Fantastičan osjećaj ponovo uzeti Scudetto, hvala svim igračima koji su učestvovali u njegovom osvajanju i hvala Allegriju i da ne zaboravim Ćelavca i Don Silvia!
MI SMO SAMPIONI ...UVEK SMO BILI I BICEMO!!!
Za mene titula nije mogla biti osvojena na bolji dan.Prvo čestitam Milanu na tituli,a svome Splitu čestitam rođendan ako sam dobro izračunao 1706.Zato mi je drago što je Milan baš na današnji datum 7.5. osvojio titulu.

slavlje još traje i u rimu i u milanu,
Milan campione d'Italia

super sve, preko 10 000 milanista na olimpicu, cijelu utakmicu bili glasniji, stalno navijali, proslava extra
svi su odlični, galijani lud, sad se na sky sportu javio i silvio, kaže cijeli tim je zaslužan nikog neće da izdvoji, ali panucci i boban na kraju ocjenjivali sve igrače i po njima najbolji alegri i uprava, a od igrača silva, ibra, sedorf, robinjo, boateng, abiati, abate itd.
obećali su i pojačanja, a iako niko nije rekao očito je pirlo završio karijeru u milanu
grande milaaaaaan!!!!prvaci smo zasluženo.ne mogu vjerovat da smo 7god čekali scudetto.nadam se da to više nikad neću doživiti da čekam toliko dugo.hvala svim igračima i pogotovo upravi koja je politiku vođenja ovog kluba u zadnjih godinu dana zaista radila dobro.neizmjerno sam sretan i mislim da mi neće biti problem dati 500kn za novi dres milana kad izađe jer prestao sam bio kupovat al saacd je gotovo s tim.ponosan sam jako i uzimam dres.hehe.još jednom čestitke i nadam se da sad uzimamo minimalno tri scudetta u nizu.želim tu drugu zvjezdicu više od ičega na svijetu.laku noć momci.uživajmo u ovoj savršenoj večeri.pozzzz svima.
e da berlusconi je obećao da slijedeći trofej nećemo čekati dugo-biće to kup

a i alegri je tako nešto najavio.
šampionska majica milan is all in je ok, 25 eura na milan store-u već sam je dodao u korpu ali shiping im je ogroman sa 25 na 63 eura

, ipak neki drugi put
Braco neka je sa srecom, pa i ovaj trofej sad da sto cesce uzimamo. Nadamo se da ce im preci u naviku osvajanje skudeta

Utakmicu ne treba komentarisati zna se da se islo na remi i da se srlja, za svaki slucaj da se slavlje ne pokvari.
FORZA RAGAZZI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ehw57NHBOAY
Tiziano grande

OoooooooooooooooooOooooooooooOooooooooooOooooooooooooo....