Ma gdje ces izvaditi jedinog igraca u ekipi koji moze zabiti i iz polusanse. A ostaviti Hondu. Gledam sinoc, pitaju Mihajlovica Zasto Bacca a ne Honda, a on kaze zato sto sam ja trener. Kao izgubio bi balans sa tri napadaca. Pa Baloteli je mogao bar pokusati igrati Hondinu poziciju a japanac to nije ni pokusavao. Kakav balans, gubis u jedinoj utakmici od ove 3 koju ne smijes i ti razmisljas o balansu. Jedino sto valja je klupa De Jonga. Taj lik unistava i nesto igre sto bi mozda mogli imati. On bi mozda ali samo mozda valjao da oko sebe ima 3 svjetske klase s tim da mu je jedan na 2 3 metra kao sto je Gatuso imao pored sebe. Mada Rinu i njega ne mozed u istu recenicu. Rino je bio svjestan svojih limita ali je bio klasicna loptica skocica, kad treba on je tu negdje. A ovoga nema nigdje a ponasa se kao da Pirlo u najmanju ruku. Niti moze nista izgradit a koliko sam vidio ni razgraditi. Nije slucajno da smobu zadnje 3 4 sezone najbolje igrali onu polusezonu kad je on bio van terena.
I ja se slazem za De jonga, mnogo smo bolji bez njeg na terenu.
Da taj iza napadača je već godinama veliki problem. Honda je kao trebalo da bude rešenje ali on je isuviše nesposoban, juče je imao i ok vezni red iza sebe i 2 sjajna napadača ispred i opet je svaku priliku traljavo koristio.
Inače ne sviđa mi se opšte zadovoljstvo posle meča, to je za mene luzerski ali ne čudi što smo došli dotle posle ovih teških godina. Kao pojedinac rešio meč pa to je fudbal nije ga rešio Mesi nego Fredi jebeni Guarin, i oduzeo nam je bod a ne pobedu, gol nismo zabili već drugu ozbiljnu utakmicu. Svakako neće da mi bude drago što smo nadigrali čisto solidnu ekipu.
Prvi put u nekoj ozbiljnijoj utakmici ove sezone nismo bili nadigrani.Naredne utakmice ce pokazati da li zaista postoji neki napredak u nasoj igri ili je ipak inter bio taj koji nas je cinio da izgledamo nesto bolje na terenu,tj,da su isti talibani kao i ovi nasi,samo sa daleko vecom dozom srece u prva tri kola.Zao mi je sto nismo uzeli makar bod,ili sto da ne i sva tri na tako neku frljoku kao oni.
Berlu navodno rekao da bi hteo da ostanemo na San Siru, neverovatno...
Meni se taj projekat preseljenja nije svidio od samog pocetka. Prvo, mali kapacitet stadiona koji s ene slaze sa ambicijama jednog kluba kakav je Milan, a drugo ostavljas San Siro Interu koji ima najmanje prava na njega, jer je onaj pocetni stadion iz 1929. izgradio milanov tadasnji prerdsjednik. Bolja bi opcija bila da oni pronadju novu lokaciju i grade sebi stadion, a da Milan samo usminka jos San Siro. San Siro je nasa tradicija a kazu oni koji su na njemu bili (mozda i medju vama ima takvih) da je akustika na tom stadionu nesto neprevazidjeno.
Ma mi smo jednostavno limitirana ekipa i dok ne dovedemo još par igrača nista od svega toga.
Oni više nisu šampioni i gotovo. De Sciglio mora odlučiti hoce li on biti pravi bek, koji probija, igra i koji je opasan ili je alibi igrač. Abatea ne racunam on je kanta, UMIŠLJENA kanta i jedan od najglupljih bekova u serie a.
Vezni su nam dobro odigrali ali smo igrali sa 10 igrača jer je Honda OČAJAN. Čovjek je bio očajan. Spor je, slab i eto, očajan. Da je tamo bio neki igrač koji moze nekakvu razliku napraviti, kao Menez bio bi to drugaciji Milan.
Balotelli odlican, Bacca i Adriano isto dobri ali Adriano je promasio i eto.
Murillo je njima spasio 2 ciste sanse a Romagnoli u 3 utakmice skrivio 2 gola praktički. Imao je i super intervencija ali sve u svemu ne mozemo se na njega pouzdati.
Molimo boga da se Menez sto prije vrati jer on je jedini pravi kao veznjak tu.
To je Gallianieva ekipa za 90mln eura...prosjek. Jovetic vrhunski igrač! Steta...
Isto tako gubimo mnogo novca jer delimo stadion sa Interom. A i popeli su mi se na onu stvar sa lažima više, 3 meseca traje farsa hoće li kupiti zemljište za stadion, stigne navodno potvrda i sad odjednom ostajemo na San Siru, govna obična.
Što se tiče Meneza ne vidim kako će igrati veznog a pogotovu kod Mihajlovića, pa čovek je ostavio bednog Hondu u igri da bi imao balans na sredini terena i igrača koji se vraća.
Nisam hteo da branim Maksa eto čoveku rezultati govore za njega, i u ligi će se kad tad ukomponovati samo od Rome zavisi da li će do tad da im pobegne isuviše.
Dobar početak lige šampiona, prva i treća grupa će biti baš interesantne.
Ja sve nade polazem u ovog Beea, mislim da je zajeban igrac i ako ulaze tolike novce sigurno ocekuje i da ima veliku zaradu. A kada ulazete u fudbal koji je najbolji nacin da zaradite? Pa da osvajate trofeje.

Mislim da ce u januaru doci barem dva dobra igraca, vjerovatno Witsel i nadam se neki play.