Naravno da im to jeste ideja,zasto potrositi pare na nekog igraca koji stvarno igra na toj poziciji,kad moze da se "modifikuje" raspala manekencina Menez. Moze i Niang da igra stopera,ako Roma ne spusti cenu,bez problema.
Taman pomislim da je dosegnuta krajnja granica koliko Galijani moze da mi se smuci i on je stalno premasi.Amazing.
Sjajan Bacca, obavezno poslat kao zamjena za Ibru. Dat Baccu njima a nama Ibra. Nema Bacca pojma
Covjek je stvorio dvije najopasnije prilike na utkamici a ti to kazes. Stvarno te nikad nisam razumio, ne znam koji je tvoj problem ali ne bi ni ulazio u to. Uglavnom grizli su na terenu i vec se vidi taj Mihin pristup, nema stajanja svih 90 minuta, uvijek su dvojica da zatvore stranu ili generalno je uvijek neko blizu lopte. Ako vec nekog hoce da prekomanduju iza dvojice napadaca onda bi trebali Susa, momak je definitivno najbolji na toj poziciji, mnogo brzi od Honde.
Ama spor je huss. Na 2 prilike ne može sprint zadat. Luiz Adriano mu daje sjajnu loptu za šansu, i Bacca okrene igrača i vidi Luiz samog samo mu treba vratit povratnu Al ne hoće sam. Sve sam. Sjajna li pojacanja
Ma daj, protiv Intera je projurio ko voz kad je ono izleteo na golmana, nije Baka spor.
Ne pratim pripremne jer me ne zanimaju, imaju 10% veze sa stvarnošću. Prošli put smo dobili Real 4-2 beše a sezona je bila katastrofalna.
Ma daj, kakav Inter. Ako ćemo se snjima poredit odma briši sezonu. Oni nemaju pojma s fudbalom. Pa evo ovaj Real ih nabije ko kantu, a mi ih namucimo. Danas odlična tekma, napokon milan koji ne srlja naprijed vec trazi igru. sjajno odradeno. ali bacca me razocarao danas. ocekivao sam vise od nekog igraca koji je kostao 30 miliona, i bilo mi je drago da je profulao penal jer tacno pokazuje kakva mu je bila danasnja prezentacija. pa Niang me odusevio,on je nase najvece pojacanje ovog ljeta. on i Ibra ce cinit cuda
Ma Bacca ti je odlican igrac, vidjeces to i povuces svoje rijeci

Moras uzet u obzir da su on i Adriano tek dvije utakmice odigrali sa ostatkom ekipe koji se vise manje zna od prije. A Niang je definitivno za godinu toliko napredovo da bi mu ja dao mjesto u prvih 11. Prolazio je kad god je htio Realovu odbranu. Samo jos malo strpljenja s njim i mislim da cemo dobiti napdaca "svjetske klase"

Huss, iz tvoji usta u Božije uši

Vidi se pomak, i mislim da ove sezone možemo zaustaviti veliki Juve. Al već vidim početak gdje će se Juventusu nastima prvi 6 utakmica da sve dobije, posat će se po novinama o suđenju, al poslije će se sve zatiskat. standardno za Serie A
Juve bez vidala pirla i teveza nije juve...jos ako ode pogba....