@Sampinjon ... i ja mislim da bi Nasri odlicno igrao na poziciji iza napadaca ali od tog nema nista....Boateng je vrlo blizu potpisa .... sto znaci da ce Nocerino biti out, a Jose Mauri ide na posudbu...
Tri igraca za koja se najvise vezemo, sva trojica vezni red...Witsle(prica ispricana), Vassquez (odlican igrac stata sto je ostao u Palermu) i Sensi ( 20 god zadnji vezni u Cesseni, navodno novi Veratti)
Sto se tice Milana...malo mi ovo postaje sumnjivo...ko god ne igra i ne konkurise vise za 11 odmah se povrjedi na duze staze...prvo Menez, pa onda Diego Lopez, pa Balloteli, pa sada De Jong...
Ako se vec tkav igrac "pojavio na trzistu" i voljan je da se preseli u Italiju zar ne bi bilo logicno da udjemo u trku za njega?
Medjutim ne,mi cemo dovesti boatenga i jos jednog ili dva igraca u klasi boatenga kako bi trosak bio 0$!
Ma mi smo zagrizli za Vaskeza i to je skoro pa dogovoreno, još kad bismo ga uzeli u januaru bilo bi fino mada sumnjam, sasvim ok pojačanje.
Nece Vaskez biti dovoljan. To bez ikakve dileme.
Vasquez i Witsel plus Boateng i rijesiti se Nocerina i Honde i poslati na posudbu Mauria i Susa(po mogucnosti u Seriju A) i to bi bilo dovoljno da imamo ozbiljniji vezni za Evropu a u istom trenutku bio bi uigran za pocetak sljedece sez....
Kucka preselio na klupu pa vrlo vjerovatno i Montolivo...tako da bi nas vezni izgledao Witsel-Bonaventura-Bertolacci-Vasquez, a na klupi De Jong Montlivo Kucka Poli Boateng...
To bi bilo solidno a realno je obojicu da dovedemo. Još štoper koji je takođe obavezan pa bi to bila neka ekipa da ulovi ligu šampiona, još ako dobijemo 4. mesto.
Ali čemu se nadati kad oni dovode Boatenga, pa takvi potezi su i sjebali ovaj klub, sve bivši igrači koji k***u ne vrede i nagomilavaju se dok nismo došli do sredine tabele.
E pa kad bi se u toj jednacini Boateng zamenio npr Nasrijem(ili nekim slicnim igracem),uz ovu dvojicu ekipa bi pocela da lici na nesto.Ali stvarno da lici na nesto.
Vcrs probati ne izgubiti...bilo koji bod iz Torina po nas je odlican bez obzira sto Juve vise nije Juve...Na taj nacin cemo odrzati prikljucak za mjesta koja vode u Evropu, a nakon ov tekme nam sljedi relativno slabiji protivnici mada to ovoj ekipi nista ne znaci ali opet pokusati sto vise bodova osvojiti do NG u ovih 5 kola uzeti sto vise bodova...bice nam lakse prevariti i privuci par ozbiljnih igraca u Januaru, koji bi nam svojom klasom mogli dici igru na visi nivo
Da li je moguce da je Cerci ovoliki debil?!?!...Pa sta je ovo...ovo nema ni u ligama na Balkanu...jos ga Conte zvao u reprezentaciju...Jebem ti led
Kriv Alex. Izgubio Dybalu u prostoru i to je gotovo. Vani obavezno Alex (ima čak i zuti) i Cerci, Mexes i Adriano unutra.