(10-28-2015, 09:38 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Komentar prvog poluvremena : Boze sacuvaj 
To ce,nazalost,kako god okrenes biti komentar citave sezone

Drugo poluvrijeme dosta bolje....konacno malo muskosti i odlucnosti u veznom redu...Mozemo pricati sta hocemo kontra Bertolaccia ali on je jedan od rijetkih koji se ne libi i ne boji odigrati prema naprijed, momak nesto pokusava zato je normalno da grijesi jer svi ostali igraju na sigurno pas na stranu ili unatrag...
U drugom konacno par izradjenih akcija da se vidi da nesto rade i na treningu...medjutim realizacija vrlo losa...na kraju smo dobro prosli pa nismo kaznjeni...ovaj Chievo je vrlo neugodan i cvrsta ekipa...
Eto uzeli smo 6 bodova i konacno vezali dvije utakmice pobjedom i bez primljenog gola iz igre, ali treba biti posten za ovih 6 bodova smo se dooooooobro namucili...Romagnoli svojom mirnocom i jednostavnoscu unosi dozu sigurnosti u ekipu...
Sada Lazio...ekipa koja je kod kuce odlicna ali u gostima nista posebno...treba se potuci i muski odigrati i probati neizgubiti...
Nakon Lazia dolazi Atalanta, pa onda mecevi sa Juventusom i Sampdoriom i nakon toga 3 "lagana" meca protiv Verone, Carpia i Frosinone...onda ide odmor pa jos dva meca ..Bologna i Roma ...
Poslije ovog kola cemo konacno skociti malo na tablici...pribliziti se Laziu, pobjeci Juventusu
Po meni dobra utakmica, kontrolisali smo igru, sveli ih na par suteva na go. E jedino sto fali i dalje zavrsni pas. Pleli su 20 minuta oko 16 ali sve se na kraju svede na udarac iz daljice Bonaventure, Kucke ili Bacce...Kakoo bi nam sjeo jedan Rui Costa u timuu oo nadam se da ce konacno dovesti nekog u januaru.
Vidi se da fale klase u sredini i odbrani. Ako uprava i dalje odbije da primeti to i zadovolji se samo Boatengom onda treba ugasiti klub.
Bokte mazo do ovog kola smo imali drugu najlosiju odbranu lige,samo je Karpi imao vise primljenih golova od nas (21),mi smo sa jos nekim slepcima delili drugo mesto(15).
Citam juce potresne reci Berluskonija - "Deco moja,kad umrem prodajte sve osim kuce i Milana". Moreee.......!
Ma stari prdonja jos ne misli odapet. Cak stavise sprda se. Navodno je izjavio kako ce ako bude imo vremena i on istrcati na teren da pomogne, vjerovatno aludirajuci na to kako ovi lose igraju. Mada Miha mu je kulerski odgovorio "Sreca pa je nas predsjednik bio zauzet drugim obavezama"

Mislim da ga Berlu zato i cijeni jer zna kanalisati njegove hirove

Mene fascinira stepen njegove ljubavi prema galijaniju. Znaci,Berluskoni nije lud,ali se pravi lud. Nemoguce je da ne vidi,pogotovo kad gleda utakmicu,kakve krseve mu je galijani nakrtozio u ekipi,da to ne vodi nicemu,da tragove igre pokazujemo protiv slabih protivnika,a protiv jakih imamo broj suteva na gol izmedju nula i dva. I urpkos svemu tome on i dalje nece da se ratosilja uncle festera. NE! galijani radi dobro,krivi su treneri,koji iz tih nebrusenih dijamanata ne umeju da izvuku pravi potencijal.
A nije lud ali su obojica ljudi u godinama i ne razmišljaju baš trezveno, zato nam i ide ovako.
A ne bih se složio da Siniša nešto kontroliše Silvijeve odluke ako si na to mislio, očigledno je da je poslušan a nama prodaje priče.
Veceras sam opet gledao Intera, i Kongdobio opet nije igrao. Dečko idalje na klupi. Zašto? Spor igrač, i ne bori se za tim. Hahaha a zamisli da smo se borili da ga dovedemo. Eto Inter izkesirao 38 milki i sad će gledat da ga prodaju na ljeto hahahaha
Al dobro, nismo ni mi nista bolji, platili smo 3,5 mil igraču sa tribina Genove koji nam sad standardan, doveli Ballotelia kojeg smo se jedva riješili, i sad gledamo da vratimo igrača kojeg ni Schalke ne želi. Ma sjajan klub. Mi smo Svijetska Senzacija gluposti
(11-01-2015, 03:02 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Veceras sam opet gledao Intera, i Kongdobio opet nije igrao. Dečko idalje na klupi. Zašto? Spor igrač, i ne bori se za tim. Hahaha a zamisli da smo se borili da ga dovedemo. Eto Inter izkesirao 38 milki i sad će gledat da ga prodaju na ljeto hahahaha
Al dobro, nismo ni mi nista bolji, platili smo 3,5 mil igraču sa tribina Genove koji nam sad standardan, doveli Ballotelia kojeg smo se jedva riješili, i sad gledamo da vratimo igrača kojeg ni Schalke ne želi. Ma sjajan klub. Mi smo Svijetska Senzacija gluposti
Kuco igrač sa tribine sa blizu 150 nastupa u Serie A kakva lakrdija od komentara

Kučka je zadnju pola sezone proveo na tribini ili klupi Genove. Uopće nije bio standardan igrač u Genovi na kraju sezone. Imaš statistike pa prelistaj

I to što ima 150 utakmica, ne znači da zna igrat lopte. Zna on, al za Chieva Parme i slični, Al eto nažalost koliko smo jaka momčad može i kod nas igrat. Nama bi čak igrač iz Austrijske lige bio pojačanje koliko smo jadna ekipa