(09-23-2015, 12:44 AM)Stitch Wrote: [ -> ]ja sam milan zavolio zbog drugih vrijednosti koje su njegovali, a od tih desničara sam koliko toliko udaljen. 34 su mi godine, sasvim dovoljno da se sjećam šta sam sve zbog njegovih drugova propatio. za mene je on četnik i zlo ovog kluba, i ne mogu da vjerujem da ga iko normalan može braniti. znam da ovo nije forum o tome, ali ja ne mogu da ostanem hladnokrvan dok klub koji sam zavolio kao dijete vodi hadalj koji veliča ljude koji su mi ubijali familiju. najebem mu se ja svega od a do ž i nadam se da će se kakav kamen sa san sira odvaliti i puknuti ga u onu ružnu tintaru. eto.
http://www.okradio.rs/vesti/sport/nacion...30240.html
Procitaj malo pa razmisli
Nemojte molim vas da nastavljamo o ovome. Niko nije svetac i savrsen, a to su bile lude i jebene godine, gdje se glava gubila zbog "pogresnog" pogleda i gdje smo svi patili. Nadam se da smo pametniji od toga i da nam se to vrijeme nece ponoviti. Ajmo o fudbalu/nogometu/calciu
Sta mislite kako ce se Menez uklopiti u ovu Mihinu formaciju? Da li ce mu dati Hondinu poziciju? Ili ce biti slobodan kao kod Pipa?
Kao sto rece,vremena su bila takva,a sem toga ljudi i stvari se menjaju.Ne razmislja covek na isti nacin kad ima 20 i kad ima 40 godina.Ako cemo gledati ko je tada kako razmisljao i sa kim se slikao onda hajde da "izopstimo" pola populacije sa ovih prostora.Sto poznate sto nepoznate siroj javnosti.
Ja licno Meneza i vidim samo na toj poziciji ukoliko planira da bude redovan starter.Kakav je da je od Honde nece biti gori to je sigurno.Samo se nadam da nece nastaviti da izigrava sebicno manekensko govedo.
Sinocna utakmica od sjaja do ocaja. Izgleda da ce trebati jos malo vremena da se uklaviri kako utakmica traje 90 a ne 45 minuta.
Menez i Balo, znaci bez dvojice u odbrani.
To Sinisa treba da regulise sa njima,pa cak i po cenu da im time uslovi igranje u timu. Ako ne ispunjavate svoje defanzivne zadatke onda nema mesta za vas. Odbrana nam je ionako jadna,tako da svaki napad protivnika koji se isece pre nego stigne do nase odbrane je bitan.Problem je samo sto nema covek koga staviti umesto njih.Honda podseca na beskorisnu masu koja baulja po travnatoj povrsini,tako da Menez sve i bez defanzivnih delatnosti moze samo doprineti ekipi i nista drugo.Tuga je koliko smo tanki sa izmenama.
Tj,Honda jeste beskorisna masa koja baulja po terenu.
Inter je jača ekipa od nas jer ima poštenu obranu.
Mislio sam da je Romagnoli jači igrač, ali on je kod svih golova koje smo primili reagirao očajno. S obzirom kakvu ekipu imamo jos se dobro i držimo. Naprijed smo jaki. A Honda... nemam riječi... nemoguće loš.
SAda treba dobiti Genovu koja je loša i onda smo skupili 3 u nizu. Nadajmo se da ce Bee kupiti taj dio kluba i da ce biti jos intervencija u mercatu na zimu, jedan vezni i jedan stoper.
Mladi bek Calabria igra vrlo dobro, to je lijepo za vidjeti.
Ma imaju i srece. Prvo lagan raspored, drugo igraju cetiri utakmice kuci, a samo dvije u gostima. Za razliku od nas koji cemo poslije Genove imati cetiri gostovanja i dvije domace. Ne racunam onu utakmicu protiv nas koju su nas dobili na jedan potez i gdje smo se isfulali. Tek sad im slijedi prva prava provjera-Fiorentina. E ako i njih dobiju onda su dobri. Mada, vjerujem da nece i da je pitanje vremena kad ce pocet prosipat bodove.
(09-24-2015, 06:49 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma imaju i srece. Prvo lagan raspored, drugo igraju cetiri utakmice kuci, a samo dvije u gostima. Za razliku od nas koji cemo poslije Genove imati cetiri gostovanja i dvije domace. Ne racunam onu utakmicu protiv nas koju su nas dobili na jedan potez i gdje smo se isfulali. Tek sad im slijedi prva prava provjera-Fiorentina. E ako i njih dobiju onda su dobri. Mada, vjerujem da nece i da je pitanje vremena kad ce pocet prosipat bodove.
Samo da nismo izgubili derbi, da je bilo X imali bi pocetak sezone sasvim DOBAR. 10 bodova, i manji zaostatak za interom.
Idemo dalje. Bertolacci ce igrati poluspicu sada protiv Genove.
(09-24-2015, 08:19 PM)mrki Wrote: [ -> ]Samo da nismo izgubili derbi, da je bilo X imali bi pocetak sezone sasvim DOBAR. 10 bodova, i manji zaostatak za interom.
Idemo dalje. Bertolacci ce igrati poluspicu sada protiv Genove.
Bonaventura će igrati iza napadača, Bertolacci klupa.. Vezni red Poli-Montolivo-De Jong!
(09-25-2015, 10:21 AM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Bonaventura će igrati iza napadača, Bertolacci klupa.. Vezni red Poli-Montolivo-De Jong!
Uh ovo je opet vezni red koji nema pojma...