Zar si stvarno mislio da Juventus neće ekspresno da se vrati na vrh

Ako puknu od Bajerna uzimaju titulu, ako prođu nekako onda ima šanse Napoli.
ma ja se odavno ne zamaram Juventusom. Oni jednostavno imaju preveliki uticaj u Italiji da im se iko moze suprostaviti, i medju sudijama, i navijacima, i uopste u italijanskom drustvu. Sjecam se sezona kad je Milan dominiro, zavrsavo sa samo 2-3 poraza, a Juve bio na 6-7 mjestu, pa ipak su redovno gubili od Juventusa, sto na San siru sto na Delle alpiu. To je najbolje opiso Mario Stanic koji je dugo igro za Parmu ovom svojom izjavom "Kada ekipe izadju na teren protiv Juventusa, one prije pocetka utakmice vec gube 2:0". Po meni Serie A i nije nikad bila bitna a ni prioritet Milanu, sto istorija pokazuje. Milan je uvijek bio najpoznatiji italijanski brend u ligi sampiona i to meni fali. A ako se poneki skudeto desi dobro je, jer iluzorno je ocekivati da tu mozemo juventusu parirati. Oni ce uvijek osvajati ta prvenstva mnogo lakse od nas kao i kroz istoriju.

Ama nisu oni nesto puno jaki. Vec mi se svida kako su dosli do ovdje. Na pocetku su gubili jer se novi igraci nisu nastimali Juventusovom sistemu, i trebalo im je vremena. Sad su svi skontali kako da igraju, Allegretto je to veoma lijepo sredio, i sad mogu da igraju i osvajaju bodove. Prodali cijeli vezni red, znaci srce ekipe, i poslije par tekmi poceli da sa novom ekipom pobjedjuju i sad idu ka tituli. A mi? Mi promijenili 3 taktike. Nismo nikad natjerali igrace da se prilagode taktici vec se mi prilagodjavamo taktici koju Silvio zeli i koji Gallianievi igraci moraju igrat.
E to me boli. Sto su svi ozbiljne ekipe samo smo mi amaterska ekipa. Iskreno sumnjam da smo mi neka Champions League ekipa, to je bilo prije nekad, sad nedo nam Bog da uletimo u Ch League ubit ce nas cak i BATE Borislov. Zato ostanimo tu gdje smo, zajebi Europu, zna Galliani i Silvio sta rade. A mene zaboli ona stvar
(01-10-2016, 03:55 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Pa da je imalo pametan, nek im ponudi 60 miliona i evo vam Bacca. SSve ispod toga je sramota. Ako mogu dat 55 za Martial, mogu i z Baccu
Ako Martial vrijedi 55, Onda Bacca vrijedi 20. Ne moze sa svojih 30 godina nikako biti vrijedniji od onog djeteta.
(01-11-2016, 01:58 AM)ensar7 Wrote: [ -> ] Iskreno sumnjam da smo mi neka Champions League ekipa, to je bilo prije nekad, sad nedo nam Bog da uletimo u Ch League ubit ce nas cak i BATE Borislov. Zato ostanimo tu gdje smo, zajebi Europu, zna Galliani i Silvio sta rade. A mene zaboli ona stvar
De bre,pa mi ne bi ni grupu prosli. Furacemo iz cetvrtog sesira prvih nekoliko godina od povratka u CL.
Uzmi evo za primer grupe koje su izvlacene ove godine i zameni tu ekipu iz cetvrtog sesira sa nama. Moooozda bismo imali neku sansu za prolaz u onoj Zenit,Valensija,Lion grupi. A ovo ostalo sacuvaj Boze.
