Slicno i ja mislim,ali sam se onda setio da nismo mogli pobediti Veronu kod kuce tako da...

Samo sto isto sto i mi vidi i Sampdorija,tako da ce sutra da grizu kao besni kerovi.
Znaci sutra igramo tekmu za 90% izlazak u Evropu i za ne dolazak iskusnog strucnjaka i starog vuka na klupi Brocchia....Pa sunce ti poljubim sutra cu ludje navijati nego u onom finalu 2007 protiv Poola
To nam je neocekivani poklon sa neba,valjda se onaj odozgo sazalio pa rekao "na slepci,podjite u evropu". Ako ovu priliku ne iskoristimo,plasim se da sledecu necemo imati. No,bice zanimljivo videti kako ce se ove nase seljacine(cast izuzecima) ponasati sutra na terenu obzirom da je utakmica izuzetno dobila na tezini usled danasnjih rezultata.
Mene zabole za Ligu Evrope, čak mi jadno da budem zadovoljan jer nam se ovako otvorio žreb, ovo je Milan jbt.
Ako se isprsimo na leto bolje da je i ne igramo nego da ciljamo na top 3 mesta u ligi.
Osvajanje kupa bi već bila satisfakcija i to treba da bude cilj.
Ovo nam je finale sezone. Al bas finale. Ako uspijemo idemo u finale. Ako pobijedimo idemo u grupnu fazu, ako izgubimo u trece pretkolo (prije playoffa). Jer nazalost ovo nam je jedini izlaz u Europu, i sa ovim bi veliki pritisak bio skinut timu. Zato sutra svim srcem i plucima da prodemo dalje i napokon igramo u Europi. Euro League nam je jedini trofej koji nam fali

Znaci i ta Liga Evrope,ako nista drugo lakse se vrbuju potencijalna pojacanja.Jos jedna sezona bez evropskih takmicanja i svako ce 23 puta da razmisli pre nego sto potpise za Milan. Jeste da to nije takmicanje kojem Milan treba da stremi,ali obzirom da je Liga Sampiona po svemu sudeci nemoguca misija- meni je po sistemu daj sta das samo da se izadje u Evropu.Tuzno jeste ali jbga.
Kako stvari stoje pre cemo se LS docepati preko LE nego preko prvenstva.
Evo Celsi je otpustio Murinja -Galijani idi po novog trenera

Ko babe igraju, lopta prvom do sebe i tako 2 sata dok se na boku ne otkriju Ćerći/Niang i izgube je.
Je l' se seća iko poslednjeg prodora naših bekova? Je l' bio neki ove sezone?
Protrco Kalabria jednom protiv totenhema na prijateljskoj

Evo nesretni Niang za 1-0 .
I imamo 4 zuta kartona,strasno,samo da zavrsimo na broju.
Ali zato Sampdorija ima jedan crveni