Da,sve to stoji,ali ono oko njih ne treba da cine montolivo,alex,mexes,poli,cerci,de jong,abate,matri(koji je jos uvek nas igrac), baloteli,menez,kucka,honda...da ne nabrajam dalje jer ih ima toliko da cu nekog sigurno izostaviti.
Ova omladina ne moze kvalitetno da napreduje uz ove pobrojane. Nema opravdanja za to sto ova bratija i dalje sedi u Milanu.Jednostavno nema.
Zar nece biti bolji efekat ako Bertolaci uci uz Witsela a ne kucku? Romanjoli uz igraca tipa Humels a ne alex?
Mlad igrac treba zdravo i kvalitetno okruzenje da bi se razvio i izrastao u valjanog fudbalera. Oni u Milanu to nemaju.
Stariji igrac treba da vuce mladjeg,da ga motivise,da ga stalno tera da ide napred da hoce vise,bolje,da hoce jos. Mlad igrac ne treba da gleda raspalu saragu od 30 leta kako bespomocno siri ruke na sred terena i ponasa se u fazonu "jebes ga ovi su bolji."
Pa normalno Nesta nikad nebi bio Nesta da pored sebe nije imao Costacutru, Maldinia, Cafua...meni je djelimicno i zao Romagnolia jer perspektivan i strasan potencijal ali nema uz koga da stasa...
Mihina izjava za Kucku nije bila sarkasticna...bila je ozbiljna i nakon njegovog dobrog nastupa...
@Huss sve je to lijepo ali Milan nije Arsenal da ceka 10 i vise godina na titulu dok stasaju ti svi mladici a onda dodje Rus ili Arap i iskesira i odvede ga kad najvise treba da pokaze...jednostavno Milan nije ta ekipa nije ta filozofija...ok je da budu mladi i pozeljno ali uz prave klase da stasaju....
@Sampinjoj razumjeli smo se...ja sam pisao da Inter nije neka woow ekipa i da ima tu dosta skarta zato ide usporedba...Mancinia i Mihe...
Nema potrebe da branite Mihu kao neki advokati, ja sam vise za Mihu radi iskustva i njegovih muda, medjutim isto tako vise od njega zahtjevam i ocekujem nego npr od Seedorfa i Pippa...i mislim da je to logicno sasvim za bilo kojeg navijaca Milana, na stranu sto ga do kraja nije ispostovala Uprava...
Jel Uprava kriva sto on u 4 mjeseca promjeni 3 formacije...sto mu Honda na pocetku igra kao i De Jong, Cerci samo na klupi sa Montolivom...pa sad obratno ova prva dvojica na klupi a Montolivo i Cerci non stop igraju...ista stvar sa De Scigliom, na pocetku prvi par kola non stop igra bez obzira kakve partije pruza i sada samo klupa dok se neko ne povrjedi, Bonaventura je u 4 mjeseca bio i ljevo krilo i ljevi vezni i prednji vezni iza napadaca, jednostavno Miha nije odradio pripreme i nije na pripremama skontao koju ce formaciju igrati...i ovo forsiranje Kucke mi nije jasno isto..nista on gore ili bolje partije ne pruza od Polia...
I jos jedna stvar koju cemo mi formaciju igrati poslje pauze...4-4-2 ili 4-3-1-2...ako igramo prvu onda nam prednji vezni uopste ne treba, onda nam ne trebaju ni krila koja se spominju ...jednostavno previse je kaosa i nesigurnosti u ekipi i formaciji a zato je kriv iskljucivo i samo trener u bilo kojoj ekipi...
Shvatam ja da je njemu tesko od ovog skarta nesto napraviti i da nije carobnjak...ali lutanje sa formacijom i ne postojanje jasne ideje sta i kako Milan treba da igra od strane trenera samo jos vise steti ekipi...
