Ma bre samo kad vidis one kerece njuske iz intera kako su se osmehivale kad je sudija svirao penal odma znas da penala nije bilo. Tako se hijene smeju kad namagarce nekog.
Pobjeda veceras uz kikseve Intera i Fiorentine.
Jackson Martinez odlazi u Kinu....prije nesto vise od 6 mjeseci je stisnuo ruku sa Gallianiem i onda ih prevario jer nije zelio da predje medicinski pregled a da potpise eto gdje danas dogurao...
Kongodobia sve dog s nama i onda samo za noc promjeni odluku i ode u Inter....danas sjedi na kupi i gleda dva sjajna "tehnicara" Mela i Medela kako igraju....
Karma je cudo !!!
(02-01-2016, 07:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Juce su na Sky Sportu svi se slozili da je ovo cisto sudijsko uvjerenje...znaci ako hoce moze svirat faul ako nece ne mora...jeste ga Alex zakacio, ali nije toliko da ga onesposobi u sutu ili prilici...nego se onaj debil dodatno bacio...zbog toga ti i kazem da NIJE CIST penal, kao sto si rekao...
Pitanje za sve forumase iz Hrvatske...Coric i Soldo iz Dinama, kakvi su igraci? Milan je ostvario kontakte za obojicu...
Sto se tice ostali transfera...debil Nocerino jos nije odlucio gdje ce ici...Verdi je dosao u Carpi na posudbu...Otamuandi i Vargara ce vjerovatno biti prodani...osim ove hrpe igraca u trenutnom rosteru mi imamo hrpu igraca na posudbama kojih se moramo rijesit, takodjer...kao socijalna ustanova dodjemo nekim igracima...
Odbili smo ponudu za Luiz Adriana iz Kine opet ja mislim, i ponudu Panatenaikosa sa Jose Mauria...
Što se mene tiče penal je bio 100%. Moje osobno viđenje. Sapleo ga je s poda. Nepotrebno ali to je tako. Ćorić je jedan od naših najvećih talenata, vjerojatno najveći. Drugačiji je igrač i od Modrića i Kovačića, ali on je još vrlo mlad i fizički nespreman za bilo kakvo igranje u serie a. Po mom sudu. Nisam navijač Dinama pa ne pratim svaku utakmicu Ćorića, ali nagledao sam ga se. Za Soldu ne znam, neki ga hvala. Vjerojatno takvih igrača ima puno. Talenata kao Ćorić nema puno, ili ima vrlo malo. Što ne znači da će postati veliki igrač kao Modrić npr.
Transferi: ne znam zasto na kraju nismo utopili Luiza za tih 15mln, sto je super cijena. Mogli bismo a ljeto. Žao mi je sto na De Jongu Galliani nije uspio baš nista zaraditi osim plaće, i napokon odlazi i Nocerino. Galliani je navodno bio spreman prodati ili na nekakvu posudbu poslati Nianga u LEicester. Već ga je htio prodati ćelavi u Genovu pa Niang nije htio!! Što prije se riješimo ćelavog to bolje po naš Milan. MAtria se isto moramo riješiti na ljeto, kao i rupe Zapate i Mexesa.
Što se tiče derbija, uživao sam u pobjedi kao i svi vi. Derbi je derbi. Ali ovoj momčadi ne vjerujem ništa. Oni su, kako je Boban dobro prokomentirao, jednostavno prosječni. I to je to. Imamo 2 igrača koji bi mogli biti klase: Donnaruma i Romagnoli i Baccu koji je vrhunski br. 9. Ostalo je prosjek. Bonaventura je dobar, Monto dobar 50% svake utakmice, 50% prosjek. Kucka odigra 2/10 odlicno. Alex je bio vrh ali je spor istar, bekovi su nam prosječni i prije svih želim se riješiti Abatea! Ne znam što je sa De Scigliom, jedino je Seedorf bio na putu da od njega napravi igrača ali su ga onda agenti tj Raiola i ovi izje.... pa je dobio nogu i eto nam Abatea u ekipi opet. Čovjek ne može odigrati pas na 10m uz aut liniju.
Valjda će imati love na ljeto za vrhunskog stopera, pravog veznog, desno krilo. To su 3 mjesta koja moraju sada biti popunjena sa boljima od ovih sto imamo. Bek bi još bio luksuz. Možda nas Arapi kupa pa ce biti high life
Kakav je El Ghazi iz Ajaxa kojega se spominje? Zna li tko?
Večeras Palermo. Igra Zapata. Samo da si sami ne zabijemo nesto. Moraju dobiti i spojiti JEDNOM barem 3, 4 pobjede u nizu. Forza Milan.
I još nesto, sorry.

Tako mi je žao što smo prodali Saponaru, njega sam ovijek preferirao od tih mladih igrača. Nikada nije dobio pravu šansu, konstantu kod nas. I Galliani ga PRODA. Umjesto da ga posudi. Treba ga nekako vratiti dok se to može. Može igrati krilo, drugu špicu, itd. Tako smo izgubili Aubameyanga, Darmiana, to smo napravili Elshi koji i dalje moze postati igračina! Sljedeći je De Sciglio vjerojatno, možda i Niang kojega eto pokusavaju prodati ali decko nece.
Darmian ne igra baš, čim se uhvati prilika treba naše dečke vratiti u Milan. To bi bilo nešto odlično.
Bravo Mihajlovicu. Ali zaprave bravo.
Renesansa u Milanu!
Izgleda da smo u Bacci dobili rasnog strijelca.
Ovaj Niang ako ovako nastavi nova cijena mu je 30 mil, a Bacca može za 45 milki lake sale da se proda. Sva sreća pa ne prodase Nianga. Šteta samo sto Luiza ne utalise za 15.