(01-07-2016, 07:30 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]2-3 boda puna kapa, Empoli kida u poslednje vreme, imaju nekog Saponaru baš dobar igrač.
najveci fazon ce biti kad galijani na leto da 20 miliona za njega

Necemo izgubiti u Rimu i prolazimo Carpi u srijedu u kupu

, ko se smije kladit ?

... Valjda je sad Miha skontao da i pored lose sezone i pored losih igara, vecina navijaca je i dalje uz njega a ne uz Upravu samo nek pokaze konacno ta muda vise, zajebi Abate ( juce kod gola njegov igrac sam na 5m prima loptu i smirujue je, a on debil stoji na 16m) daj Calabriu, jebes i Alexa vise daj Elya nek igra, zajebi i one debile od Honde do Boatnga, daj malog Locatellia, hvalio ga je na pocetku sezone...zajebi i Montoliva stavi Jose Mauria i Bertolacchia...
Ja mislim kad bi izveo ovih 11----Gigi, Ely, Romagnoli, Calabria, De Sciglio, Jose Mauri, Bertolacci, Bonaventura, bilo ko samo da nije Honda i Cerci, Bacca i Niang ... pa i da gubi bodove nebi mu ja mislim niko od vjernih navijaca prigovorio...
Ja bih voleo da bude tako,ali zar stvarno mislis da ove honde,montoliva i ostala bagra mogu da izdrze 4 utakmice za dve nedelje?
Sto se tice ovog podmladjenog sastava,naravno da mu se ne bi prigovaralo . Cak bi bio i plus da odstrani one koji ne zasluzuju da nose dres Milana(80% igraca) ,pa makar decurlija pogubila sve utakmice. A verovatno bi i bilo tako.
Cerci ako ne daj Boze udje u igru nadam se da ce mu navijaci zvizdati i vredjati ga svake sekunde koje bude na terenu.
(01-07-2016, 09:56 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ja bih voleo da bude tako,ali zar stvarno mislis da ove honde,montoliva i ostala bagra mogu da izdrze 4 utakmice za dve nedelje? 
Sto se tice ovog podmladjenog sastava,naravno da mu se ne bi prigovaralo . Cak bi bio i plus da odstrani one koji ne zasluzuju da nose dres Milana(80% igraca) ,pa makar decurlija pogubila sve utakmice. A verovatno bi i bilo tako.
Cerci ako ne daj Boze udje u igru nadam se da ce mu navijaci zvizdati i vredjati ga svake sekunde koje bude na terenu.
Miha se radi sebe ne smije kockati sa Cerciem...ako ga uvede protjerace ga navijaci sa San Sira zajedno sa Cercijem...vcrs je novinar dosta blizak klub napisao da cim se Uprava Milana usutila to je znak da nema vise povjerenja u Mihu...nema nikakvog kometara zvanicnog ni da su ga smjenili niti da ga podrzavaju i isti novinar takodjer pise da je Brocchi vec spreman i obavjesten da vrlo brzo preuzima ekipu...
Veceras je Premium Sport 1 napisao da je kontaktiran Francesco Guidolin, a Sky pise da bi De Jong mogao u La Galaxy
Ma to se mazu oci navijacima. Ja citam danas kao intenzivno se pregovara sa Lipijem,a ustvari jedini koji se uzima u obzir je Broki.
Nego jel' zna neko koji je svetski rekord po broju trenera koje je neki klub placao istovremeno?
Dobili smo mentalitet prave provincijske ekipe tipa Empoli...zato se slazem da cemo dobiti Romu sutra. To je osnovna odlika provincijskih ekipa, igraju nepredvidivo, gube bodove kuci od slabih ekipa, ali zato otkinu pokoji bod protiv jacih

