Berlusconi: Stadion bi trebalo nazvati mojim imenom
Predsjednik AC Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi ustvrdio je kako bi San Siro, ili formalno Giuseppe Meazza, u budućnosti trebao nositi njegovo ime…
AC Milan je na mali koračić od osvajanja svog 18. naslova prvaka Italije, a prvog nakon 2004. godine. Time će Milan, ne dogodi li se senzacionalni preokret u završnici Serije A, prekinuti petogodišnju dominaciju gradskog rivala Intera, s kojim dijeli stadion.
- Pod mojim vodstvom je Milan postao najtrofejniji klub na svijetu. Prema tome, ja sam najuspješniji predsjednik svih vremena u smislu osvajanja trofeja. Ukoliko osvojimo prvenstvo, bit će to 27. Milanov trofej pod mojom predsjedničkom palicom. Trebali bismo imenovati stadion mojim imenom. Nakon mene je najuspješniji predsjednik po broju trofeja Santiago Bernabeu u Real Madridu. On je bio predsjednik u najboljim godinama tog kluba. Španjolcima je to bilo dovoljno da stadion imenuju po njemu – poručuje Berlusconi.
Capello zna tajnu Milanovog "Scudetta"
Fabio Capello smatra da je Milanova transfer politika prošlog leta dovela njegov bivši klub na prag osvajanja titule.
Trener engleske reprezentacije, Fabio Capello, prezadovoljan je izborom igrača koji su stigli na "San Siro" i smatra da je to glavni razlog što će Milan najverovatnije osvojiti titulu u “Serije A“, nakon 7 godina posta.
Dolazak Allegrija na klupu Milana pokrenuo je lavinu dovođenja napadački orijentisanih fudbalera u redove Rossonera što se na kraju debelo naplatilo prvim mestom na tabeli.
Capello, koji je osvojio 4 Scudetta i Ligu Šampiona, ima samo reči hvale za prelaske Ibrahimovića i Robinha u redove Milana.
“Klupska politika im je odlična. Sa Ibrahimovićem i Robinhom, milanski klub je izašao na pravi kolosek.”
“Zatim se Alessandro Nesta oporavio od povrede, pa je klub napravio još dva genijalna poteza aganžovanjem Cassana i Marca Van Bommela.” – izjavio je trener “Gordon Albiona”
Fabio je u prošlosti imao priliku da trenira Cassana i Ibrahimovića za koje važi da su veoma prgavi, međutim, Capellu su ostali u lepom sećanju.
"Nisam nikada imao problema sa Ibrom, jedino što ga je nerviralo je to kad izgubi na treningu, a Cassano je neko ko uvek želi da se nadmeće."
(05-05-2011, 06:31 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Capello zna tajnu Milanovog "Scudetta"
Fabio Capello smatra da je Milanova transfer politika prošlog leta dovela njegov bivši klub na prag osvajanja titule.
Trener engleske reprezentacije, Fabio Capello, prezadovoljan je izborom igrača koji su stigli na "San Siro" i smatra da je to glavni razlog što će Milan najverovatnije osvojiti titulu u “Serije A“, nakon 7 godina posta.
Dolazak Allegrija na klupu Milana pokrenuo je lavinu dovođenja napadački orijentisanih fudbalera u redove Rossonera što se na kraju debelo naplatilo prvim mestom na tabeli.
Capello, koji je osvojio 4 Scudetta i Ligu Šampiona, ima samo reči hvale za prelaske Ibrahimovića i Robinha u redove Milana.
“Klupska politika im je odlična. Sa Ibrahimovićem i Robinhom, milanski klub je izašao na pravi kolosek.”
“Zatim se Alessandro Nesta oporavio od povrede, pa je klub napravio još dva genijalna poteza aganžovanjem Cassana i Marca Van Bommela.” – izjavio je trener “Gordon Albiona”
Fabio je u prošlosti imao priliku da trenira Cassana i Ibrahimovića za koje važi da su veoma prgavi, međutim, Capellu su ostali u lepom sećanju.
"Nisam nikada imao problema sa Ibrom, jedino što ga je nerviralo je to kad izgubi na treningu, a Cassano je neko ko uvek želi da se nadmeće."
Kada Don Fabio,za mene najbolji trener, nešto kaže onda mi nemamo tu šta sporiti...uostalom i rezultati Milana govore u prilog tome...
Allegri je dao svoje želje za ljetni mercato:Essien,Lazzari,Ganso...
Uz Mexesa koji je dobar i Taiwa kojeg pamtim po lošim partijama ali nadam se da će me razuvjeriti i da se ostvare barem 2 od 3 željena transfera a poznavajući genijalnost Braide i Gallijanija ja u to ne sumnjam, Milan će vrlo brzo opet biti moćan faktor europskog i svjetskog nogometa...
A gdje nam je onaj juventino da ga pitamo koliko je 7x3 = ? Hahahahahhahahahahahaha
Poslednji skudeto 2004 smo obezbijedili protiv rome samo na san siru pogotkom Sheve, evo i ove sezone bi trebalo da bude tako..
(05-06-2011, 12:52 PM)hadivelko Wrote: [ -> ]Poslednji skudeto 2004 smo obezbijedili protiv rome samo na san siru pogotkom Sheve, evo i ove sezone bi trebalo da bude tako..
http://www.youtube.com/watch?v=jN0M-vFU7...dded#at=74
Kakav komentar kod gola !!!....a pogledajte Cassana

Forza Raggazi !!!
e raja, ako ko ima snjimak prosle utakmice zamolio bih ga da mi da link da skinem, obzirom da sam bio u bolnici zbog operacije nisam pogledao i to ce biti jedina tekma ove sezone koju nisam gledao

(((
ali sam se vratio u najbolje vrijeme da proslavim titulu protiv ROME, aBd sutra ocekujem pobjedu ili remi najmanje i titula je nasa....pa u zadnja dva kola mogu igrat mladi jer necemo imat sta izgubit....Volio bi vidjet Verdija,Beretu,Albertazzia,Villu i ostale mlade nade..
JA hocu da protiv Cagliaria gledam sve naj bolje...Prvi put Uzivo na San Siru i da gledam neku djecu....Neeee...Nek igraju u Udinama...

)
(05-06-2011, 05:42 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]JA hocu da protiv Cagliaria gledam sve naj bolje...Prvi put Uzivo na San Siru i da gledam neku djecu....Neeee...Nek igraju u Udinama...
)
Zavidim ti, ja sam planirao ici, ali nazalost operiso sam koljeno i 2-3 mjeseca nema mrdanja

((( i to bas sad kad se slavi titula

)))