Aj pošto se na ovom forumu stalno spominje da mi neko objasni kako je to Galiani mogao da traži 45 miliona za svoj odlazak

Inače za naredni meč ide 4-4-2 po najavama. De Jong-Montolivo-Džek-Niang-Baka-Adriano. Po meni najbolja postava.
Poceo je on da se ponasa kao da vodi neki klub iz Jelen Superlige.Talovi sa raznim menadzerima,kupovina od bratskih klubova. Tipicno burazersko poslovanje.Ne bi me cudilo da on sastavlja i te formacije i sastave.
Evo nesto se prica da bi kao Mihinog naslednika voleli da vide Prandelija,navodno se ceka sledeci kiks.Ali strepim da ako do toga dodje pregovori "negde ne zapnu" pa da se pojavi "sjajni" Broki "za do kraja sezone" a onda od sledece opet neki trener klase "A la Mihajlovic".
Uostalom ako ne pobedimo Veronu kod kuce ko god u klubu ima trunku obraza trebalo bi da podnese ostavku.
(12-11-2015, 12:19 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Poceo je on da se ponasa kao da vodi neki klub iz Jelen Superlige.Talovi sa raznim menadzerima,kupovina od bratskih klubova. Tipicno burazersko poslovanje.Ne bi me cudilo da on sastavlja i te formacije i sastave.
Evo nesto se prica da bi kao Mihinog naslednika voleli da vide Prandelija,navodno se ceka sledeci kiks.Ali strepim da ako do toga dodje pregovori "negde ne zapnu" pa da se pojavi "sjajni" Broki "za do kraja sezone" a onda od sledece opet neki trener klase "A la Mihajlovic".
Uostalom ako ne pobedimo Veronu kod kuce ko god u klubu ima trunku obraza trebalo bi da podnese ostavku.
Brocchi je otpao iz svih kombinacija...vrlo jednostavno Primavera ima solidan tim a igra vrlo lose, ni blizu nisu one Pippove ekipe...
Puno je slobodnih trenera na trzistu, puno vise nego inace...
S jedne strane Mihi treba jos vremena, a s druge strane ocigledno je da do ovog trenutka ni on sam nije siguran sta zeli od ekipe...eh sad koliko mu treba dati jos vremena, da li je to do Bozica ili do vikenda sljedeceg ne zna izgleda u klubu niko...
Problem najveci Milana sto se dosta toga ne zna..Ne zna se koga i kako ce dovesti Galliani, s kim i na koji nacin posluje, Miha ne zna koju formaciju da igra i uigrava pa onda samim tim i ne zna na kojoj poziciji na terenu mu pojedini igraci mogu dati maksimum, Berlusconi ne zna ni koji smo na tabeli ja mislim samo dodje s vremena na vrijeme u Millanelo i to je sve...sto brze se vrati hijerarhija i sistem u cijeli tim to ce se vidjeti i na terenu...Kolko hoces nasih bivsih igraca, pa i onih sto su samo prosli kroz Milan su godinama hvalili klub upravo zbog toga sto se zna ko sta radi, sto postoji hijerarhija sistem i disciplina, u zadnji 5 god to je sve nestalo...i zato danas imamo blesave situacije da izgledamo kao neki klub sa nasih prostora, pa Galliani pregovara samo sa nekim agentima i managerima i ekipama ....
Galliani nema ugovor klasicni u klubu, kad je Berlu dobio zabranu i on postao predjsednik i kad je shvatio da ce ubrzo morati prodati dionic kluba on se obezbjedio tako da ako bude otpusten mora dobiti neki novac ja mislim da on iznosi 25 miliona a ne 45 mil i samo Galliani ga moze ponistiti tj ne uzeti..
Pisao sam ovde da je Mr.Bee odustao od kluba, medjutim pisu danas da je nasao neke partnere zainteresovane i da je za vikend u Milanu... 16 decembra nam je 116 rodjendan i nagadjaju da bi tada official izasla vijest o preuzimanju 48% vlasnistva kluba...
(12-11-2015, 01:08 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]@maji
82go brate. Znam kad su dovukli celu. pa on je sa silviom sastavljao ekipu. Bijo je nepoznanica sve do 1999 kad je skakao u Perugi kad smo u zadnjoj tekmi uzeli titulu. Trebao je dobit nogu prosle godine, kad je pukao film svima i covjek izjavio: zelim 45 mil€ odstete hahaha i to Silvio smatra covjekom od pvjerenja? Pa ovdje niko nije normalan, potpuno luda kuca. Jer cak i poslije toga, Galliani nastavlja svoje gluposti i puni dzepove svoji jarana managera i naravno upravnog odbora Cagliaria i Genove. Izasla je bila lista, koliko smo mi novca do sad uplatili na racun ove dvije ekipe, pa to je strasno. A dobili veliko nista. Znaci svi vide da je jedini krivac ovo djubre celavo, ali izgleda da mu ne moze niko nista. A to sto je prodao Donnarumu Raioli, pa to je ja mislim svima jasno da je to ogromna steta Milanu. To su Galliani i Mino fino dogovorili procente jer Donnaruma odlazi iz Milana za godinu dvije, navodno je ugovor do 2018 al ne mogu jos produzit a kad budu htijeli Raiola to nece dozvolit vec ce progurat malog za ogromne pare u veci klub. A za to sve je kriva: Uprava.
A o sastavu, pa meni je ovo postalo vise dosadno, sve nesto pokusava. Od prvog dana sam za tandem Adriano i Bacca, a to sto Miha izvodi gluposti, to je posebna prica. Nijang moze bez problema da odigra krilo, tj. daj mu lijevog vezno ali da ima slobodu ka naprijed, i ovu ostalu trojicu montiraj kao srednjake da zatvore tu rupu, i cao. Bacca i Adriano ce sami sebi stvorit sanse, ne treba im ovi pacijenti koje imamo. A eto od januara imamo jos jednog juhuuuuuuu. Nazad bi krenuo sa Elyem, pa majka mu stara zasto je on gori od ovi prosjecni branica iz Serie A? Znas zasto? Zato sto u Chievu, Veroni, Genovi svi se vracaju i krecu, ali kod nas boli k... onu trojicu u sredini za odbranom, to je jarane tvoj problem snalazi se. E zato cijela odbrana ostane na onoj dvojici sa bekovima (ako se uspiju vratit), i naravno da ispadaju. Ali ko je tome kriv: Uprava koja je dovela te debile i Miha koji ih gura
Za ostali dio sezone me zaboli lijevo a malo i desno jaje. Nek igraju mami svojoj. Ako nadem vremena gledat cu ih (naravno da cu ih gledat jer ne mogu a da ih ne gledam kad mi ruka sama stisne na sopcast), al iskreno sumnjam da mozemo nesto uradit. Treba ostavit sezonu Mihi, otjerat odma onu budaletinu Galliania, jer sam siguran da ce Miha blkoirat Boatengov transfer, dovest ce Witsela i jos jednog defanzivca a prodat ove ostale budaletine. Jer sumnjam da Sinisa zeli ovakvu momcad, vec par puta je izjavio da je razocaran ovim, ali mu je Galliani naredio da tako nesto ne smije iskazivat.
Cuj Galijani postao poznat 1999. Boze sacuvaj. Haj procitaj ovo. '91 je imao muda da povuce ekipu sa terena u kupu sampiona i to cetvrtfinalu. On je Berluski i desna i lijeva ruka. Pa odjebao je kcerku zbog celavog. Barbara trenutno ima uticaja u Milanu kao i ja.
http://tdifh.blogspot.ba/2012/03/20-marc...ut-in.html
Vremena su se promijenila. Tada je Milan bio ono sto je PSG sad. Dobro se sjecam ko god bi se pokazo u nekom klubu Milan bi ga odmah doveo sljedece sezone. Pa eto taj PSG, mozda mladji clanovi ne znaju, ali Milan je njima uzeo redom Papena, Weaha, Leonarda... a ova trojica su im bili najbolji igraci u tom trenutku kad su prelazili u Milan. E sad nema vise toliko para a i pojavili se novi zajebani igraci, Rusi, Arapi...svi imaju para Real, Barca...Sad treba biti faca pa napraviti kompetitivan tim. Galiani to ocito ne zna i ne moze u novim okolnostima. To pokazuje i cinjenica da otkako su se pojavili ovi novi bogati klubovi Milan nista nije napravio.
Ja ne mogu da vjerujem kakve gluposti čitam ovdje.. Pogotovo sa Mitico Galliania, srašno i ogavno.. Reko bi čovjek da neki poznaju nogomet.
PORODICA BERLUSCONI NE ŽELI VIŠE ULAGATI U MILAN, PO ULAGANJIM U KLUB MILAN JE IZA EKIPA POPUT TOTEHEMA, WEST HEMA, WOLSBURGA, VALENCIE, SCHALKEA, LEVERKUSENA, PORTA, BENFICE, GALATSARAYA, FENERBACHCHEA, ZENITA, CSKA, MILAN NIJE MEĐU PRVIH 50 KLUBOPVA PO ULAGANJIMA U ZADNJIH 6-7 GODINA. KO DJECA STE MAJKE MI. BERLU NEDA KINTU TAKO JEDNOSTAVAN RAZLOG, GALLIANI KRIV
Maldiniju je sada dobar Barone koji mu je zvizdao na zadnjoj tekmi i pukao trans da je Baressi vječiti kapiten. CCCC kako mizerno sve ovo :/
Jadno malo nevinasce

