Ajde nije lose, mnogo smo bolji s Bertolacciem na terenu. Samo da ovi sad ovo ne useru protiv Carpia. Jer vjerujem da u polufinalu na dvije utakmice mozemo proci.
Dobro je prosli smo sad imamo otvoren put do finala...Protiv Carpia se igra jedna utakmica i igramo je kao domacini 20.januara.... Nije da trazim dlaku u jajetu ali stvarno je zalosno gledat ih kako nisu u stanju da zavrse utakmicu sa igracem vise protiv onako jadne Samp...
Mexes isto pocetnik nesto se sav prepo...nije mi jasno zasto Ely ne dobije sansu bar u kupu, isto tako Calabria...nadam se da ce ovo Mihino vjerovanje u De Sciglia se isplatit i da ce mu konstantno igranje pomoci da se bar malo vrati u formu...
Takodjer stvarno mi nije jasno sta Miha hoce od Cercia...ono sto Cerci igra u napadu moze svaki junior Milana, u odbranu se slabo vraca i nije discipliovan...doslovno kao da igramo sa igracem manje...jer u taktici 4-4-4 Cerci treba da igra desnog veznog a on to ne zna...mislim da je i onako los Honda dosta bolji izbor ako nista zbog discipline...
Jedino sto mi se juce svidilo Bertolacci na mjestu Montoliva...jako dobro cita igra, bolji pasovi i sto je najvaznije brze igra prema naprijed...sto nam daje mogucnost kontre i polukontre...Mislim da bi u ovoj taktici 4-4-2. Witsel i Bertolacci jedan pored drugog u veznom redu bili odlican par...a do tad mislim da bi protiv slabiji ekipa (Frossinone), Montolivo i Bertolacci mogli igrati skupa.
Eh ja sad ne znam koji podatak statisticki treba da se iznense da bi onaj Galliani shvatio sta nama nedostaje....jutros Gazzeta pise...U 3,5 mjeseca u sezoni Bacca je zabio 9 gola a sutnuo je prema golu svega 14 puta...znaci za 3,5 mjeseca mi smo Bacci omogucili i napravili svega jadnih 14 prilika da sutne na gol (mada se i on par puta sam izborio za poziciju)....sve je jasno, prvo koliko nam fali najmanje 1 vezni igrac, a druga stvar koliko je gol ubica Bacca ...
Kakava crna taktika,ovome sto mi imamo nikakva taktika ne pomaze posto je sastav sam po sebi sulud i funkconise protivno svim poznatim zakonima univerzuma.Mislim da je i Miha to skapirao i da posluje po principima neverovatnoce. Sto ludja kombinacija to vece sanse za uspeh

Evo ovaj Murinjo ceni sebe za najveceg trenera svih vremena,pa izvoli druze dodji osvoji titulu sa ovim igracima i otklonices svaku sumnju da si najveci trener koji je ikada hodao travnatim terenima.
(12-18-2015, 10:26 PM)Stitch Wrote: [ -> ]imas dva igraca viskaÂ
:-) 
A LoL my bad...naravno 4-4-2
Iskreno ja bi volio Mourinha
Iskreno ni Mourinho nema sanse s ovima

Ovom timu fali 5-6 kvalitetnih igraca za titule. Milism, neke ozbiljne titule, mozda kup nekako i isceprkamo uz ludu srecu.

Bila bi fora da Merdi uzmemo njihovog omiljenog trenera

Ali ništa od toga, Murinjo bi pare Berlu ne da.