Sad citam da imamo nameru da djoramo Susa za Perotija.Gre'ota.
A dil za Matsoura je jednogodisnja pozajmica,sa pravom da ga malaga otkupi za 5 miliona eura na kraju sezone. S tim da postoji opcija da Milan odbije tu njihovu ponudu i zadrzi igraca ukoliko plati malagi 6 miliona eura

Meni je taj Perotti dobar igrac, brz s loptom a ima i zadnji pas. U svakom slucaju, trenutno bolji od Susa. Ljudi zvuci nevjerovatno, ali konacno smos e uspjeli otarasiti Zaccarda, koji je prodan u Carpi

(08-31-2015, 05:06 PM)huss Wrote: [ -> ]Meni je taj Perotti dobar igrac, brz s loptom a ima i zadnji pas. U svakom slucaju, trenutno bolji od Susa. Ljudi zvuci nevjerovatno, ali konacno smos e uspjeli otarasiti Zaccarda, koji je prodan u Carpi 
Da,cak dobijamo i bonus milion evra ako karpi ostane u seriji a,sto ce im , doduse , sa zakardom tesko poci za rukom
jos kad bi se resili nocerina i matrija-milina....ostatak tog skarta da se liferuje u januaru(dotle ako ne budu igrali,imace vise volje da idu)Â i bice dobro.
Eto sada spekulisu da zaa Maatrija traze Lulica. Lulic je vise nego solidan krilni igrac, ali mi valjda vise necemo da igramo sa krilima. Fakat ovo je sad daj sta das, tipicna Galijanijeva organizacija.
A taarabta potjerali...idealna desetka za malo love
Soriano definitivno ne dolazi....blizi je Napoliu
Mauri je blizu Atalante ili Chieva...
Nocerino, Suso odbijaju sve ponude...mada Nocerino bi mogao u Chievo..
Sto se tice Lulica, on nece biti trajdovan za Matria nego za Montoliva...nasi ce koristit Lulica kao lijevog beka...Antonelli se povrjedio juce nece ga biti najmanje 20 dana...
Matri je vrlo blizu Lazia, fakticki je sve gotovo
Sto se tice Witsela tu je jako jako tiho i sumnjivo...ako daju Montoliva, plus Muria ili Nocerina...onda nam jedan vezni dolazi sigurno jer jednostavno moraju radi samog broja ako nista...
Soriano otpao, Montolivo ponudjen Laziu, plus trazi se klub za Mauria i Nocerina, mozda sam naivan ali ja u zadnji 4 sata ocekujem pojacanje u veznom redu ...
@Sampinjon ....Witsel nije playmaker to se slazemo ali mozes ga koristit doslovno na bilo kojem mjestu u veznom redu...ja licno bi ga stavio umjesto De Jonga...ostankom Meneza Milan nije ni trazio playmakera...znam da je Menez bio sebican prosle sezone, ali je bio daleko najjaci igrac i nije imao s kim da igra realno...sad sa Luiz Adrianom, Baccom i Balloteliem...itekako ima da igra...plus Miha moze dosta uticati na njegovu nervoznu, jer nije smiren kao Pippo...
Ma to su sve igrice, Galiani blefira svo vrijeme da nije zainteresovan i evo puf sad se pojavljuje informacija da je Zenit pristo cak i na tu klauzulu koja ne obavezuje Milan da ga otkupi. Mislim da ce Witsel ipak doci.

Od kad su vam te vesti za Soriana? i koji izvor? ja sam nasao na nekom sajtu da je otkacio napoli jer po svaku cenu zeli ponovo kod mihajlovica

i kao u fazonu da su pokrenuti pregovori. tu se izgleda nista ne zna 100%,jedni pricaju ovako,drugi onako. Ako bismo pazarili i soriana i witsela to bi vec moglo biti nesto lepo,plus ako odu nocerino i montolivo ,ihaaaaaaaaaaj

Soriano je novi igrac Napolia...13 miliona plus Zuniga u Sampdorio....SportItalia i SkySport
Eto to je to, mnogo novca potroseno a veliko pitanje je da li je tim jaci nego prethodne godine. To moze samo uprava Milana.