I sto se tice tih formacija i taktika. Ne znam dal' su to bas sve Mihajloviceve zamisli ili neki "genije iz senke" potura neke svoje fantazije o leprsavom napadackom fuZbalu sa dva spica i poluspicem. Mesao se i Ancelotiju na vrhuncu slave u tim,a da nece ovom...
Poreska policija upala jutros u prostorije kluba...vodi se istraga protiv Galliania...optuzba je za izbjegavanja placanja poreza drzavi ....
http://www.football-italia.net/78916/tax...its-calcio
Hapsite ga ako vam je ista sveto,zakljucajte u celiju i bacite kljuc negde daleko.
Saravi otisao u Romu na preglede. Inter stupio u ozbiljne pregovore sa Banegom.Bravo galijani bravo,samo se ti neckaj i cekaj da proteras olos koji si doveo kako bi "oslobodio mesto". I proglasavaj igrace koji su ti u klubu godinama kao "nova pojacanja"...I zatvor je previse dobar za tebe,govedo...
Ako stvarno izvede ovu postavu s Polijem, Balotelijem, Boatengom i Adrianom...onda se mozemo vec pozdraviti sa kupom. A mozda je tkao i bolje nego da se u finalu razocaramo.

(01-26-2016, 12:34 PM)huss Wrote: [ -> ]Ako stvarno izvede ovu postavu s Polijem, Balotelijem, Boatengom i Adrianom...onda se mozemo vec pozdraviti sa kupom. A mozda je tkao i bolje nego da se u finalu razocaramo. 
Ako nisu u stanju da pobjede na neutralnom terenu treceligasa....onda ne zasluzuju da kroce vise ikad u Millanello...nama u nedelju je Derby...ako pobjedimo konacno cemo prici na 6 bodova mjestima u CL....ali i sve vise blize plasmana u EP (sto je po meni realan cilj)....
Danas treba pustit igrace koji ne dobijaju sansu da pokazu da je zasluzuju ali ne svima odjednom...nego izmjesano...pola prve postave i pola ovih sto se bune da ne igraju dovoljno kao sto su Jose Mauri, Poli, Balloteli, Luiz Adriano itd...
Ako ne pobjede veceras u Torinu onda ce svima biti jasno zasto stvarno sjede ne klupi i onda ce Miha imati moju jos vecu podrsku...
Ponavljam ne treba uvesti drugi 11 igraca...nego kombinovat iz prve postave i klupe igrace....zato Bonaventura nije ni pozvan za utakmicu i zato ce Bacca sjedit na klupi, kao i Donnaraouma...a ovi ostali nek pokazu da li zasluzuju dres i ovako loseg Milana...
Ma to ce biti smijurija s Balotelijem, vec ga vidim kako ce vuce po terenu, a onda ce ga iznervirati ovi amateri i dobice minimum zuti. Mada, realno pitanje je ko je tu amater? Ja vjerujem da ce svaki igrac Alesandrie pretrcati vise od Balotelia, tako da...

Odmoriti ove princeze tipa montolivo,honda,abate,antonjeli i slicni,kako posle derbija ne bi mogli da se vade na "umor od klete utakmice kad joj vreme nije". Pritom ce naravno zaboraviti da je merda igrala dan posle nas protiv juventusa...
(01-26-2016, 03:38 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma to ce biti smijurija s Balotelijem, vec ga vidim kako ce vuce po terenu, a onda ce ga iznervirati ovi amateri i dobice minimum zuti. Mada, realno pitanje je ko je tu amater? Ja vjerujem da ce svaki igrac Alesandrie pretrcati vise od Balotelia, tako da...
Balloteli je bio vise u bolnici nego na terenu...plus ozbiljnu utakmicu nije odigrao sigurno preko 1 god....ne znam zasto je on mjerodavan...
Ja prije svega mislim da Jose Mauri, Poli, Boaten, Luiz Adriano, Mexes ili Zapata, De Sciglio, mozda cak i Calabria plus Niang, Honda, Romagnoli, Antonelli i Abbiati....mogu i trebaju da rijese ovu utakmicu vcrs ponavljam na neutralnom terenu, jer je uzvratna utakmica tek 1 marta...do tad necemo imati utakmicam osim ovih u ligi...
Ja nas vec vidim u finalu sa vjerovatno Juventusom...Allesandria nas ne moze na dvije tekme izbaciti ni pod razno...a ovi sto ne igraju treba da pokazu Mihi da grijesi pa da vcrs sve zavrse da bi u uzvratu mogli vidjeti i juniore na djelu...
Ja se bojim veceras nekog kiksa 1:0 pa cak i 1:1 e onda bi u uzvratu igrali sa "najboljim" igracima ali obicno kad najvise treba onda ne ide. Tako da ne svidja mi se ova rotacija, jer dosad kad god bi rotirali lose bi igrali.
Ma nema sile da mi ne prođemo Alesandriu ali je meni odmaranje igrača iz tog razloga glupost. Najbolji tim na svetu fura prvotimce u kupu a mi nećemo. Ne mogu zvezdice koje treba da su vrhunski sportisti i primaju silne milione da odigraju 2 meča u 6 dana, nego da ih čuvamo za duel 2 paraplegičara. Užas.