Uh Ranocchia! Odlicno! Sva sreca za ostale klubove pa postoji Milan da im oduzme ta govna od igraca sa platnog spiska. Ala Matri. Odlicno. E taj Ranocchia ce bas da nas pojaca. Ako je moguce i ovog Ivanovica da dovedemo jer me danas "odusevio" na utakmici protiv Evertona. Pa ja njemu nebi dao sliku u novcaniku da cuva, a kamoli nesto ozbiljnije. E Boze kakve sve budale mogu igrat u ovom Milanu. Samo se pitam kad cemo mi nekom uvalit neki nas propalitet al da mi imamo koristi od toga. Pokusali sa Faraonom pa nas ljudi obarlatili, otjerali Darmiana i Aubameyanga i zajebali se. Romi dali 45 mil za dvojicu igraca koji minute nisu odigrali za Romu, a oni nas zajebavaju za Faraona. A da ne spominjem kako smo Juventusu poklonili Teveza za dzabe hahahha
Forza Milan, la Serie B é per te!!!
Evo sad kaze da cemo zameniti Maurija za njega.
Jebem li im sve živo budu li doveli Ranokiu, tog čoveka neće turski prvoligaši a mi hoćemo jebem ti sve Galiani da ti jebem.
misli covek da ce dovesti novog pirla ili sedorfa iz intera

Berluskoni je danas izjavio tri stvari :
1 - da ima puno poverenje u Mihajlovica i da ce u nedelju biti na stadionu da mu pruzi podrsku. (znaci leti definitivno)
2- da ce se uskoro sastati sa MrBee,ali ne zna tacno kad (mediji spekulisu da je to u utorak)
3- da poslednjih godina nije bio preterano umesan u rukovodjenje klubom i da svi vidimo rezultate njegovog odsustva (bas me zanima koga ce okriviti)...
Uzeli smo nekog propaliteta iz Brazila za levog beka, besplatan naravno.
Fin su presedan napravili letos da se napalimo ko mladi majmuni pa nas sad vraćaju na politiku prethodnih godina.
Ahahahaha,pa to ce se do kraja predstavljati kao ne znam sta. Evo jutros citam u srpskim novinama "Zvezda dovodi reprezentativca Brazila"

Procitam tekst,a ono lik je 2008-me bio pozvan (tad i nikad vise) za neku prijateljsku utakmicu protiv neke leve reprezentacije i nije cak ni usao u igru .

Ali bitno da je on "reprezentativac Brazila"

Ne bi me cudilo da i Galijani uskoro krene da nam predstavlja pojacanja po tom sistemu

Nije iz Brazila nego iz Argentine River Plate. A da mu damo sansu da odigra barem dva meca prije nego ga pocnemo kritikovati?

Niko ga ne kritikuje. Samo iznosimo osnovane sumnje . Covek ima 28 godina. Da je ekstra talenat u Evropi bi zavrsio odavno. Dovodi ga GALIJANI U MILAN . Nijedan drugi ozbiljniji klub se nije interesovao za njega. Sasvim dovoljno za osnovanu sumnju

Evo i Suso je dao go u drugoj utakmici za Genovu

Jos malo materijala za dezurne kriticare