Nije mi jasno zasto spominjete i poredite s nama Juventus...to je zdraviji i stabilniji klub od Milana 3x najmanje...oni imaju gotovu ekipu i formaciju samo uklapaju nove igrace...Igrali su lose kad je strucnjak Allegri isprobavao drugu formaciju...kad je vratio na Conteovu 3-5-2 uvezali su 9 pobjeda...Najveca razlika izmedju Uprava Juventusa i Milana je sljedeca...kad je Juve lose igro, oni su stitili svog trenera i time mu pomogli da unese mirnocu u ekipu..a glupani u Milan ni dan danas nece da stanu iza Mihajlovica ne radi njega nego radi ekipe...svaki dan umjesto da pricaju u pojacanju oni pricaju i pisu kako su sljedece dvije tekme presudne za Mihu pa sljedece dvije i tako citavu sez, jer Uprava Milana suti pa mogu...Milan je nezdrav i neorganizovan klub, klub koji iz godine u godinu dobiva losu reputaciju a prije je bilo potpuno drugacije...i Galliani i Berlusconi to dopustaju i dalje nastavljaju da upropastavaju klub...Pa evo svi smo mi s Balkana...pogledajte u nasim domacim medijima kako se sprdaju i ismijavaju Milan
Sve je to pokrice i izgovor da se ne potrose pare. Evo,gotovo je izvesno da nece smeniti Mihajlovica do kraja (ili do pred sam kraj) prelaznog roka i u tom periodu nece potrositi vece pare pod izgovorom da se "ceka da se resi trenerov status". Onda kad dovedu nekog slepca tipa Broki,on ce da klima glavom kako mu ovi kazu,nece se preterano buniti (iskreno,ocekivao sam vise revolta i "neposlusnosti" sa Mihajloviceve strane) . I tako cemo naravno docekati leto bez da cemo se drasticno pojacati.
Na leto,naravno opet prazne price,potrosice se opet neka simbolicna cifra i ceo ciklus krece iz pocetka.
A sta za to vreme radi Berluskoni? Pa ceka nekog kretena koji ce da ulozi stotine miliona evra za manjinski deo akcija,kako bi on mogao i dalje da vileni na celu kluba a neko drugi da pokriva troskove. Sve se plasim da ce to stvarno i docekati.
U prevodu,sto bi rekli nasi narodi "hoce da se j*be a da mu ne udje".
On bi da mu neko drugi plati rekonstrukciju tima,da mu dovede igrace koji ce opet osvojiti Ligu Sampiona,da mu napravi novi stadion i sto cuda-muda , a on kao pasa da caruje , da ulazi u svlacionice i da se slika sa trofejima.
Pa gde to ima???
@Sampinjon je to dobro rekao...svjesno prave takvu atmosferu kroz medije da se ne zna ko ce biti trener, da Miha nije siguran i onda ni jednog igraca mu nece dovest kojeg zeli...
A nije samo to njihov grijeh...evo pogledajte npr Cercia..njegov ugovor drzi Katarski fond, i Atletico...da bi Milan ga prebacio u Genovu, mora pristati Genova, pa igrac, pa Atletico i na kraju Katarski fond....toliko posla i zajebancije za jednog debila...a to je sve Gallianijevo maslo...
Onda dalje...Bertolacchi i Romagnoli su dovedeni u Milan i Romi je iskesirano 45 miliona, a on ce sada im dati Elsharawya za 2 miliona plus otkup od 12 miliona eura...
Meni stvarno nije jasno kako se ti igraci bivski ne udruze i na naprave veci pressing na Galliania...navijaci to svakako rade poneki i novinari...al on je tolke godine drama iskusan al daleko da se ne moze ama bas nista protiv njega...plus sigurno imaju i Barbaru koja i dalje je kontra njega
Mislim da dok Berlu ne preseče nećemo videti Galianiju leđa.
Naravno tu je uvek majka priroda...
(01-12-2016, 12:14 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Mislim da dok Berlu ne preseče nećemo videti Galianiju leđa.
Naravno tu je uvek majka priroda...
Vrlo vjerovatno...ovde ce biti ona stara dok jednom ne smrkne, drugom ne svane...nazalost