(12-30-2015, 04:58 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da prodaju Adriana ? Ni ja skoro nisam cuo vecu glupost. Bolje da prodaju ovu dvojicu nego njega. A zasto i tog Elya prodavati? Da postne novi Saponara? Ako ide nadam se da ide na pozajmicu. Decko ima tek 22 godine,treba ga ostaviti i dati mu sansu. Ali ne,bitno da ce montolivo koji 3 godine igra lose dobiti novi ugovor.Galijani magarce.
Ely ide na pozajmnicu, Verona, Genova ili Palermo...a Cerci bi mogo u Genovu ili Bolognu, samo ga Miha moze zadrzati u klubu...
Miha ce nastaviti igrati 4-4-2...za sada lijevog veznog ce igrati Bonaventura, a desno konkurisu Honda i Boateng...
El Sharavy je izgleda posuden na 25 tekmi, a ne 15. i Monaco je danas izjavio da ga vise nece upotrrebljavat. Znaci ili pola godine bez igre ali ugovor placen od Monaca i pad cijene, ili da ga odma prodamo. Ili ono sto bi ja najradije volio: vrati ga i prodaj: Cerci, Menez, Ballotelli.
Ali nasi to ne zele. Mislim, cim su tu idiotske ideje o dovodenju Vidica ili Ivanovica (ako neko ne prati Premier Ligu, onog dana kad se Ivanovic povrijedio, Chelsea navijiaci su to proizvali: losa sreca za Premier League klubove, Ivanovic se povrijedio, nema vise prolazenja kroz Chelseajevu odbranu) e takvog idiota mi zelimo dovest. Ma onda me stvarno ne zanima kojeg pacijenta ce dovest u veznom redu ili na sta ce cilljat slijedece godine. Nek se jebu. Ja iovako da zivim u Milanu nebi uzeo godisnju vec godinama. Naravno da uz klub stojis do kraja, al ovo je sranje na 100tu. Dolazim iz Zenice, koliko god je klub u govnima, idalje sam Robijas, limvo LikCe (Volim Celik na satrovackom), ali nas uprava jebe. Podrzavam klub ali nikad upravu. Nazalost u Milanu se to ne cini. Pa ko im jebe mater. nek idalje trpe idiotizam Gallianija i Silvija, meni ni u dzep ni iz dzepa. Zadnje sto sam kupio je suvenir (privjesak za kljuceve od auta prije 4 godine), a dobio prije 3 godine zastavu 18 scudetta. A da kupim nesto od AC Milana ne pada mi na pamet. Jebo im ja mater u usta. Eto toliko visoko misljenje imam prema nasem klubu. I jedva cekam da ispadnemo u Serie B pa da se govna povuku i ovo postane normalan klub.
Rossoeri, sretna i uspjesna Nova Godina, nadam se da se Milanu ova godina donjeti bolje dane i sezonu, od prosle tesko da moze gore....
Galliani je konacno dovuko svoje dupe sa odmora ... Suso u Genovu, Boateng u Milan je prvi official transfer ove zime...
Milan i Genova su dogovorili prelazak Cercia samo se ceka jos debilov potpis, Nocerino je blizu odlaska u Seriju B- Cagliari, moguci su odlasci na posudbe Elya i Jose Mauria...Opet se ponavlja scena kao od proslih godina, prvo se moramo rijesiti nekih igraca da bi doveli nove...
Ako je sudeci po pocetku prelaznog roka,testko da ce biti ista bolje

No,videcemo.
Sta vredi sto ide Nocerino kad dolazi Boateng. Teramo olos da bi dovodili novi olos.Sledece sezone cemo gledati da se resimo Boatenga kao ove Nocerina i tako u krug.
Jos kad bi na Boatenga legli Vidic i Ivanovic - sta ces bolje ?

Dzaba onda i odlazak Zapate i Meksesa kad dolaze dva igraca koji ce uskoro postati njihov kalibar. Ako Vidic nije mogao doci pre pet godina ne treba nam ni sad. Hvala lepo Galijani,ali kupi nam npr Humelsa.
Šta serete za Baneta, čovek je do ove godine bio top 5 bek duže vreme i opet im je odlaska Murinja među boljim igračima.
Meni je šokantnije daleko što će Montolivo dobiti produženje ugovora, potpisujem od sledeće sezone on će biti duplo gori i od ovoga što sad pruža. Za sad izgleda da je prošlo leto bilo samo mazanje očiju, i dalje smo mi u govnima.
Tako da srećna nova vama lično a klub nažalost mislim da će još neko vreme biti smejurija

@Sampinjoj ... slazem se, a tek koliko su losi Cerci, Honda ili Suso ce se vidjeti kad jedan vec sad propali igrac u vidu Boatenga odigra bolje od sve njih trojice zajedno...i to ce Gallianiu ali nazalost i Mihajlovicu samo biti razlog da se hvale sa transferom kao sto su se hvalili sta Kuckom...
Bukvalno biramo najmanje zlo za ekipu a ne najbolje rjesenje i onda se cude sto ne mogu doci medju 3 u ligi
Medjutim ovo je sto mene najvise nervira...platimo Romi za dva igraca, koja zajedno u toj ekipi nisu odigrali 90 min, 45 miliona eura...a onda nakon sto Monaco zajebe i Milan i Elshu tako sto mu nisu dali da odigra vise od 25 utakmica cime bi bila aktivna obaveza otkupa ugovora od 15 miliona plus 3 miliona koja smo vec dobili....Galliani dogovori nesto ovako....i to u trenutku kada je Roma u belaju otiso Iturbe imaju dobar roster lose igraju mozemo ih ucjenjivat doslovno...
Roma je sa Milanom dogovorila pozajmicu El Shaarawya uz obavezan otkup za €12m, igrač je dao svoj pristanak. [Gazzeta]
Evo jos malo statistike vezane za nas napad.(Odnosi se samo na meceve u Seriji A,bez kup utakmica).
Broj meceva/broj meceva kao starter/minutaza na terenu/broj golova/broj suteva na gol/procenat suta u okvir gola/procenat realizacije
p.s. Lacio je istakao cenu za Kandervu - 20 miliona eura,nikakve zamene igraca ne dolaze u obzir(bili su im nudjeni Saravi,Zapata i Matri),sad je Galijani na potezu.
Spominje se i Imbula iz Porta(23 godine,20 miliona$),a navodno je Lester zainteresovan za DeJonga.
Kazu kako ce u "narednih nekoliko dana" da se sastanu Berluskoni i Galijani i da naprave "strategiju za zimski prelazni rok".
Zar se to obicno ne pravi u mesecima koji prethode transfer periodu?
Evo Benitez dobio otkaz, taman da zamjeni Sinisu. A poznavajući Gallianija i Silvia, mogao bi on preuzeti Milan. Ne želim da komentarisem tog idiota Beniteza jer mislim da svi znaju koji je to pacijent, ali smrdi mi da čega dovest. Jer ovaj klub je vec odavno dno dna
Daleko bilo,mada sam i ja slicno pomislio kad sam video da su ga ispetardirali iz Reala.
Ubedljivo najveca trenerska prevara u istoriji fudbala,veca cak i od Pizhona. I to se uzdigao bas uz pomoc Milana,da mu nije "poklonjena" ona liga sampiona danas bi vodio Eibar,Mursiju ili Betis B gde realno i pripada po kvalitetu.
Na momente ni Broki ne izgleda tako lose...