SuperMario kolko god da je pacijent on idalje zna igrat lopte. Doveden je na posudbu, što znači zamjena bez žaljenja. Jer iskreno ja bi da se gura Bacca - Luiz, a ostali nek uđu ako dođe vrijeme. Jer ovako Mario nema pravo na žaljenje sto ne igra, jer mu je inače odgovor: druze evo je karta u jednom smjeru za Liverpool, ne vraćaj se vise. Zna on veoma dobro zašto je doveden i siguran sam da će dat sve od sebe da se ponovo dokaze. A to nam i treba. A ako uspije sjajno

Znanje Maria na terenu je neupitno...bolje imati Marija na klupi nego Cercija i Matrija zajedno...medjutim postoji druga strana medalje i to jako jako losa ... Mario zna napraviti nemir u ekipi i tako naskodi ne samo sebi nego svima...Nebi volio da Miha u prvoj sezoni ima problema sa nedisciplinom...Mihih najveci problem ove sezone je pritisak...Tako da mu nedisciplina nikako ne treba...
Sto se tice veznog reda @Sampinjoj je odlicno napisao...nas vezni red ne samo da ne hrani loptama napadace, nego ne pokriva teren i suparnicke igrace pa ostavlja sirom otvorenu odbranu...a @Huss je sjajno dopuni...nama trebaju Witsel i Moutinho ako hocemo u LP, to je jasno kao dan...
Kvotu igraca koji ce igrati toplo-hladno u veznom redu smo popunili i ispunili...nama sad ne dostaju klase...Posto smo usli u zadnji 5 dana transfer perioda to ce biti veoma tesko uraditi...ja mislim da cemo na kraju dobiti Illaramendia na posudbu ili da ce doci Obi Mikel, ili Alex Song, uglavnom doce neki igrac kojem je karijera krenula u negativnom smjeru zadnje 2 sezone i sad se mora vaditi...a nama je pun kufer takvih igraca..jednostavno moraju da iskesiraju za nekog pravog, koji u ekipi vec par sezona nosi svoj vezni red i igra ozbiljan fudbal...
Videcemo u subotu. Za eventualni neuspeh(sve sem pobede) protiv empolija ne postoji ama bas nikakvo opravdanje.
Na kraju Kucka...

Mogu smao rec, brz, jak i borben, ali nije neko ko ce organizovati napade. Uz njega mora doci jos jedan igrac u vezu. Inace nista s enece promijeniti. Igra "Vrati Lopezu, pa napucaj naprijed sto dalje od gola...."
S Kuckom smo zatvorili ovaj transfermercato. Jedino ako ode Monto, Noce i Matri, e onda je moguće da se dovede još neko. Ovako 7 mjesto i moguća EuroLeague slijedeće sezone. Odlicno... nooooot
Kamo srece da je tako.Ja zaista ne vidim na koji nacin ovaj sastav moze da konkurise za izlazak u evropu.Jedino se nadam da se nece nastaviti trend iz proslih sezona da ekipe poput kjeva,verone i torina odlaze nezadovoljne kuci sa San Sira jer su osvojile samo bod.
Bolje bi bilo da je napad ostao onaj od prosle sezone,a da je sredina sredjena kako valja,nego ovo sto je uradjeno.
Prvo propali Baloteli, pa Kucka...
Cak i da Baloteli odluci da hoce da igra kako ume, nema ko da pravi napade na sredini i po krilima.
Pa kakva je ovo zajebancija?!?!...Kucka?...pa ovo je presmjesno...i Miha dozvolio transfer?...Ja ne znam kako ga uopste mogu nazvati pojacanjem....On moze biti samo zamjena za Nocerina i to je to...cak mislim da je od Kucke Montolivo bolji...
Da bi se vratili na staru slavu i da bi se vratili u CL, treba svi da rade dobro...od uprave preko trenera do igraca na terenu pa i sami navijaca...Uprava u startu ne radi dobro i kako sad nesto ocekivati???....Ja jos uvijek ne vjerujem...kontam sve Kucka je ba zajebancija...
Konacno dovedes dva dobra napadaca i imas treceg dobrog, istina malo ludog, na klupi ... a budes toliko nesposoban i nemocan da dovedes jednog samo jednog klasnog veznog igraca... i jos ostanes na mladim stoperima koji nece uz sebe imati pravog vodju u odbrani...
Iskreno potajno sam se nadao i jos se nadam da ce doci klasni vezni igrac, ali ove zajebancije sa Kuckom itd, fkt nema vise smisla uopste...cudi me Miha da je pristao na to sve...
Mi ovdje komentarisemo kako nam ne treba Soriano, jer ne moze da nosi vezni red nije jos uvijek igrac koji moze da preuzme odgovornost...pricamo o Witselu i Moutinhu, a nama dodje Kucka...Jebes ovu zajebanciju...Soriano je izmislio fudbal za Kucku....i sad ce navijac i uprava izvrsiti pritisak na igrace i trenere i ocekivati od njih da se plasiraju u CL...a kako sa ovim veznim redom i neiskusnom odbranom to niko ne zna...
Palleta je otisao u Atalantu, Mexes je vrlo blizu Fiorentine...to znaci da ce nas 4 stoper biti niko drugi nego Alex..vjerovatno najlosiji od svih 6 u sastavu...Matri ide na posudbu u West Ham, a Suso je blizu posudbe u Genovu..
P.S. jedna info ne vezano za transfere, ali vezano za Milano....Mihajlovic ih ubija na treninzima doslovno...Balloteli je juce jedva zavrsio trening, tako da ja ocekujem jos mjesec dana najmanje da ce im svima biti teske i tvrde noge...vjerovatno tek nekad od sredine ili kraja septembra mozemo vidjeti i skontati stvarne domete ove ekipe...
Kucka je nakad vazio za talentovanog fudbalera, ok za mid-table timove. Medjutim on sad ima 28 godina, dobio je ugovor na 3 godine. Dakle, nema sanse da ga uspesno prodaju kada bude imao 31. Bice jos jedan igrac u timu koji nece da ode jer ima solidnu platu, a za koga niko nece da odresi kesu.
Pa dobro nisu platili 30 miliona za njeg pa da sad trebaju nesto dobro da ga prodaju. Nije to los igrac, mislim da pretjerujete kad ga potcjenjujete. Jedino je tacno da s njim nisu rijeseni nasi problemi u vezi. Sto se tice defanzivnih zadataka u vezi on moze biti od izuzetne koristi.