Po meni i uprava snosi deo krivice. Nisu mu obezbedjeni kvalitetni igraci i kao rezultat toga mora da luta sa formacijom. Sistem seci usi krpi dupe.Dve bitne pozicije za sredinu. Plejmejker i desetka. Gde su nam? Ekipa koja bi u ligu sampiona na dve pozicije ima ukupno nula igraca. Ajde desetka,djene djene,moze se nesto kombinovati bez nje,ali mi pleja nemamo. O cemu da pricamo dalje?
Onda nam cudno sto imamo malo akcija i sto napad ne dobija kvalitetne lopte.
(12-08-2015, 07:02 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Po meni i uprava snosi deo krivice. Nisu mu obezbedjeni kvalitetni igraci i kao rezultat toga mora da luta sa formacijom. Sistem seci usi krpi dupe.Dve bitne pozicije za sredinu. Plejmejker i desetka. Gde su nam? Ekipa koja bi u ligu sampiona na dve pozicije ima ukupno nula igraca. Ajde desetka,djene djene,moze se nesto kombinovati bez nje,ali mi pleja nemamo. O cemu da pricamo dalje?
Sve sto si sad napisao je istina i onda na nepostojanje playmakera Mihajlovic odluci se na pocetku sezone a taktiku 4-3-1-2 ...taktika koja iskljcivo zavisi od playmakera a takav u nasem timu je misaona imenica...Eh o tome ti ja pricam...i onda je do maksimuma silova tu Hondu iako ovaj ama bas nista nista nije uradio...pa je trosio Bonaventuru i opet nista...onda se mjenjalo na 4-3-3 iako nemamo pravih krila u ekipi i na kraju sada ovo...4-4-2
Ja ne znam da li oni u strucnom stabu uopste znaju i imaju ideju kako treba izgledati nasa formacija i a koji nacin trebaju igrati...ovo za sad je jos uvijek lutanje od utakmice do utakmice....Jos uvijek se npr Bertolacciju nije nasla prava pozicija...
Probao tu formaciju da vidi hoce li se nekim cudom nesto izroditi,kad je video da ne ide odustao. Pripreme isle kako su isle,stekla se neka pogresna slika,pao Real,pao Inter ovo-ono,mislilo se lako cemo-kad ono medjutim.
Eto nemamo ni krila. A sta imamo? Jel kapirate koliko je tragikomicno stanje u kom se nalazi nasa sredina terena?Sad zamislite bilo koju ozbiljnu ekipu i da im covek zaduzen za transfere ostavi takvo st®anje posle prelaznog roka. Ne da bi dobio otkaz nego bi se pusilo. I kako da ne eksperimentise trener kad mu pola igraca ne igra na svojim prirodnim pozicijama. Naravno da ce da pokusava da vidi koji od njih ce na kojoj prinudnoj poziciji naneti najmanje stete. I jos na stranu sto "Ako ovog stavis tu onda onog moras tamo,a onaj treci onda ne moze tamo nego mora ovamo" itd...
@Sampinjon carko branis Mihajlovica bolje neg iko drugi, nebi ga ni sin rodjeni tako branio...Svaka cast

Miha je trener i kraj. Ima idiote od igraca i sa njima treba da se snalazi. Cojvek gura Donnarumu i Nianga, i treba tako. Jer tako ce ih napravit igracima. Idalje mislim da je Nijang sjajan igrac i samo mu treba povjerenja. Kakv ba Seedorf ili Pippo? Kad su ta dvojica imali muda da daju povjerenje nekom mladom? Kad? Kod obojice Bonera non stop igrao. Miha je jedini koji je poslao Mexesa u 100 pm cak iako je zabio gol protiv Lazia. Jednostavno konta ko nema pojma. Nama fali jedno: utakmica srijedom ili utorkom. I to je ono sto je morao uvest. Uzmi bilo kojeg protivnika i ugiravaj ekipu. Pusti eksperimentisanje sa budalama, Nocerino nema pojma i kraj. Calabria je davni dana trebao igrat beka, ali...
