj dovest ured one budale nazad. Sretno mu. Samo se pitam ako ne uspiju prodati egoistu (misli se sa na supka Meneza), koju čemu poziciju onda igrat kad nema vise krila. A Faraon u Monaca pokazao da može da igra kao isturena špica, što kod nas nikad nije dobio šansu radi idiotizma uprave
I oko Zapate se napalili ljudi posle ovog kupa, to što je prošlo svetsko igrao još bolje i opet imao usranu sezonu nema veze, možda mu i produže ugovor.
Ibra će očigledno doći. Umesto Šaravog kome bi bila ok ta rotaciona uloga, koji može da uđe u razne formacije i koji je mlad, tu će biti Adriano/Baka koji su sigurno očekivali mesto prvotimca. Menez kao što si rekao Boga pitaj a tu je i Matri, čovek startuje danas protiv Intera.
I tako napunjen napad a u odbrani će dovesti samo još jednog klinca koji tek treba da postane vrhunski štoper a i vezni red je i dalje bez klase. Po meni su još 1 odličan štoper i vezni neophodni ali sumnjam da će ih dovesti.
Dobro izdanje Bacce i Adriana, mislim da cemo imati odlican napad. Posebno je Baca prosao nekoliko puta pored Ranochie kao pored stuba

E samo jos da pojacamo odbranu i vezu. Mali Calabria me isto ocaro posto ga prvi put gledam. Ostali uglavnom vec vidjeno...
Mexes je zasluzio novi ugovor trolanjem intera pa makar i u prijateljskoj...gol se vrti po internetu...uvijek je dobro pobijediti inter pogotovo ovakvim golom da cijeli svijet sazna...
Da to je najbitnije...

Mada je gol stvarno carski.
Sve utihnulo,nista se vise ne spominje,manekenise se po Kini,kao da je tim za narednu sezonu kompletiran i kao da je sve u najboljem redu.
To bi ja na pripreme u vojni kamp kao onomad sto je predsednik Kameruna poslao reprezentaciju posle fijaska na prvenstvu Afrike.
Romanjoli, Ibra i Vitsel kao da su u rangu Ronalda, Mesija i Azarda pa ih jurimo mesec dana.
Drugi igrači na tržištu ko da ne postoje.
Ma onaj gmaz Galijani,garant odugovlaci,cenjka se ne bi li spustio cenu za koju hiljadu evra,a u medjuvremenu se moli Bogu da ih kupi neki drugi klub i da on onda moze da kaze "eto nesto nije bilo fer,mi smo cinili sve sto je bilo u nasoj moci,prevrnuli smo zemlju i nebo ne bi li ih ucinili nasim igracima,ali sudbina kleta i drugih klubova mrski novac nam ne dozvolise"..... i onda naravno,sav srecan sto nece morati da pukne 20-30-40 miliona za njih otrci u Cezenu i kupi nekog stopera za milion i po i kao "eto,plan B,jbga" . Je*o bi se za evro,cicija pogana.Uzas.
Ima jos mjesec dana za transfere, sad im je prioritet ovaj poso oko prodaje dionica. Valjda dio tog novca preusmjere za transfere...
Dao Galiani intervju povodom rođendana. Između ostalog poriče da je u lošim odnosima sa Maldinijem, Šaravog su stvarno hteli u vezni red. Ideja im je da Menez bude iza Bake i Adriana, "divno" .