Pazi, navodno Miha ga ne zeli. Sto znaci ima pravo da trenira, ali tesko da ce zadovoljit Mihajlovica. Ja vec vidim januar gdje ce Galliani ipak registrovat Boatenga kao backup za ekipu hahahaha. Oj Boze, koji debilizam. Taj Boateng nam ne treba, to zna i Mihajlovic, i on trazi kreatora igre, ali vidjet ces da ce mu Galliani reci evo ti kreator nemamo para za vise. Ovaj ce se protivit, ali ce mu Galliani ipak dat ugovor na 2 godine jer nam treba kao back up. Evo pogledaj Mexesa, fino je Sinisa rekao da se raskine ugovor jer nam ne treba, i Silvio na silu mu produzi ugovor. I sad imas igraca koji samo sjedi na klupi i biva placen, a nece nikad igrat. E to ja zove bezvezno bacanje para. I onda se cude sto nece nigdje da idu i sto nemamo para za ozbiljne kupovine.
I SuperMario je doveden kao zamjena a ne igrac od prve minute. Zato pusti Baccu i Luiza nek igraju a ovog ubacuj, a ne na silu mu stvarat prostor. Jer idalje tvrdim da nam je najbolji napad sa Baccom i Luizom
Pozdrav
i DUCO kako si mi covo? Odkad tvoj post nismo procitali

nema nista novo drug , malo radimo ali nie dovolno idem na prolece kot brata u londona ili neku dr. relaciju ,,, nema zivota ovde na balkan
kot tebe kako ide ?
(10-02-2015, 01:09 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Boateng- Witsel za siromasne . Baloteli - Ibra za siromasne.
Ja sam se nadao da ce zimski prelazni rok,za razliku od letnjeg ,biti dobar ali izgleda da galijani nastavlja po starom.Ne jebe zivu silu. Nema nama napretka bez da se sotona licno katapultira iz kluba.
To su Gallianievi potezi. Šta je to Milan dužan Boatengu da ga mi moramo uzimati sada? Ok, trenirat će u Milanellu... pa št je ovo Crveni križ?? Sramota.
Čekam da se zgotovi prodaja 48% kluba, iako i u to već sumnjam pa da se Gallianiu smanji vlast.
Balotelli nam je dobar za 20ak minuta i nekada da počne tu i tamo ali Bacca-Luiz su bolja kopija.
Što se tiče Mexesa i Alexa njih ne moramo komentirati to su Gallianieve super investicije, igrači za serie b. Zapata isto, jebeš igrača koji u svakoj drugoj tekmi skrivi gol. Sranje od stopera sve u svemu, ne moze dodat loptu na 10m. Pa nismo mi Pescara!! Romagnoli je vrlo arogantan s obzirom na to da je relativno mlad, neiskusan, da nije hitar, da nije eksplozivan u duelu i ne pokriva prostor kako bi trebao i da je plaćen 25mln... Sve u svemu obrana za 7. mjesto.
Witsel je odličan i nadam se da će doći, i da ce Bertolacci nesto odigrati. Bilo ne nekih naznaka protiv Genoe. Danas ocekujem da nas napuca Napoli.
I vi jos serete nesto za Romagnolia...pa jebo li vas on...nema veceg debila od Zapate...svaki put kad pogrjesi mi moramo primiti gol...debil jedan retardirani...moze samo da trci pa nek ide u atleticare...
Bonaventura potpuno izgubljen iza napadaca....vise ne znam sta Miha tu vidi i gleda...
Koliko Bacca i Luiz Adriano rade za ekipu...kapa do poda obojici...
Da se hoće bonaventura povrijediti pa da i mi proigramo
Ovaj je gori od Pipa a tobje vrlo tesko.
Sinisa daje ostavku veceras
jebo ja vas taj miha, nadam seda ce izgubitti jos koju tekmu i da dovedimo montela ( sta se desava sa njega gledam nie vise u viola )
bonaventura mi e mene ok ali covek nie za tu poziciju
bas me sadazanima sta ce reci na presu kojj moronnn figlio di putana kako su mogli da ga dovedu AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pa vidilo mu se u faci da je sjeban, da ne zna dalje. Da ima pacijente od igraca. Zato bolje nek odma dadne ostavku, tako ce barem odrzat obraz, a nama ce Galliani dovest Boatenga a evo vidim i Ranocchiu u januaru. Sjajno. Ranocchia nema mjesta u Interu, al sta zna Inter, oni nemaju pojma, oni ne vide da je Ranocchia novi Sergio Ramos/Thiago Silva/Hummels. Toliko dobri odbrambeni u svijetu, Umtiti, Marquinhos, ali ne mi cemo dovuci jos jednog debila koji ce igrat remija na klupi sa Mexesom i Alexom. Debilizam i kraj.
Zato Miha daj ostavku za tvoje dobro. Mi iovako propadamo, sve dok je Galliani tu mi necemo ici boljim putem.
Forza Milan u 3 pm
Ovo je čak i realan rezultat.
Mihajloviću nemam puno da zamerim. Pojeo je govno sa Montolivom ali ajde probao je da nadomesti malo tu kreativnost pa i po cenu da De Jonf ide na klupu, očekivao sam da se završi ovako.
I za Romanjolija i Elija je ovo pakao, nije slučajnost što prave kretenske greške sa onakvim saigračima a nemaju nikakvo iskustvo, samo da ih ovo ne omete u razvoju. DES je raspad i jedini koji zapravo igra su Antoneli i Džek, ova dvojica napred nemaju mogućnost.
Riba smrdi od glave i zna se ko je pravi krivac za ovo, igračima i treneru ne zameram puno. Od Kucke i Bertolaćija svakako nisam ništa očekivao da ih sad pljujem, mogu da vuku Kievo i Đenovu jer im je to rang, kao i Ranokia i Boateng koji nam možda dođu.