Imao je on nekih sitnih parica samo sto ih je koristio da dovodi raspale metuzaleme koji nicemu ne valjaju vise,koje niti mozes prodati kasnije (sto moze da se razmotri kao opcija finansiranja kad gazda zavrne slavinu,okreci se mladima koje ces kasnije prodavati) nit' ti koriste na terenu. I od toga malo sto je imao uspeo je da napravi nista. Dao 12 miliona za Matrija. Kapitalna investicija. Nabudzis ga i posle prodas nekom za 35. Ne,cekaj,ne mozes.
Ne zajebavaj, Milan je najviše dao na plate uz Juventus prethodnih godina a i po ulaganjima su naravno Inter i Juve uz nas u vrhu. Zabole me za Vest Hem mi igramo sere a.
3 od 6 osoba koje su Juventusu donele skoro sve što klub može da osvoji su naši, Maks, Pirlo i Tevez koga smo im kupili. Vidala i Pogbu su sjajno pronašli i danas su najbolji vezni igrači. Mi smo našeg Aubamejanga i Darmiana šutnuli.
Nema para a i to malo što ima Galiani je pogrešno iskoristio.
Ako nista drago mi je da se malo forum pokreno nakon duze uspavanosti

...Ovaj Donadoni u sa "manjim" ekipama radi strasan posao u Seriji A..
Ha, ništa onda neka se smjeni Galliani opet dolazi stara era Grande Milana.
P.S. Milan je po platama u Italiji također 5. U engleskoj teško da bi bio među prvih 10 etc mogu do sutra ulaganja u Milan od strane Fininvesta i Berlusconia do ove godine su se umanjila za nekoliko puta. Velike plate se bile način da se dovode igrači kao slobodni transferi ali i to više ne pali..