Protiv Empolia nismo zasluzili ni bod uzeli smo sva 3, protiv Intera smo zasluzili najmanje bod nismo uzeli nista i to je to ...
Miha je izvadio Baccu zato sto je jedini od svih 11 igrao u srijedu skoro 90 min za Kolumbiju...Balloteli kad je usao bio je odlican, cak ni na namjerne provokacije Interovih igraca i navijaca nije nasjeo, samo je poslije utakmice ljubio dres Milana

...
Luiz Adriano je jednostavno morao zabiti gol u prvom pol i onda bi utakmica izgledala drugacije ...
Montolivo, Kucka i Bonaventura su sasvim solidno drzali vezni red pogotovo prva dvojica...neki veliki nedostatk De Jonga se nije osjetio pogotovo u fazi napada...S obzirom da nismo igrali sa klasicnim defanzivnim veznim Inter nam nije stvorio neki veliki broj prilika...
Primili smo naivan gol, isuvise naivan...igranje Kongdobie i Handanovica smo pokusali iskoristiti i igrati pressing, oni su se nekako spasili i zabili gol iz polukontre ...
Romagnoli i Zapata sasvim dobro igraju nazad mada treba tu jos dosta dosta vremena da se uigraju...problem su bekovi...dvije sanse Intera za cijelo vece su dvije greske bekova...prva sansa Icardia pred kraj pol, De Sciglio nije izasao na vrijeme da napravi offside i druga sansa Icardia glavom pored gola, Abate kasni zestoko da ga pokrije...
I juce se pokazalo da nama fali igrac iza napadaca, klasicna 10-tka koja ce povezati redove, ova trojica nazad su puno radila i trcala pa su se na kraju i dosta istrosili...Ja Mihi zamjerim sto jebe Bonaventuru, jednom mu igra iza napadaca jednom u veznom redu...dok se ne vrati Menez ja bi promjenio taktiku i igrao sa 4 u liniji u veznom redu ... npr De Jong Monto u sredini jedan pored drugog, a sa strana Bonaventura i Kucka ili Poli ... mislim da bi vise tako pomogli nasim napadacima...
Sto se tice Intera, oni ni sami ne znaju kako su uzeli 9 bodova, protiv Atalante su dali gol u 90 min, protiv Carpia su se mucili i pobjedili iz penala i juce nezasluzeno protiv nas...vidim da njihovi navijaci vec likiju Mancinia i spominju Scudetto, vjeruj te mi da sve to nama ide na ruku...
Sljedeca tekma subota Palermo na San Siru, pa 4 dana poslije,utorak, Udinese