Jao evo Bonere....hehe dugo ga nije bilo

Gledali ko ovog Pirla, pa ovo je umjetnost sta on radi...tri puta je vise od njega pretrcao Seedorf...on kao da se trudi da bude sto losiji...cista 0 !!!
kad ce debil na klupi shvatit da pirlo i seedorf ne mogu skupa igrati???????????
palermo vodi potpuno zasluzeno....nismo u prvih sat vremena napravili nijednu normalnu akciju....
krv ti jebem i pirla i antoninija i robinha i seedorfa!!!!!!!!!jao kak sam ljut.one dvije prilike na pocetku ne mogu nikako prezaliti.onako loptu nabiti u nebesa.jaooo.a antoinini?no coment.kad sam vidio da on igra mrak mi pao na oci.a pirlo je takav snob i tako usporen da je to prestrasno.i uvijek ovaj jebeni palermo mora nas zeznuti.i uvijek nam daju neki sugavi gol iz prekida.jaoooo.bemti sve i nogomet.mi prvaci italije a jedna ekipa poput palerma nas jebe.kad smo mi zadnji put dali gol njima u palermu?ne sjecam se.de necu vise baljezgati.ljut sam ko pas.
sad shvacam one koji ne vole van bommela.pa jel ga morao onako ocito skrsiti a zadnji covjek obrane je bio?nije mi jasno.totalno je bez mozga veceras.i on i citava ekipa.sramota jebena.e vidi sad ovo.crveni za palermo.hahahahha...joj joj joj.
nema smisla ovo vise gledat.........
(05-10-2011, 09:22 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]nema smisla ovo vise gledat.........
Mahmuraju

...kao da su dosli na rekreaciju da izbace alcohol iz sebe(kad vidis da Silva pogrjesi, sve ti je jasno) ...Ako nista pokazatelj Maxu i ostalim za koga nema mjesta sljedece sezone...
Nije ni sramota tolka izgubiti od Palerma, oni ce vjerovatno i osvojiti Cup to su takve ekipe s juga kad se napale tesko ih je dobiti...najveca sramota je po meni je da igrac sa ovakvim pristupom i zalaganjem bude kapiten veceras...
ma bitno da je naš scudetto
p.s. ne gledam, ko je kapetan uopće
Po meni je ovo čista Allegrijeva izgubljena tekma,mislio sam da je nešto naučio,ali izgleda da još nije,za koji kurac se sad čuvaju Ibra,Boateng,Zambrotta?? Pa nemamo više ništa za igrat?? Ja sam jako sretan zbog scudetta,ali ovaj scudetto je osvojen jer smo najbolji bili medju lošima i neću promjenit to mišljenje.Nikad lošiji Inter,Juve,Roma,neznam da li smo sve skupa 5 tekm dobili ove sezone kolektivnom igrom,samo genijalnošću pojedinca.Ok je sve to ako Max vuče pouke iz toga,ali pobogu pa zar nije već dosada mogao skužit da Pirlo,Seedorf,Antonini,Bonera nisu za Milan,neki nisu bili nikad,neki su bili nekad. A Robinha mi je isto pun kurac,hvalio sam trud tog dečka i njegovu živost,ali što je previše je previše,čovjek je napadač i kad se samo sjetim koliko je zicera ove sezone falio počinjem razmišljati da je jedan od najvećih krivaca što ova sezona nije završila uspješnije i što scudetto nije osvojen prije 3-4 kola. Flaminija isto nigdje,ne samo danas,sve ove godien sto j ekod nas nije pokazao ni 10 % onoga u Arsenalu,i njemu je vrijeme da ode.Nema veze za kup,ali da se ništa ne uči na dosadašnjim pogreškama to me ubija do srži!!
Bolje da se opustim i uživam u subotu na tekmi nastojeći što prije zaboraviti današnju tekmu i gomilu istih takvih od ove sezone u kojima smo u nekima imali manje,a u nekima više sreće!
kakva ironija.na kraju zabijamo gol,a prije toga ibra pogodi obadvije stative odjednom.ja jednostavno ne mogu vjerovat sta se nama dogadja protiv ovih jazavcara iz palerma.dabogda im stadion izgorio.al misljenja sam da je ovdje neka visa sila u pitanju.mi cemo uvijek gubiti od palerma pa makar bili bolji i od barce ili manchestera.heh.da,scudetto je nas.hvala ti boze!!!
@Sale mislim da su sva trojica(Ibra,Zamb,Boa) poslje Rima trenirali odvojeno od ekipe zbog nekih povreda u tom mecu...sva trojica su bili i pod znakom pitanja da uopste igraju...
I da Boban je najbolje rekao...sve je to super Scudetto poslje 7 god ali nema tu ekipe za nesto vise...ima okosnica ali ima i istrosene robe i one koji nisu rang Milana svakako...
Najzalosnije da i u ovakoj losoj igri imali smo prilika da zabijemo bar 2 gola...Binho, Pato, Ibra
A Palermo kao Palermo...klasicni kompleksasi...koji se napale protiv ekipa sa sjevera...ne kazem nista zasluzeno su iz ove dvije tekme prosli dalje...zato mislim da ce uzet Cup
Ono sto sam ja primjetio da Max vrlo lose taktiku postavlja u tim knock-out utakmicama i CL i kup...
Jaooooo..Kloc Robinjo kao i Pato...Pato po pola sata uopste ne dodirne loptu...Da su Ibra i Cassano igrali od pocetka ovo bi bila drugacija tekma...Bomel je nevjerovatno glup tip...Uzas..Pirlo Sretno ti bilo ali ne u dresu Milana vise...Aaaal se bezze nanervira...