Ma ne moze Bacca igrati svaku tekmu 90 min...Momak je citav septembar igrao vikend-srijeda-vikend-srijeda po 90 min...protiv Udinesea se vidilo da se umorio...nije usao u gol sansu...treba mu odmora nema govora...dobro je pa imamo 3 klasna napadaca...
I uopste nije problem napad, nego vezni red..kad ne stoje dobro i kad ih Miha ne poreda dobro, nista ne funkcionise...danas poslije crvenog vezni red je izgledao bolje, ozbiljnije, rastrcanije...jos nije bilo nikog iza napadaca...Ne razumijem Mihajlovica zasto eksperimetnise i toliko mjenja u ekipi i rotira...
Kucka je bio povrijedjen pa zato nije starto od prve minute. Sa Bonaventurom lijevo i Kuckom desno smo najbolje igrali. Naravno uz Montoliva ispred odbrane. E sad ostaje problem playa, mozda ce Bertolacciem probat al ne moze on to igrati. Nemamo jednostavno u ekipi takvog igraca i treba onda trazit neke druge formacije.
Malo sam vise pratio Zenit...Witsel u Zenitu igra istu ovu poziciju sto je kod nas igra Montolivo...i to sjajno radi...protiv Valencie u CL je bio odlican..zadnji par dan se spominju Chokanouglu iz Leverkusena...odlican playmaker...igra sa obje noge...
Po meni je trenutno Ely bolja opcija od Romagnolia, cvsci je u duelima, smireniji sa loptom i ima dobru skok igru. Pravio je i on gluposti na pocetku sezone, ali je po meni trenutno u boljoj formi. Ely nema taj pritisak kao Romagnoli koji je dosta placen i od njega se odmah ocekuje da bude stub odbrane tako velike ekipe, sigurno je i to jedan od uzroka. I bitno je da svi pomalo presjede na klupi, da se shvati da niko nije nedodirljiv i nema garantovanu minutazu.
Eto taman nek Ely starta slijedeću sa Zapatom, ako bude valjao, odma slijedeću Ely i romagnoli. Ama shvatite da nam treba mlada odbrana koja ima snage trčati sa protivnicima. Kakvo bä iskustvo, nas je iskustvo koštalo jebeni ofside zamki. Mi moramo trčati s protivnicima i to mogu Ely i romagnoli. A onom Silvia zabit u nos onog jebeni Mexesa kojem je produžio ugovor, pizdarije mu materina. Ovako se zna da u januaru Mexes i Alex Mars iz kluba
Ely i Romagnoli su investicije za buducnost. Ja se nadam da ce biti tu narednih 10 godina. Pljuvati posle 5 meceva je glupo. Bolje da igraju sto vise zajedno, pa makar i sjebavali.
A ovi Zapata, Mexes, Alex, Paletta, kao backup na klupi. Nista vise
Zapata trči više od obojice mladića i za sad je najbolji partner za jednog od njih, ako izuzmemo da je bangav i da nikako ne sme lopta kod njega ostalo solidno odrađuje.
Slažem se za Maria, idealna zamena, uđe poslednjih 20 minuta i može svakog da napuni, e problem je što to sigurno neće da prihvati a još ako mu i Siniša da veću ulogu najebali smo. A tek će doći Menez koji je skoro isti slučaj...
Prvo pojacanje od januara...od sutra pocinje trenirati sa ekipom..provjereni Gallianijev potez...dolazi besplatno naravno...Kevin Prince Boateng
Davide Calabria is ready to answer your questions on twitter.com/acmilan! #askCalabria
ovie se ebavat so nas ,, so ima da go prasuvam ovoj uste vo peleniii ,, dajte ni supersatiimamu vamebem
i evo sega boateng ke trenira so nas ,, pribirame otpadociii
(09-30-2015, 11:30 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Prvo pojacanje od januara...od sutra pocinje trenirati sa ekipom..provjereni Gallianijev potez...dolazi besplatno naravno...Kevin Prince Boateng
Boateng- Witsel za siromasne . Baloteli - Ibra za siromasne.
Ja sam se nadao da ce zimski prelazni rok,za razliku od letnjeg ,biti dobar ali izgleda da galijani nastavlja po starom.Ne jebe zivu silu. Nema nama napretka bez da se sotona licno katapultira iz kluba.