Nocerino u prvi 11???? Mihajlovic se izgleda odlucio zajebavati i sa navijacima ....
Berlusconi je najavio da dolazi na utakmicu...i nakon sto je vidio protest Curve Sud ( koji je pun pogodak ) odbio je da prisustvuje utakmici...to je neki njegov protest protiv Curve Sud...konacno je poceo obracun...davno sam ga ocekivao i zelio...nadam se da nije prekasno....
Necu da budem sad nesto posebno negativan ili neki hajter...ali ovo sto je u 3 poluvremena do sada pruzi nas vezni red je strasno strasno lose...svaki igrac ima 4-5 dodira sa loptom prije nego sto posalje pas, njihova kretanje takodjer vrlo lose i slabo se otktrivaju...ja kad vidim da kod prekida blizu lopte stoji Nocerino dodje mi da povratim...licno volim igrace tipa Susa, profinjenje, ali Suso je 3 brzine ispod onog sto treba da radi igrac iza napadaca...strasno sporo trci i strasno strasno lose i sporo pronalazi rijesenja u napadu....a nasi stoperi fakticki od 20 m igraju 1na1 sa njihovim igracima, jer veznog reda kao da nema....
Kakva steta ovog veznog reda radi onog dvojca u napadu, Luiz Adriano i Bacca mogu izrasti u pravi jaki tandem...ali nazalost sve ce morati sami sebi iskreirati i stvoriti, bas kao i kod gola....
Posle prvog poluvremena uz puno,puno srece imamo rezultat 1-1.Pa strasno.I ovaj empoli nas vozi po sredini kako im se hoce. Sem one lepe akcije Adriano-Bacca nista nismo pokazali.
Samo cu reci da je ovom Bacci i Adrianu onaj Pirlo od prije 5-6 godina oni bi 'ladno dali svaki po 20 golova u sezoni. Samo se nerviram kad razmisljam o tome. Svi vide sta je glavni problem ove ekipe, samo dvojica seronja i dalje imaju neko svoje vidjenje. Pa majku mu od tih skoro 90 miliona, moglo se izdvojiti nekih 20-30 za kvalitetnog playa.
Njih mi je i najvise zao,jer nece iskazati svoj pun potencijal.Ova utakmica sinoc bi bila izgubljena,eventualno bi bio izvucen bod...nesto slicno kao prethodnih sezona.Dobijena je na njihov individualni kvalitet.
Bojim se i da pomislim sta bi bilo da je sinoc umesto empolija gostovala neka ozbiljnija ekipa.
Kad vidim sta Pjanic radi u Romi, a doveli su ga za nekih 15-20 miliona. I vi sad uporedite jednog Bertolaccia koji je doveden za isti novac a nece nikad biti ni blizu tom kvalitetu. Mi jednostavno vise nemamo scouting. Barem pet ekipa u Italiji ima bolje transfere od nas.
Sve bi ja to poslao kod psihijatra.Bez zezanja.Dva puta nedeljno na seansu da pokusa da im otkloni tu blokadu sto imaju u glavi.
Pouzdani mediji u Italiji su prenjeli informaciju o Witselu i ako je zaista tacna, ja zelim da Galliani sto prije do kraja ovog prelaznog roka ode...istrpio sam razne gluposti u zadnje dvije god....istrpio sam i Kucku ove godine ali ovo je previse...poslao sam zahtjev za clanstvo u Milan Club, ali ako ovo se ispostavi tacno ponistiti kupovinu clanske....i mislio sam jos par stvari kupit kao npr trenerku koja je predooobra ali necu...
O cemu se radi...Zenit je pristao na 3 miliona eura posudbu, uz obavezan otkup na kraju godine od 22 miliona eura plus bonusi za odigrani 20 utakmica, ti bonusi nisu veci od 3 miliona eura...i mislim da je to izvaredan deal,plus je Witsel zatrazio od Zenita da ga pusti u Milan....ali supak Galliani je pristao na posudbu od 3 miliona eura ali ne zeli obavezan otkup, nego zeli samo pravo na otkup i zbog toga su blokirani pregovori...ako je to zaista tacno onda nek idu svi u tri lijepe pm, a pogtovo Miha ako sve to zna i suti...
Curvi Sud apsolutna podrska da ce nase najvece pojacanje biti odlazak Galliania....
Eto koliki je to cicijas i skrtac.Dil je fakticki da kupis Witsela za 28 miliona eura ,s tim sto se na papiru jos jednu godinu vodi kao igrac Zenita i s tim da 25 miliona ne moras platiti sad,nego tek za godinu dana. Cak dva miliona jeftinije nego da odmah bubnes 30 miliona u kesu.Ali galijani sad racuna zasto bi on kasnije dao jos 25 miliona u slucaju da Witsel ne zadovolji svojim partijama. Pa covece,svaki igrac kojeg kupis,bio on mesi ili pera taraba ima odredjene sanse da se ne adaptira i slicno i da "omane".Kad bi se tako gledalo niko nikog u svetu ne bi odmah kupovao,nego bi svi pravili te pozajmica dilove.
Sa druge strane opet,sve to stoji,Witsel bi bio odlicno pojacanje,klasa iznad svega sto u ovom trenutku imamo na sredini terena.Ali Witsel nije plejmejker.A to je igrac koji nam je najpotrebniji.Witsel nece resiti najveci problem u ekipi koji trenutno imamo.
Vidim da se pominje i neki Sandro iz QPR.Takodje pozajmica.
Suso i Mauri su odbili da odu na pozajmice u Djenovu,odnosno Kjevo. Mastour potpisao za Malagu,a Matri izgleda ide u Lacio na pozajmicu.Zaccardo u Karpiju.
Doce Soriano, a mi cemo se i dalje patiti da prenesemo loptu na svom terenu protiv prosjecnih timova Serie A (uz duzno postovanje prema tim timovima)