i kome majke ti one budale da se dokazuju? Igraju u Serie A, timu koji je uzasan, i za sta da se trude? Eto de mi ti nadi jedan jedini motiv za koji k... da se poneki igraci trude? Najzalosnije je to sto se Bacca i Adriano trudili, ali su shvatili mentalitet pa polako postaju isti. Ova ekipa ceka na remont vec godinama, i opet ponavljam ono od prije par godina, da se otpocetka otarasilo, odjebalo, isutalo, svi penzionera, idiota i osrednji igraca, i dala sansa mladoj ekipi, danas bi imali cist konto, imali bi igrace za prodaju, i imali bi osnovu. I na tu osnovu dodajes nove igrace. A ne ovo sad.
Iskreno sam se sebi divim sta me to tjera da vikendom gledam one debile. Znaci svima govorim cak i samom sebi da ih necu gledat, pa opet ih pogledam. Jebo im ja mater, pocev od uprave pa do igraca. Izuzetci su svi mladi, i oni par odrasli koji se idalje bore
(12-08-2015, 07:02 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Po meni i uprava snosi deo krivice. Nisu mu obezbedjeni kvalitetni igraci i kao rezultat toga mora da luta sa formacijom. Sistem seci usi krpi dupe.Dve bitne pozicije za sredinu. Plejmejker i desetka. Gde su nam? Ekipa koja bi u ligu sampiona na dve pozicije ima ukupno nula igraca. Ajde desetka,djene djene,moze se nesto kombinovati bez nje,ali mi pleja nemamo. O cemu da pricamo dalje?
pa jarane, kakvi god da su ti nasi igraci, na svakoj pojedinoj poziciji je individualno bolji igrac nego onaj na toj poziciji u jebenom carpiju, pa ga ne mogose pobijediti. to sto ih ne moze da motivise da pokazu ista protiv carpija za kojeg do godinu unazad niko od nas nije ni cuo je iskljucivo do trenera i nikoga vise. mozda on ne zna, mozda ga bojkotuju, to vise nije ni vazno. krajnje je vrijeme da ga nabiju nogom u guzicu, i njega i njegove glupe izjave po kojima su svi krivi osim njega.
Dzaba sto je on bolji,kad nece da se pokrene,mrzi ga da trci.
Lenju,nezainteresovanu djubrad poput ovih koju mi imamo nije moguce motivisati. Jer oni ne zele da se trude,ne zele da trce,jebe im se. Bog otac da im se spusti u svlacionicu i kaze "buktecete u paklenim vatrama" oni se ne bi potrudili da potrce ako im se nece. 16 trenera promenjeno i nijedan ne moze da pronadje nacin da motivise ovu skupinu "ekstratalentovanih superzvezda" koje jadne nikako da pokore evropu svojim znanjem jer ih evo vec pola decenije ogranicavaju treneri koji "ne mogu da ih motivisu" .Ma hajde,molim te. Krajnje je vreme da se ta govna od igraca nabiju nogom u guzicu i posalju u nizerazredne klubove gde im je i mesto.
(12-08-2015, 10:32 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Sampinjon carko branis Mihajlovica bolje neg iko drugi, nebi ga ni sin rodjeni tako branio...Svaka cast 
Ne branim njega kao njega.Cak i nemam nesto preterano lepo misljenje o njemu u globalu .Branio bih svakog da je na njegovom mestu .Sem Brokija i tako nekih. Zato sto je kranje vreme da i uprava preuzme odgovornost za to sto je upropastila klub.
Na kraju krajeva ko nas je doveo u ovu situaciju? Ko je od sampiona Evrope i sveta napravio prosecnu ekipu koja ne moze da pobedi Karpi i Atalantu,koja strepi za bodove protiv Empolija,Palerma i Sasuola.Mihajlovic? Neki drugi trener? Ne bih rekao. Pre ce biti da je nasa "draga" uprava.
Vreme je da odgovaraju.Ne za ovu sezonu.Vec za zadnjih XYZ godina.
Azdaja se ubija od glave,dzaba ti ako joj seces pipke,opet izrastu.