Uprava(a bogme i dobar deo navijaca) mora da shvati sledece : Bacca,Luiz Adriano,Bertolaci,Bonaventura + ostala sitna deca Romanjoli,Calabria,Donaruma itd. - je sve sto moze i sme da igra u Milanu. Sto u prvom timu,sto u backup-u.
Ovo ostalo mora SVE da leti napolje. Kakav Abate,kakav Honda,DeJong,kakav crni Montolivo,kakve Zapate,Cerciji i ostale gluposti - to bre nista ne zasluzuje da nosi dres Milana. Oni svi zajedno su daleko ispod kvaliteta B tima koji je Milan imao kad je stvarno bio Milan. A kakav nam je B tim(ako se to uopste moze nazvati timom,a ne beskorisnim masama koje se blamiraju na terenu) trenutno,pa imali smo prilike da vidimo sinoc.
(12-01-2015, 11:15 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Mihajloviću je li te zvao večeras Berluskoni i šta kaže, je li zadovoljan?
Mihajlovic treba da zove Berluskonija i da ga pita da li je zadovoljan kako mu igraju govna od igraca koja je sa Galijanijem nakrtozio u ekipi.
@Sampinjon razumijem sta govoris i na sta ciljas i ok je to sto govoris...nebi se slozio s tobom oko Montoliva zadnja 2 mjeseca dobro igra i cita igru, mada naravno vise bi volio Witsela da tu vidim, a njega na klupu...toj grupi bi dodao i Nianga ako ga zaobidju povrede i ako ga Miha ne bude stavljao na krilo moze nam mnogo dati...
Mene je posebno plasi cinjenica da ako se i onako los Alex povrjedi na stoperu mi nemamo koga drugog ubaciti u igru...Igraci Cortonea su se juce poigravali sa Zapatom, Ely se potpuno izgubio nakon debakla protiv Napolia,a Mexes kao Mexes uvijek ima zelju i pokazuje trud ali su mu znanje i pamet losija strana..
Bonaventura je od pocetka sez imao privatne casove kod Mihe na treningu sto se tice suta i pasa i mislim da je napredak vidiljiv...kao sto neko gore napisa, polako postaje vodja na terenu...nisam siguran ali mislim da je zabio 4 gola i 5 asist u 14 odigranih utakmica.
Al i dalje moje najvece razocarenje je De Sciglio...da li su ove silne promjene trenera na njega uticale ili ovo stalno prebacivanj sa desne na lijevu stranu...uglavnom ono sto on pruza a igrac je reprezentativog kalibra, je ispod svakog nivoa...
Samo se treba zapitati da li bi Montolivo sa tom njegovom dobrom igrom imao mesta u pravom Milanu. Sto se mene tice dovoljno da mu pozelim sto skoriji odlazak iz kluba.
Ti njegovi krajnje skromni dometi nisu ono sto treba ekipi kakva je Milan.Ekipi kakva Milan opet zeli da bude. Ceni se njegov doprinos u ovom "periodu tranzicije" ali u bilo kakvoj ozbiljnoj varijanti(tipa LS) za njega jednostavno nema mesta jer nije kalibar za takve stvari. Mozda je nekad bio ali vise nije.
Jel znate vi da mi sa ovim timom ne bi prosli ni grupu Lige Sampiona?Pogotovo jer cemo u prvom narednom ucescu biti izvlaceni iz onog nesretnog cetvrtog sesisa.
A sto se Nianga tice on i ja smo raskrstili posle one barselone,i neka da i sto hiljada golova ono mu nikad necu oprostiti.
I jel zna neko kad se vraca Menez? Od cega se taj oporavlja? Kaooo da je bio ozracen u Fukusimi pa mu treba deset godina da se regenerise.
Da je ovo taj Milan kakvog spominješ Mihajlović bi još uvijek bio trener Katanije
(12-02-2015, 01:03 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Samo se treba zapitati da li bi Montolivo sa tom njegovom dobrom igrom imao mesta u pravom Milanu. Sto se mene tice dovoljno da mu pozelim sto skoriji odlazak iz kluba.
Ti njegovi krajnje skromni dometi nisu ono sto treba ekipi kakva je Milan.Ekipi kakva Milan opet zeli da bude. Ceni se njegov doprinos u ovom "periodu tranzicije" ali u bilo kakvoj ozbiljnoj varijanti(tipa LS) za njega jednostavno nema mesta jer nije kalibar za takve stvari. Mozda je nekad bio ali vise nije.
Jel znate vi da mi sa ovim timom ne bi prosli ni grupu Lige Sampiona?Pogotovo jer cemo u prvom narednom ucescu biti izvlaceni iz onog nesretnog cetvrtog sesisa.
A sto se Nianga tice on i ja smo raskrstili posle one barselone,i neka da i sto hiljada golova ono mu nikad necu oprostiti.
I jel zna neko kad se vraca Menez? Od cega se taj oporavlja? Kaooo da je bio ozracen u Fukusimi pa mu treba deset godina da se regenerise.
Menez se vraca poslije Nove Godine... povrijedio je ledja i operiso ali se nije pridrzavao savjeta dokotora nakon operacijie prve u junu...pa je onda opet operisan u oktobru...ja sam pisao o tome...
