Ma da puno je spekulacija oko tog, negdje je bila info da je uspio skupiti samo oko 140 miliona ukljucujuci i njegovih 20 miliona. Dakle bio je kratak za oko 300 miliona (ma sitnica)
Sto se tice jucerasnje utakmice, moram priznat da me Antoneli pozitivno iznenadio, odigro je odlicnu utakmicu. Koliko nam fale normalni bekovi. Sa dva jaka beka ovaj tim bi bio jaci za 30% sigurno. Abate i De sciglio su zreli za zahvalnice, a vjerovatno i Montolivo koji je sve gori i gori. U defanzivi i radi nesto, ali prema naprijed on ne dosnosi nista vise od De jonga.
Nemoj zaboraviti da je to odigrao protiv Karpija . Samo kazem...
A to - daj svako po 20-30-40 miliona je uzas. Zamisli tu kad se sukobe interesi pa ovaj oce ovako,onaj onako ,treci se naduri pa kaze hocu nazad mojih 10 miliona ako ne uradite to i to....njega poklopi cetvrti koji koji kaze ako uradite to sto on kaze ja hocu da povucem svojih 20 miliona....blagi uzas.... mislim da uvidjam zasto Berluskoni ne zeli da ustupi vecinski deo akcija takvoj kamarili... cak stavise i odobravam,bolje i Berluskoni jos neko vreme ,nego ovi skupljeni s koca i konopca...
Kidao je Džek u prvoj sezoni odmah, Bertolaći je ok igrač i ništa više, malo bolji od Kucke, Polija i Kompanije s tim što može da napreduje. Da je vredeo 20 miliona koje Milan ima jednom u 3 godine za igrača, naravno da nije to se odmah znalo.
Baš mi je drago što je Baka naš igrač, retka svetla tačka, samo se plašim da ne ode i on a mnogo se priča o Čelziju.
Njegov agent je danas navodno izjavio kako "Prija interes Celsija koji je veliki klub,ali valja napomenuti da Bacca vec igra u jednom velikom klubu i nema nameru da ga napusta u skorije vreme". Tako da mi smrdi da cemo se ubrzo rastati sa Baccom.
Stizu ponude za Nocerina , Panatanaikos i Antalijaspor,ali princeza zeli da ostane u Italiji,tako da ce se po svoj prilici cekati da se namoli Lacio,koji se necka,hoce kaki nece kaki, da ponudi nesto za njega.
Ponuda Panatanaikosa je zvanicna,ali je klub odlucio da je odlozi,tj,ne prihvati za sada dok se ne saceka Lacio. I dotle ce ovi naravno da odustanu i nadju si novo govno-igraca.
E da navodno se Cerci (hvaljen Gospod) vraca u Atletiko Madrid,nesto vezano za ovu zabranu-kaznu sto je popio Atletiko.
https://www.youtube.com/watch?v=o8XAl8DdDFg Malo da se podsjetimo kakav je nekad fudbal igran na San Siru, doduse prije 10 godina

Ali treci go Pipa, pa umro sam od smijeha kako se taj covjek snalazio u sesnestercu

Al odbrana Stam Nesta Kaladze i Serginho (beton) Veza: Pirlo Vogel Seedorf Kaka i napad: Sheva Inzaghi

pa place mi se kakvi sad panjevi igraju za Milan
Ja sam sa drugarem gledao Milan-Palermo,mislim da je bilo negde 2007 ili 2008. Rezultat 1-1 i negde 87 ili 88 minut,ulazi Pipo u igru,kazem ja njemu "ajde opkladu da Milan dobija".Da on meni obzirom na okolnosti 3 na 1 kvotu

I u 93-cem Pipo daje gol za 2-1

Pojavila se spekulacija da bez obzira na rezultat koji ostvarimo protiv Fjorentine u ponedeljak dobijamo novg trenera-Marcela Lipija.
Prema pisanju italijanskih medija čelnici Milan odlučili su da se zahvale srbijanskom stručnjaku jer nije ispunio očekivanja u ovoj sezoni. Već nekoliko sedmica špekuliše se da će Mihajlovi napustiti klub, a navodno su Rossoneri već našli zamjenu za njega. Mihajlović bi se od klupe Milana trebao oprostiti u nedjelju kada njegova ekipa na San Siru dočekuje Fiorentinu. Umjesto Mihajlovića na klupu Milana trebao bi doći legendarni italijanski stručnjak Marcello Lippi. Lippi bi u ponedjeljak trebao biti predstavljen kao novi trener Rossonera, a predsjednik kluba Silvio Berlusconi jučer je obavio razgovor sa nekadašnjim selektorom Italije.
Ovo je jutros napisao Tuttomercato...inace mnogo zuta novina...medjutim evo proslo je 3 sata od vijesti niko iz Milana nije to demantovao....Takodjer u istom clanku pise da je Galliani bio ZA OSTANAK Mihajlovica i pokusavao ubjediti Berlusconia da je prekasno za trenersku promjenu...
Tiziano Crudelli navodno je isto urgirao da ostane Mihajlovic ali da mu se da podrska i da mu se obezbjedi uslovi da se samo prica o fudbalu, a ne o nekim spekulacijama....
Prosli dana je par novinara pisalo da je Miha osigurao klupu ali jos uvijek nije sto posto siguran...
Ja licno mislim da je ovo samo jos jedna novinarska spekulacija da se pokusa isprovocirati i Milan i Mihajlovic...jer Tuttomercato je odavno u sluzbi Juventusa...Ako se kojim slucajem ovo desi onda je Berlusconi sam sebi poceo da kuje eksere u grob
Takodjer Barbara Berlusconi bi mogla na kraju sezone otici, navodno nije se ispostovalo sto joj je obecano a ona je svoj dio posla odradila prema planu, medjutim ostali nisu sto ona marketinski ne moze da iznese dalje ....
Lipi bi mogao da znaci neka ozbiljna pojacanja.Plus to Galijanijevo insistiranje na ostanku Mihajlovica,mislim da i on zna da sa Lpijem ne bi bilo trte-mrte boateng,kucka itd.Ne verujem ni da bi Lipi pristao da se odrekne penzije zarad blamiranja po ovakvom fuserskom Milanu. Mislim,sta mu treba da ostane upamcen po ovome sto se kod nas desava. Mada neki ruski izvor kaze da ce dobiti 12 miliona eura plate(ceo ugovor),tako da sve je moguce.
Cuj da kuje eksere u grob ako otpusti levata

pa to bi mu bio najbolji potez u zadnjih 5 godina
Lippi bujrum