Na sta je potroseno 150 miliona? Sem 3-4 igraca - na skart i otpad. Neko gore pise kako imamo "solidan sastav".Ne verujem sta citam. Kao bolji je od pipovog za ne znam ni ja koliko posto. Alo bre ljudi,pa jel pipov Milan merilo po kom treba da se odredjujemo?! Nek' je bolji i za 150% od pipovog Milana,to je opet DALEKO ISPOD MINIMUMA za klub kao sto je Milan. Ako ste vi srecni ovom ekipom i smatrate je za "dobru" - svaka cast,postujem,ali ja nisam srecan i daleko od toga da ovo smatram za "solidan sastav". Ne ocekujem da preko noci nabudzimo tim na nivo Bajerna,Barselone,itd, ali tim za ovu sezonu je mogao i morao biti bolji.
Sto se Mihe tice,cim je doveden sam pisao kako nije adekvatan izbor u smislu da nece moci da ispuni ona ocekivanja koja su pred njega nametnuli uprava i delom navijaci. Protiv njegove smene sam iskljucivo iz razloga jer ZNAM da ce posle njega doci gori,a nikako bolji trener.
Uostalom , postavite sebi pitanje "Moze li Kristijan Broki sa ovom ekipom bolje od Mihajlovica" . Ako vam je odgovor "Da",onda izvolite-smenjujte ga.
@Sampinjoj....Naravno da Pippovom Milan nije mjerilo i NE SMIJE DA BUDE...ali i takav nije nista gori od danasnjeg Milana...
Potroseno je 150 miliona, pa kako god da je potroseno...slazem se ...uprava je najvise zajebala, nema govora...ali zajebo je i Miha do je definitivno....
@Red...ok tebi je Allegri dobar meni nije...svaki istinski navijac Juventusa je juce komentarisao tekmu, da je njihova pobjeda samo dobro dosla Allegriu da sto duze ostane a nikako ne Juventusu...Juve nista bolje nije odigrao od ovakvog Milana...a u taj Juve ulozeno je i vise novca pa ti sad vidi....Juce su nas pobjedili tako sto su promjenili formaciju i postavku igre, a nudili su nam se da ih dobijemo samo mi smo se branili i odigrali ko pozde nije nas zanimao protivnicki gol...pravo provincijski...
@Sampinjon...Naravno da nebi volio Brocchia na klupi ko bi ziv poslje neiskusog Pippa opet volio neiskusnog igraca....Ali ne smijemo biti ni zatocenici Mihajlovica....trenutno smo na 7 mjestu samo zato sto ostali igraju lose i za mjestom LP kasnimo "samo" 7 bodova... Miha i dalje ima moju podrsku, zato sto drzi disciplinu u ovom cirkusu ali ta podrska bez obzira na upravu opada svaki vikend kod vecine navijaca...
Najgore od svega sto su svi navijaci svjesni da ova ekipa nema kapacitet i samo traze sto vise bodova da bi bar u januru doveli par igraca "s obrazom" da kazemo da se borimo za mjestu u CL...mi nismo ni to u stanju da napravimo...
To sve zavisi od ocekivanja,kako je ko sebi zacrtao. Ja o L.Sampiona ni ne mastam,tako da je i ne ocekujem.Ako je ne dokacimo necu sezonu smatrati neuspesnom,jer sam svestan da ovaj tim nema kvalitet za prva 3 (ili 4,videcemo razvoj situacije oko koeficijenta). Realno,od ovih ako bude liga evrope-bude. Po trenutnom stanju.Na kraju januara cemo korigovati ocekivanja u skladu sa pojacanjima. Ako nam "najkvalitetnije" pojacanje bude Boateng sumnjam da cu odgledati vise i jednu utakmicu do kraja sezone. Praticu rezultate ,kao i prethodnih godina,ali da trosim nerve gledajuci bruku i sramotu na terenu - jok more!
A sto se tice stanja na tabeli i broja bodova koje smo sakupili - tacno smo tamo gde nam je i mesto. Po kvalitetu koji posedujemo. Zalosno je,ali tako je.
Zasto da se nadam necemu za sta nema osnova u realnosti? Da bih se posle razocarao? Neka hvala.
