Daj ne zajebavaj penal je bio čist kao suza.
Loše je što bi sa Interom bilo 2x puta lakše ali ovako sa Juventusom će to biti spektakl u finalu, a Milan ne igra spektakle već par sezona tako da...
Verujem da će Siniša spremiti ok meč a ove sise koje igraju za nas dati sve od sebe zbog okolnosti, pa ako je to dovoljno protiv Juventusa...
Maks car kaže nije još gotovo, ima revanš na San Siru

Ima i drugi revans na San Siru,tako da moze da bude finale i Alesandrija-Inter

Katanac na oba kluba u tom slučaju

Evo sad kazu spekulacija o povratku Pata na leto. Pato trenutno u Celsiju na pozajmici,sto znaci da ako eksplodira i nacini cudesa,Celsi ce ga verovatno uzeti,a mi u tom slucaju,naravno da necemo moci da se nadmecemo sa njima. Dakle,sta je galijaniju u glavi? Pa eto,da Pato bude toliko "dobar" u Celsiju da ovi nikako ne pozele da ga zadrze,kako bi on mogao da ga vrati na San Siro.
Ja se nadam samo u neutralni teren u finalu, jer Juve je bolji, i sudije su uvijek na njihovoj strani bile u porslosti, mada to im trenutno i ne treba. Ja im nikad necu oprostiti onaj Muntarijev go, i nesportsko ponasanje cijelog kluba. Pocev od Bufona koji je za mene obicna ljudska i sportska mizerija (Izjava: I da sam vidio da je lopta presla go liniju ne bih to rekao), pa preko uprave koja je nalazila nekakve ponistene golove Matrija zbog "nepostojecih ofsajda" pa kao kvit smo zbog toga. Tu su pokazali kako su mali klub i po meni ce to uvijek biti. Jer nije dovoljno samo osvojiti nesto, treba biti i sportista i fer. Zato sam npr. uvijek postovao Zanetia iz Intera jer je primjer jednog pravog sportiste bez mrlje na karijeri, koji je kad je Milan osvojio Ligu prvaka, na derbiju postrojio igrace intera da naprave prolaz kako bi im cestitali na toj tituli. To od ovih iz Smrdentusa nikad necete dozivjeti! Nikad!
Pato je bombona, veruj mi trećina navijača bi bili radosni da se on vrati.
Ovce su uvek bile za šišanje i Galianiju to godi samo tako.
21-vog maja na stadionu Olimpiko u Rimu se igra finale. Dza-bu na prepad,jedan mec,to nam znatno pojacava ionako slabe sanse,jer ovaj nas tim da dobije juventus na dva meca je ravno naucnoj fantastici.
Za Pata mene samo fascinira dal' je galijani tolko pogan da se nada kako ce ovaj tamo da omane,pa da ga on dovuce u Milan.Jer uz Celsijevo pravo otkupa mi mozemo da ga dovedemo samo ukoliko on tamo bude toliko jadan da ga ne pozeli ni Celsi ,a posle Celsija ni bilo koji drugi klub koji bi mogao da mu izbaci jacu ponudu od nase.
Konacno neko od glavonja da kaze nesto sto ima veze sa realnoscu.
Evo i Maurijev agent je zatrazio hitan sastanak sa galijanijem kako bi se porazgovaralo o buducnosti njegovog klijenta u klubu.