Voleo bih da delim vas optimizam povodom utakmcie sutra,ali ja strepim od debakla. Romi je krajnje vreme da izadje iz krize i strepim da ce im taj mec protiv nas biti prekretnica,da se malo izvade iz gabule. Nama ce sa druge strane produbiti probleme,verovatno dovesti brokija na klupu i onda stvari krecu sa zla na gore.
Allegri je usadio taj mentalitet provincijske ekipe u Milan,a Galliani to nije sprjecio nego je bas naprotiv sa nacinom poslovanja to podrzao...igraci B kvalitete koji ne mogu odigrati u kontinuitetu jos plus ih nagomilas u ekipi i dobijes pravu provincijsku ekipu tipa Chieva ili kao sto @Huss rece Empolia...A sta je odlika provincijskih ekipa...nesloga, nedisciplina i urusavanje neautoritativnog trenera i ponekad nafuravanje protiv jacih ekipa...
Gallianiu je zbog toga sto Berlu nije vise dao pare taj nacin pravljenja provincijske ekipe i godio...otpustio sve skaute i preuzeo svo poslovaje na sebe sto je besmisleno...eh upravu Seedorf je to htio promjeiti ali igracima i Gallianiu nije godio pa je dobio nogu...Pippo je bio odusevljen sto je vodio Milan, nece voditi jacu ekipu u zivotu pa je prihvatio taj nacin i treniranja i igranja...
S druge strane Miha se malo koprca, malo prihvati to provincijsko igranje fudbala pa se branimo protiv nekih ekipa kod kuce ili na San Siru ne napadamo iz svih oruzija nego imamo ove izmjene tipa Honda-Cerci...a nekada Miha se okurazi pa napravi dobar potez kao sta Donnaraoummom i Romagnoliem...
Evo danas jos jedan potez dobar...Cerci uopste vise nije u sastavu za sutrasnju utakmicu....
Roma sutra nema Dzeke, nisam siguran da li se Salah oporavio...kod nas se vraca Romagnoli
Sportmediasat pise da Miha ostaje sigurno do Carpia a zamjene su : Brocchi 70%, Gvidolini 20%, Prandelli 10%
Mislim da je i Silvio skuzio da promjena trenera nece nista ucinit. Dobro je onaj novinar i izjavio, ovom Milanu se isplati promjena klupe samo ako ce doci neko ozbiljan ala Mourinho, Prandelli, Spaletti. A stavit Brocchia na tu funkciju je samo nova glupost. Milan je uradio pogresnu kupovinu, i sada ispasta stim. A tomu nije samo kriv trener.
Imamo idiote kao igrace, i doveli smo se dotle da imamo grupice na treningu. Ono cemu smo se smijali kod drugi timova, sad i mi imamo. I da bi tome stao na kraj moras imat upravu koja je voljan podrzat trenera, a znamo kako je tako nesto zavrsilo sa Seedorfom. Zato Miha ostaje, jer Silvio nema muda da se suprostavi Gallianiju i oduzme mu moc transfera. Cerci i Honda su igrali da bi pokazali nesto da bi se prodali, a tako se to ne radi. Ali... stara prica novo ponavljanje. Ne zelim da ponovo pisem o tom debilizmu.
Sutra me ne zanimaju, rekao sam to, i drzat cu se toga. Nek igraju kako zele, sumnjam da cu ih pratit slijedece 3 tekme. Mozda ih budem gledao protiv Intera. Jer jednostavno su mi dosadili. Uvijek ista prica, ista glupost. Moze se desit da buknemo protiv Rome, rasturimo ih, papci se dignu i umisle si da su zvijezde, i onda im slijedeca tekma slijedi hladan tus. Zato fino necu da se opterecujem tim debilima.
Naravno idalje ostajem na forumu i da diskutujem, stim da ih ne gledam
U nedelju pocinje playoff NFL-a. Moram se pohvalit da je ovo prvi put da sam Seahakwse pratio cijelu regularnu sezonu hehe :

sto znaci da cu ih ispratit do kraja. Nadam se da to nece biti sad u nedelju
Fininvest dao ultimatum Bee Taechaubolu. Ako se do kraja januara ne zavrsi posao dogovor ce biti otkazan.
Svaki sat vremena novo ime za klupu Milana...do sada to izgleda ovako : Brocchi, Lippi, Prandelli, Gvidolini, Spalleti i Capello...ja sam najvise za ovog zadnjeg

...
@Ensare...to sto ti kazes je cista logika...iz ovakvog sranja nas moze pokusati izvesti samo iskusan trener...nesto slicno kao Hiddink u Chelseu...medjutim par novinara bliskih Upravi pisu da Berlusconni zeli Brocchia na klupi...on ne zeli iskusnog nego mladog trenera zeljnog rada i novu snagu...Galliani s druge strane insistira na iskusnom treneru...medjutim mislim da su to sve spekulacije i da za ozbiljnog, iskusnog trenera oni ne zele dati pare...
Najvise na kraju ispasta Milan i navijaci..spekulise se o treneru umjesto da se spekulise o transferima i igracima koji nam trebaju...umjesto da izadju sa saopstenjem u javnost da Uprava daje podrsku Mihajlovicu i da nastavlja dalje ako nista zbog mira u kuci, oni sute kao pizde...A zato je iskljucivo kriv Galliani, jer sjetite se kako je branio Allegria stalno izlazili u medije i preko medija davali saopstenja...
Mnogo novinara koji znace nesto u fudbalu u Italiji je pozvalo Galliania da podnese ostavku ....
Vjerovatni 11 za vcrs : Donnaraumma, Abate, De Sciglio, Romagnoli, Zapata, Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura, Luiz Adriano, Bacca