@Sampinjon ... Niang ce te primorati da se pomiris s njim ;

...vidjet ces...u zadnje dvije utakmice 3 gola i asist...On toliko podjseca na Ballotelia iz mladji dana, ali sto je najgore podsjeca i glavom...to za Barcu se desi..da je pogodio danas bi bio heroj...ne zaboravi da je tad imo 19 godina...igra vec 3-4 sezone ozbiljan fudbal a tek sad puni 21 god... Sve dok igra napadaca a ne krila on ce biti koristan Milanu i sebi...
U ozbiljnoj ekipi za LP Montolivo bi mozda imao sansu da sjedi na klupi, mozda ...treba biti realan....ali opet treba biti realan da je sada medju 2,3 najbolja igraca u veznom redu...ko je juce gledo Nocerina sve mu je jasno...lik nije za ovih nasih klubova, a kamoli sta drugo...Suso onaj fudbal moze igrati samo mozda u Spaniji, Saponara je za njega izmislio fudbal u Italiji...a Hondu ne treba ni komentarisati...
Tuzno je ovo reci ali je to realnost, Boateng je nama pojacanje u odnosu na Hondu ili Susa jer se na njega bar nekako moze racunati, bar u ovim utakmicama Kupa...
To sto je on medju 2-3 najbolja samo pokazuje koliko su ostali losi. On sa takvom igrom koju trenutno pruza ne bi imao mesto u normalnom Milanu. Njega ja ne bih zadrzavao duze od ove sezone. Mozda jos sledecu,ali da svesno prihvati i da se saglasi sa ulogom koju sad ima npr Nocerino. Da sedi i utrcava na tim "manje bitnim utakmicama",jednoj od 7-8. Ali planirati nesto,oslanjati se na njega ili zasnivati,graditi igru oko Montoliva u buducnosti je besmisleno.
Boateng,nije mi jasno sa kojim ciljem je doveden.To je igrac na zalasku karijere koji ne moze da napreduje,vec samo nazaduje u svakom pogledu. Sta,da nece kao da nam traje 3-4 godine? On je svoj maksimum davno prosao. A to sto ce on da nam bude koristan(vrlo verovatno,jer je nezamislivo da neko moze biti gori od pojedinih igraca koje imamo) opet samo pokazuje koliko nam je jadna ekipa.
Kako god okrenes,da ne racunamo ovu decurliju-imamo TRI igraca na kojima moze da se zasniva buducnost.
Izgleda mi da ovi nasi slepci(uprava) zive u nekoj iluziji da je ovo dobra ekipa koju ne treba mnogo menjati. Evo ovi iz Intera su bar svesni da imaju krs sastav i kako se pojavi koji igrac da je dostupan odmah medju prvima trce da probaju da ga angazuju. Nasri napusta Siti,Inter trci. Ivanovic napusta Celsi,Inter trci da proba da ga dovede.Dobro,ovaj drugi nam po meni ne treba,ali sustina je da nasi ne preduzimaju nista. Kao da nisu svesni koliko je ovaj tim los.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/shevche.../151202139
pazi kad se ovo desi u januaru. I Galliani ce nam ga predstaviti kao veliko pojacanje ala Torres kojem i dan danas placamo jedan dio ugovora a igra u Atleticu. Zalosno koje debile imamo u upravi.
Nocerino nema pojma, i taj decko je davni dana trebao biti otpusten ali... Al zato Saponara razvaljuje, Aubameyang ganja CR7 titulu od 50 golova u sezoni, naravno sve igraci koje smo mi procjenili da nemaju pojma. Eno cak onaj mali Baselli bolje igra od ovog naseg Bertolaccija, dobro moramo uzet u obzir da Bertolacci trenutno igra na male u bolnici sa ljekarima. Doveden da se lijeci. Calabria me jucer odusevio, odlicno napreduje, a za Zapatu se pitam: kad je on ovako nezainteresovano i izgubljeno odigrao za Kolumbiju??? Znaci kad je repka u pitanju, tu daje zivot. A kad smo mi u pitanju sve cini samo da ga otjeramo. Zalosno. A ovaj Suso i Honda, hahaha da mi je samo znat kako su oni prevarili onu upravu da su bolji od Saponare. Ej dragi Boze ja idiotizma u Milannelu.
Ali, ne brinite se, Galliani i Silvio nam u januaru dovode novo pojacanje: Radamel Falcao wihiiiiiiiiiiiiii
Ni najmanje me ne bi iznenadilo. Dovodjenje tih "posrnulih bez izgleda za opoaravak" je jedna od Galijanijevih specijalnosti. Jos ako moze neka pozajmica.... Druga specijalnost mu je da talozi igrace u liniji tima koja najmanje treba pojacanja. Tako da su se svi uslovi stekli.Kao neki fudbalski lesinar koji oblece oko velikih klubova i ceka da im neki igrac fudbalski "umre" da bi zgrabio "lesinu" i odvukao je u svoju jazbinu. Ko zna,mozda u toj varijanti proda i Nianga. Elem,prica se da iz Celsija,zbog svadje sa Murinjom odlazi i Dijego Kosta...
Boateng je kao Noćerino, biće u klubu da uzme koju paru pred kraj karijere. boli njega za ozbiljan fudbal. Pa lik je izbačen i iz reprezentacije i iz kluba o čemu pričamo. I tako natovari 5-6 debila kao on i u Milan se usadi luzerski mentalitet koji nas i sad muči. Ovaj tim nema karakter, ne znamo utakmicu da preokrenemo i po tome smo najgori u ligi.