Ma kakva rasprava. Samo Mihajlovic po meni radi totalne budalaštine. Znači, nikakvog plana igre, ali apsolutno nikakvog. Ako slucajno zabiješ gol na početku, kao što je bio slučaj večeras, onda se stihijski brani. Pa nije im valjda na početku rekao zabit ćemo gol do 10 minute, a onda i Bonaventura i Honda i Niang svi nazad i krpite rupe gdje propusti. Pa ako ga ne primimo do kraja ona je dobro a ako ga primimo onda mozda zabijemo još jedan. Ako ne zabijemo onda ćemo sljdeću sedmicu nešto trenirati i možda zvati egzorcista. A trenera u PM.
Nisam mogao da gledam ali fin uspeh, pogotovu što nismo primili. Ovo je najbolji sastav tima trenutno, Miha ga sprema već par kola i treba to držati do kraja sezone.
Što se tiče pojedinaca meni je nerealno kad ljudi pričaju da Fiorentina ima bolje igrače. Proverite svaku poziciju pa ako vam i tad ostane isto mišljenje ja stvarno ne znam. Znaš kad bi Valero i Kalinić ovako sjebali odbranu kao Baka i Džek? A oni se ne vide, tako je bilo i protiv Juventusa. Da ne idem na dalje primere.
Što se tiče igre, rezultat je najbitniji. Pa makar ga postigao iz najgoreg bunkera Siniša je danas odradio dobar posao, pa ljudi su zabijali u Evropi i Italiji na svakom meču već duže vreme.
Predsednik Milana Silvio Berluskoni je javno istakao da veruje u Mihajlovića, zbog čega mu se srpski stručnjak zahvalio.
"Velikog predsednika ne čine samo trofeji u kabinetu, već pre svega biranje pravog trenutka kada će šta da kaže. On nam je dao mir i samopouzdanje, to nam je omogućilo da bolje radimo. "
Evo pocelo je

Sad ce da se lizu

zbog ove izjave ce mu Bersluskoni oprostiti bar jos dva kiksa.
Mozete da pricate sta hocete i da omalovazavate pbedu od sinoc,ali se samo setite da u upravi fjorentine na ovaj rezultat od sinoc gledaju kao na neuspeh i prosute bodove,koliko god to nama zvucalo strasno i neshvatljivo.
Milan je juce dobio Fiorentinu poslje skoro 4 sezone...to sve govori o Milanu i o Fiorentini takodjer...
Ja jos NE MOGU da vjerujem da je Kucka uspio ovako da asistira i ovako dobru loptu da posalje prema Boi...evo gledam od sinoc i ne vjerujem....
https://www.youtube.com/watch?v=PGHNLSd3kOU
![[Image: 3qba-fxnrahr8434053.gif]](http://n.sinaimg.cn/sports/20160118/3qba-fxnrahr8434053.gif)
evo,ne moras da otvaras YT .a lepo je i boateng to odradio. mnogi ne bi na njegovom mestu.
Ne znam odakle im ovaj podatak, al vjerujem da je pola ovih sansi bilo protiv Bologne ...
Veceras cemo saznati ime protivnika u polufinalu kupa...prva utakmica se igra vec sljedecu srijedu
Pripremite sampanjac

Katari fond se slozio da Cerci ode u Djenovu,majmun sutra ide na lekarske preglede,ako sve bude kako treba........ adio idiote.....
Evo još jedne dobre vesti, Vidić raskinuo ugovor sa Interom.
Sad možemo i njega uz Ranokiu!

Igramo sa Alessandriom u Kupu. Pobedili su Speciju 2-1 u gostima. Al' nas 'oce raspored