(12-24-2015, 03:20 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]http://www.acmilan-serbia.com/2015/12/al...az-iz.html
Nije los clanak, vrijedi procitati...ovaj citat Gattusa mi je fenomenalan : "Ako Milan zeli da ostane prosjecan tim onda apsolutno nista ne treba mjenjati. "
Njih (MilanSerbia) sam prestao da pratim pre koju godinu jer su se bili pretvorili u klasicnu poslusnicku bandu koja je podrzavala sve sto uprava radi. Jel se promenilo nesto ?
(12-24-2015, 04:33 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Njih (MilanSerbia) sam prestao da pratim pre koju godinu jer su se bili pretvorili u klasicnu poslusnicku bandu koja je podrzavala sve sto uprava radi. Jel se promenilo nesto ?
Pa ja ih nisam redovno pratio...ali mogu ti reci da dijele misljenje vecine nas ovde...odnosno da Uprava nista ne radi...
Svim Rossonerima koji slave, Cestit Bozic i Nova Godina
Pridruzujem se cestitkama,sa malim zakasnjenjem.
Retardirani b92 stavio montoliva u isti kos sa Ibrahimovicem i Lavecijem

ZVUCNA imena kojima istice ugovor
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1078793
Interesantno je da ugovori isticu i Gurkufu i Flaminiju ,tako da galijani ima extra priliku da kompletira povratnike

Matip i Banega bi bili sjajni ali od našeg genija očekujem da krene po Lavecija, Ben Arfu, Kaseresa i slične.
Milan President Silvio Berlusconi continues to aim insults at Coach Sinisa Mihajlovic.
The tactician has amassed three more points than the side had at this stage last season, but reports suggest he’ll be sacked.
Berlusconi is believed to be unconvinced by the style of football on show.
The patron made more disparaging comments when visiting children at a therapeutic centre in Trivigliano, near Frosinone.
“I know that you met the Milan players on Sunday before the Frosinone game. I hope you told them how to win,” La Gazzetta dello Sport quoted Berlusconi as saying.
“You are fortunate enough to have Father Matteo as your Coach.”
During the same meeting he also commented on other Rossoneri players.
“Alessio Cerci? Kevin-Prince Boateng is better. As for Cristian Zapata, I don’t know why he’s playing.”
This adds to recent outbursts on the topic during Berlusconi’s encounters with the public for his political party.
“I am angry. I spent €150m and I don’t know when we’re going to get back to winning ways.”
Cak ni u pauzi nisu u stanju da unesu potreban mir u ekipu....Od pocetka Galliani je bio protiv Mihajlovica...Mihu je doveo Berlusconi nakon sto je Carlo odustao...iz jednog razloga...mlad je i pun zelje za radom i uspjehom..zato je rekao Donadoniu i Sarriu ne (a njih dvojica su bili glavni favoriti Gallianiu) ...
I licno mislim da je to razlog zasto Galliani nije pregovarao sa Romom nego je samo iskesirao za dva igraca koja su bila velika zelja Mihajlovicu...i odma nakon toga je rekao ispunili smo zelje trenera...a 3 mjeseca poslije pred utakmicu sa Frosinoneom je izjavio da Berlu i on su dugo u klubu i svako ko dodje pa i trener treba da to postuje i da se privikne na njihov nacin rada...
Mislim da prvi naredni poraz Mihin je i kraj za njega i kraj normalnoj sezoni Milana bez turbulencija i smjena...Kad se samo sjetim kako se svi silama borio da ostane Allegri, a sada nista ne pokusava da zastiti Mihajlovica od medija...isto tako je bilo sa Pippom..a Seedorfa je on licno otjerao...
150 miliona potrošeno!? Boateng bolji od Ćerćija!? Što ga neko ne udari jebem ti budalu.
Ovakva 2 kretena u vrhu kluba ima još samo na Balkanu verovatno.
Mihajlovic je "pogresio" kad je na pocetku par puta poklopio Berluskonija izjavama,a ovaj je toliki narcis i egoista da to jednostavno ne moze da mu oprosti. Zato i hoce da ga otera.
Zao mi samo sto ce naslednik biti Broki,nista vise.......