Imas pet igraca koji su mladji od 21 godinu u ovom timu, a njih mozes imati koliko hoces. Tako da nas tim broji 23 igraca prema tom pravilu. Dakle imali su prostora za jos dva pokjacanja, sto su vjerovatno ostavili za Witsela i mozda jos nekog

(09-02-2015, 11:49 AM)huss Wrote: [ -> ]Imas pet igraca koji su mladji od 21 godinu u ovom timu, a njih mozes imati koliko hoces. Tako da nas tim broji 23 igraca prema tom pravilu. Dakle imali su prostora za jos dva pokjacanja, sto su vjerovatno ostavili za Witsela i mozda jos nekog 
E hvala na informaciji.Nisam znao to za mladje od 21-ne godine.Steta,ja se ponadao da ce tri skarta od ovih 28 ostati neregistrovani.
@Huss ni ja nisam znao za tu informaciju ... Hvala i u moje ime

...
@Ensare treba biti realan, ova ekipa tesko moze uci medju tri, ma ko god sjedio na klupi i pravio taktiku..naravno da bi neki jaci trener izvukao vise od par igraca, jer nebi lutao i stavljao igrace na razlicite pozicije...
Nazalost ova ekipa nije planski pravljena i nisu se planski dovodili igraci..Ballotelli je doslovno doveden preko noci da se izadje u susret Raioli...ispunjene su tri zelje Mihajlovicu...Romangoli, Ely i Bertolacci...
Miha nije htio u ekipi Jose Mauri, jer smatra da mora u nekoj drugoj ekipi skupiti iskustvo, Miha nije htio Kucku, htio je Soriana, Miha je takodjer dao odrjesene ruke Montolivu i Nocerinu da potraze nove klubove, ni to se nije desilo...Alex i Mexes su takodjer dobili odrjesene ruke da potraze nove klubove ni to se nije desilo...Miha je zatrazio od uprave da pronadju i Susu novi klub da stekne iskustvo jer na poziciji AM mogu igrati Menez,Honda, Bonaventura...
Nakon svih tih neobavljeni poslova i povrede Meneza, vrlo vjerovatno Miha ce preci na taktiku 4-4-2 bez profinjenog veznog igraca....sredina terena trebala bi da bude slozena kao romb od 4 igraca De Jong, Bertolacci, Kucka(Montolivo,Poli), Bonaventura(Honda)
Nesto slicno je ako se sjecate radio Carlo kad bi se Kaka povrjedio ... Pirlo, Gattuso, Seedorf i Ambrosini igrali bi u toj romb formaciji na sredini...sada bi to trebalo da izgleda ovako ....
Bonaventura Bertolacci
Montolivo De Jong
I sto je najgore na kraju ce biti kriv Mihajlovic iako mu je ispunjen samo neki minimum osnovnih zahteva.
Trece mesto? Pa moze,mozda ono,ako ekipa odigra iznad nivoa svojih mogucnosti tokom veceg dela sezone,ako nas zaobidju povrede bitnijih igraca,ako neko od nasih veznjaka padne na treningu,udari glavu,onesvesti se i probudi kao vrstan plejmejker i jos par stvarcica koje su vec iz domena ciste srece.
Ne kazem da ovo (nazvacu nas trenutni sastav "ovo" jer stvarno ne znam kako drugacije) ne moze da pruzi nekih 100+% svojih mogucnosti.Ali obzirom koliko su trenutno polupani,prvenstveno u glavama,-za to ce trebati duze vremena,a dotle ce,strepim,trece mesto vec biti nedostizno.
Ja iskreno,za ovu sezonu najvece nade polazem u navijace,da ce da intenziviraju proteste,da ih radikaluzuju i da ce Berulskoni popustiti pod pritiskom i oteratu kugu iz kluba.Doduse,nesto slicno sam se ponadao i onomad sa Barbarom,pa nista.
Ma da, Galiani je kancer ovog tima već godinama. Pre su i mogli ljudi da seru jer nema para ali sad se videlo koliko nas uništava.
Meni je prelazni rok katastrofalan s obzirom na mogućnosti, jači smo samo u napadu i sa trenerom, to je je za neku ligu evrope.
Čovek ima grupicu od 20 igrača preko svojih vezica i niko drugi ne postoji na svetu, zato imamo godinama klimav tim i potpuno bez balansa i ikakvog plana pa ti sve zavisi od toga da li će 10 stvari da se poklopi i dođu Ibra, Vitsel i slični. Bertolaći i Kucka će doneti apsolutno ništa novo u odnosu na ono što Džek može, Siniša saznaje za transfer kad je on već gotov, kao u amaterskom klubu.
Roma po većini mišljenja obavila najbolji transfer rok, koji je finansirao niko drugi nego naš nesposobni Galiani.
Mario mi je još i ok, pljuvao sam ga dok nam je bio udarna igla, sad je rezerva za male pare, bolje on nego Matri.
Siniša mi je za sad baš svetla tačka, ne podnosim ga otkako je sjebao reprezentaciju ali ovde je skoro svaki potez na mestu.
Eh da je meni vidjet da nama neko ponudi 50 miliona za dvojicu igrača koji su igrali na posudbi. Jer mi naše igrače ne posudujemo već odma prodajemo za par miliona, i onda se žalimo sto svi redom uspjevaju a mi nista ne vidimo od kolaca
Evo sad kazu da je mexesov agent izjavio kako je mekses zeleo da napusti klub i ode u fjorentinu jer Mihajlovic ne racuna na njega ali je berluskoni rekao ne odlasku meksesa.
Prijelazni rok je zavrsio...zadovoljan sam jer nisam ocekivao nista....
Ulozili smo 90 milijuna eura u pojacanja najvise u zadnjih ohoho godina...
Ne mozes preko noci sredit kucu koju zapustas 10 godina....
Jedino nisam zadovoljan sa izborom trenera....i previse igrca u rosteru....ostalo je po meni ok
Carpi, Zaccardo: "U Milanu sam proveo najgore godine moje karijere".
Samo jos jedan neoboriv dokaz kolika je sranja Galliania napravio u zadnji 5 godina sa transfer politikom...Zaccardo koji mora platit Milanu sto mu je dozvolio da igra u klubu, sto ce moci svojim unucima pricati da je igrao u Milanu daje ovakvu izjavu...
Pa tamo je zadnji godina vladala potpuna anarhija...
Mihajlovic izgleda najmanje mora raditi na taktici, vise na psihi i zavodjenju discipline i reda