Pazite Odda kralja
http://www.youtube.com/watch?v=GptEib6rI...r_embedded
Dobro je ovo za Taiwa i Mexesa, ojačali smo odbranu za sljedeću sezonu a nismo eura potrošili,
žao mi je za Gansa, nadao sam se da ćemo ponovo imati jednog kvalietnog trequartistu u timu ali je možda i bolje da ga ne dovodimo jer se ponovo povrijedio.
Svaka čast...i od mene čestitke, predsjedniku, direktoru i cijelom timu za osvojeno scudetto... neopisivo sam ponosan sto sam rossoner...
Sad sam pročitao podatak da je T Silva dobio samo jedan žuti karton ove sezone, impresivno.
Kada je došao ja sam mislio da je to neki polovnjak a sad je lagano među top 3 defanzivca u Evropi.
pozzz,ima li tko da s juga putuje na proslavu.. da mu se pridružim ili moram sam autom..Aj javite se na pvt ako je ko zainteresiran...
FORZA MILAN
Polako se pripremamo za put u Milano...Ooooolleeeeeeeee...Jaooo....
Forza Milan..
(05-10-2011, 02:30 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Polako se pripremamo za put u Milano...Ooooolleeeeeeeee...Jaooo....
Forza Milan..
Kako ti zavidim, Sretan puttttttt...

ako sam ikada zelio da pobijedimo nase krvnike iz palerma onda je to veceras.ako veceras dobijemo onda smo kvit s njima za sve prethodne sezone u kojima su nas pobjeđivali.heh.vjerujem u ekipu i pošto je prvenstvo osigurano uvjeren sam da će zapeti do granice bola ne bi li prošli u finale.jedva čekam utakmicu.mislim da je zicer na kladionici Milan daje gol.1.20 kvota.
VIDEO: Gattuso i Abate pjevali: Leonardo je komad go...!
Trener Interovih nogometaša Leonardo zatražio je objašnjenje za postupak defenzivnog veznjaka Milana Gennara Gattusa prilikom proslave osvajanja "scudetta" prošle subote, a cijelim će se slučajem pozabaviti i Talijanski nogometni savez...
Milan je gostujućim remijem protiv Rome (0-0) i teoretski osigurao naslov dva kola prije kraja, a Gattuso se prilikom slavlja po završetku susreta pridružio dijelu navijača "rossonera" koji su vrijeđali brazilskog trenera koji je prošle sezone sjedio na klupi Milana. Prilikom skandiranja "Leonardo je komad go..." Gattusu se pridružio i Ignazio Abate.
http://www.nogometni-magazin.com/newspro...video_news
Baresi: Allegri je mješavina Capella i Ancelottija
Nakon što su nogometaši Milana osigurali prvi naslov talijanskih prvaka nakon 2004. godine, slijevaju se pohvale na račun stratega "rossonera" Massimiliana Allegrija...
Posljednji se oglasio legendarni branič Milana Franco Baresi (51) koji je toliko oduševljen Allegrijevim radom da ga je usporedio s dvojicom trofejnih klupskih trenera.
- Max je mješavina između Carla Ancelottija i Fabija Capella. Sjajno je započeo svoju avanturu u Milanu, stvorio je temelj da klub bude konkurentan i u europskim natjecanjima - naglasio je Baresi.
Allegri (43) je, podsjetimo, na San Siro stigao prošlo ljeto iz Cagliarija, a Milan mu je prvi veći klub na čiju je klupu sjeo. Upitnika, stoga, u javnosti nije manjkalo.
- Na početku smo svi bili znatiželjni da vidimo njegovu vrijednost i da vidimo je li dovoljno dobar da vodi skupinu igrača punu talenta. No, očito je uspio izvući najbolje iz svih, uključujući i one koji nisu igrali puno sezonu ranije - dodao je Baresi.