Cerci nije nas igrac

Ja to nisam znao do pre neki dan. On je na pozajmici iz Atletiko Madrida u sklopu mutljavine sa Toresom.Pozajmljen je pocetkom ove godine na 18 meseci.Istice mu pozajmica na kraju ove sezone. Tako da ne treba cak ni traziti kupca,samo mu treba reci kupi prnje i tornjaj se nazad u Atletiko.
Samo se nadam da Galijaniju nece pasti na pamet da ga otkupi od Atletika na kraju sezone

Nece, dovest ce ga za 0€. A evo vidim i Ronaldinho se javio voljan da se vrati. Taman mozemo okupit staru Gardu, Ronaldinho - Pato, mozel jos neko ko nema mjesta u ozbiljnoj ekipi da nam se pridruzi? Hahahhaha majke mi, nekad mi bude zao sto sam navijac Milana pa ne mogu da se sprdam na nas racun, jer viceva imamo na tone.

Pocev od igraca, preko uprave pa sve do imena: Penzioni Klub Milan, Associazione Coglioni Milan, Au C(K)urac Milan itd...
Al haj, proce i to jednom. Za 10 godina cemo i mi igrat Ch Ligu.
Sta mislite dali ce Miha nastaviti da igra ovu formaciju 4-4-2, bez klasicnog prednjeg veznog...S obzirom na nas napad i kakvi su to tipovi igraca, dosta pokretljivi koji se nude u prostor i na stranu (Bacca, Adriano, Niang, Balloteli, pa i Menez) mislim da je ovo dobra formacija i da uz dva vezna igraca po meni Witsel i Soriano bilo bi dosta bolje...ne treba nam klasicna 10tka nego lijevi i desni vezni igrac, slicnih karakteristika kao Bonavnetura koji igraju u oba smjera...
Bonaventura, Witsel, Bertolacci, Soriano ( klupa Kucka, Poli, Montolivo, Boateng, De Jong, Honda) ... s tim da Soriano moze mjenjati Bonaveturu na lijevoj strani...po meni to izgleda dosta ozbiljnije a onda i klupa je jaca koliko toliko...
Ja napad uopste nebi dirao...ako ode Menez ili se ne oporavi ova trojica plus 4 Balloteli mogu izgurati vrlo dobro polusezonu plus kup..
I naravno jedan mladji brzi i spremniji stoper umjesto Alexa....Nasi stoperi sada izlaze dosta visoko sa ovom formacijom, Alex, Zapata i Mexes taj tempo ne mogu izdrzati...Takodjer i desni bek, a Calabriu pustit na posudbu da stice iskustvo...dugo vremena se spominjao Tomovic iz Fiorentine a njima Mexes...
Suso je vec otisao u Genovu, Nocerino i Jose Mauri su blizu odlaska u Bolognu, Zapata, Mexes i Ely takodjer gotovo sigurno jedan odlazi iz ekipe...
Pa da Tores je nas igrac, a Cerci Atletikov...tu se radilo o zamjeni pozajmica. Nego, jel prati ko Atletico? Kako igra taj Tores koga su svi zaboravili?

Moze li se makar milion za njega izvuc? :p
(12-21-2015, 06:37 PM)huss Wrote: [ -> ]Pa da Tores je nas igrac, a Cerci Atletikov...tu se radilo o zamjeni pozajmica. Nego, jel prati ko Atletico? Kako igra taj Tores koga su svi zaboravili?
32 nastupa 5 golova - znaci tesko.
(12-21-2015, 06:37 PM)huss Wrote: [ -> ]Pa da Tores je nas igrac, a Cerci Atletikov...tu se radilo o zamjeni pozajmica. Nego, jel prati ko Atletico? Kako igra taj Tores koga su svi zaboravili?
Ne možemo ni eura, jer je on na posudbi tačno onoliko koliko mu vrijedi ugovor sa nama.
Ja sam rekao početkom sezone da uzimamo šesto mesto, da jebe rak raka nećemo ni gore ni dole od te pozicije

Glupi Siniša je mogao 'ladno da bude na vrhu tabele ni kriv ni dužan ali ne zna da pobedi drugoligaše.
Što se tiče Soriana, sa Džekom je trebalo da prestanemo sa takvim igračima. Onda je došao Bertolaći što mogu da progutam ali još i Soriano bi bilo stvarno previše. Ako stvarno mislite da bi takav igrač zadovoljio kreativni nedostatak Milana grdno se varate. Ono sinoć je bio šljam od ekipe, protiv ostalih u ligi mi beležimo najmanje šuteva u okvir gola sa jednim Bakom i Luiz Adrianom.
1 štoper 2 vezna i ovo bi bio drugi tim, naravno pod uslovom da su kvalitetni.
Evo Galliani je najavio 3 pojačanja za Januar: Boateng, Balotelli, Menez. I to mene treba da raduje? Jedan ofenzivi vezni koji pojma nema, i 2 napadača koja ne daju nikom loptu. Sjajno. A ono što nam stvarno treba to nećemo dovodit, već ćemo dat otkaz Mihajlovicu jer nije ispunio cilj sa ovako jakim igrackim kadrom
Treba nagovoriti fantoma da se opet kandiduje za izbore u Italiji. Izneti transparente tipa "Milan u srcu,Berluskoni u kabinetu".Napisati mu neki program kako ce da oporavi italijansku privredu i resi migrantsku krizu.To je jedina sansa da prezali neke vece pare i ulozi ih u klub.