A Alegri je najobicnija tarabetina,tantus obican koji ima vise srece nego pameti.Ne mogu da vam opisem koliko se grozim tog coveka.
Ljudi ja koliko znam potroseno je nekih 90 miliona, ne znam odakle vi izvukoste tih 150 ne racunate valjda i plate? Trebate onda reci troskovi ce biti toliki na kraju godine, a ne potroseno je 150 miliona? Ili sam ja nesto prespavo ljetos iako sam svaki dan pratio mercato???
Moja greska za 150 miliona mislio sam napisati oko 100 miliona eura...
Jeste potrošeno u Juveu više ali su ostali bez 3 top igrača na leto, mi otkako smo dvojicu takvih izgubili ne ličimo ni na šta.
Što se tiče luzerskog mentaliteta ne bih ja tu krivio trenera. Pogledajte prvih 15 igrača ovog Milana i nađite petoricu koji bi mogli bolji klub, bolju karijeru da postignu, kojima nije vrhunac što su dogurali do Milana... Neće Bertolaći, Kucka, klinci u odbrani, Abate, Aleks ili Ćerći da povuku Milan jer to i jesu igrači za ovakvu poziciju na tabeli.
Upravo tako.Ne mozete kriviti trenera sto nije u stanju da od RODJENIH GUBITNIKA napravi igrace vise klase. 80% nasih "fudbalera" jednostavno nije u stanju da "prebaci" tu barijeru u glavi. Tu ne pomaze ni BogOtac a kamoli Mihajlovic. Oni su od malena nauceni da razmisljaju kao gubitnici i zato i jesu gubitnici. I nikad nece biti nista drugo do gubitnici.Bez obzira ko radio sa njima...
I stvarno je velika steta sto ovi omladinci stasavaju u takvom okruzenju,jer strepim da ne povuku taj mentalitet.
Mr.Bee nije uspio pronaci partnere za kupovinu 48% dionica tj. nije pronasao partenre koji su spremni dati 480 miliona eura sve ukupono...rok istice 30 novembra...i kako stvari stoje nema nista od tih pregovora do pocetka nove sezone...
Vec dva puta su bili odgadjai finalni pregovori a sljedeci su zakazani za pocetak decembra...medjutim izgleda da zaista nema zainteresovanih da invesiraju u Milan...tako da kako sada stvari stoje od MR.Bee nema nista, pa tako nece biti ni dodatni finansijskih inekcija...
Meni ne ide u glavu zasto Adriano sjedi na klupi a tip je najbolji u duelima od svi nasi napadaca. Kakav ba Cerci, pa onakvi ima po Inter Zaprescicu i Vojvodini koliko ti Bog hoce, sutni pored i pretrci. Idalje stojim pritom da igraju Niang - Adrinao i Bacca. Ovo ostalo sve na klupu. I koji kurac radi Alex nazad? Pa ja jednostavno ne mogu da vjerujem. Zapata i Romagnoli su nasi odbrambeni, a ako Zapata ne moze, onda Romagnoli je sigurno vise naucio kako da funkcionise tako da nosi odbranu sa Rodrigom. Ponavljam, ova momcad je smece, cisto smece, i to trebaju da shvate i tako se ponasaju. Znaci sve te idiote poslat na klupu a gurat ekipu sa mladima. Stvori ove sezone Donnarumu, Romagnolia, Ely, Calabria, i isprobaj jos kojeg malog u napadu kao izmjena, i eto ti ekipa za slijedeci 5 godina. Miha nije los, vec ne zna sta da radi. Koga da ubaci? Ali kriv je jer se pogresno postavio prema Juventusu. Trebao je igrat sa 5icom u sredini od toga 2 krila, i samo jedan spic a to je Bacca. I kraj price. Pa gleda li neko od njih Englesku ili Njemacku ligu kako tamo se mijenja taktika? Pa ne mozes tako igrat. Cini mi se da bi mi i protiv Reala i Chelsea izveli 4-3-3 i ajmo ih napast. To nema smisla. Al nisam ja trener. Zaboli me ona stvar. Sad fino nek odmaraju do nedelje pa hajmo gledat sta cemo sa Sampdorijom.