Na Govnotelija je krenuo.Zato sto princeza nije radila nista u defanzivi. Nadam se da ce to govno uskoro poci cercijevim stopama i dobiti zahvalnicu.
Izjavio je isto da je besan na jos 2-3 igraca pored govnotelija koji su se ponasali kao da je utakmica gotova i da za takve ubuduce nece biti mesta u Milanu ukoliko ne izmene svoj pristup igri.
(02-14-2016, 04:01 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Na Govnotelija je krenuo.Zato sto princeza nije radila nista u defanzivi. Nadam se da ce to govno uskoro poci cercijevim stopama i dobiti zahvalnicu.
Izjavio je isto da je besan na jos 2-3 igraca pored govnotelija koji su se ponasali kao da je utakmica gotova i da za takve ubuduce nece biti mesta u Milanu ukoliko ne izmene svoj pristup igri.
Sad sam i ja to procitao...nadam se da ce im jebat mater...za razliku od Allegria i Pippa Miha dosta vise ucetvuje u igri poret aut linije, galami i pomaze igracima...
Ali kako se Allegri juce provukao, to je strasno...ok ostao je bez dva svoja najbolja stopera...ali 20 min prije kraja kod kuce igra utakmicu za prvo mjesto i on se povlaci...mjenja napadaca za lijevog beka...i onaj sretni odbitak na kraju udje...nema vezze..nek im je sa srecom protiv Bayerna....vcrs samo da bude x
@Mrki gledam Dinamo...Coric je odlican...tako mlad a sve ide preko njega....mnogo mi se svidio...
Htio je jebat mater Balloteliju, al ona picka od fizioterapeuta ga zaustavila. Konjina, trebao je pustit Mihu da mu jebe sve u usta kako se to radi na balkanu. Dubre jedno usrano mrs u Liverpool picketino jedna. Ne mogu smislit onog SuperCazza, i nadam se da je odsada zavrsio za Mihajlovica, da ce kao Cerci zvarsit na tribina i cao. A ono je smijesno kako se glupiramo. Imamo 2:0 i opustamo se. A onda gledam Liverpool i sanjam kako ljudi jure za loptom a vode 0:4 hahhaha. A da, skocio sam od dragosti kad je Arsenal zabio za 2.1, odigrao sam 10€ na pobijedu Milana i Arsenala. I od danas mrzim one picke Leicesterske. Toliko sam ih gotivio, i ona supcina Vardy ode direkt na nogu samo da bi dobio penal. Pa nemoj govno jedno. Nemoj to radit mater ti jebem. Radi toga mrzim Barcu i Bayern, bas radi tog ponasanja, i on onako ponovi. Sramota. Od danas navijam da ih izbace iz Ch League mjesta. Protiv Napolija kec ko kuca, dusu dalo za kladionice. Dobri smo mi, nema sta, ali za EuroLeague mjesta. Dobro je nama 6to mjesto, vise nismo zasluzili radi idiota koji igraju na terenu.
Jarane moj, nemam ja nista protiv Antonellija, naprotiv zalosno je da je to nas najbolji lijevi bek, ali tip je meni katastrofa. Toliko je procitan, da sam danas svaki put ja znao gdje ce krenut. To je zalosno. I smijesno mi da mi nemamo nikog vise na lijevom beku. A De Sciglio je fantastika bio, toliko mi se svidio, i zao mi je sto ne moze igrati lijevog, jer to bi bilo perfektno, ali... Imamo divnu ekipu, Honda napokon proradio, Balloteli napokon dobio po picki, Bacca pokazao da je on Cristiano Ronaldo za Martineza, i imamo ekipu na kojoj gradit. Samo nastavit ovako i to je to. I Sinisu treba vise pustit da se dere i da im jebe mater. Pa dosta je vise prinzeca. Neces se trudit? mars iz kluba.
A rekao Mihajlovic pre utakmice da Hondi treba njegova levica da bi dao gol
![[Image: snPF-fxpmpqp7675226.gif]](http://n.sinaimg.cn/sports/transform/20160214/snPF-fxpmpqp7675226.gif)
Samo treba podrška uprave za jebanje majke igračima i slično, videćemo već.
Honda jedino kod Siniše liči na igrača.
Joj Intera nije u stanju ni bod poslije vodstva da izvuce...sve se naplacuje one pobjede na guzove 1:0 ... opet +6 od LP, ali smo Interu sada prisli na -2 boda a mislim da je prije Bozica bilo i -15...
Ne znam kakva je situacija sa Kuckom ali bice nam potreban u Napulju jer ce biti fighterski mec...mi Napoliu dolazimo u najgore vrijeme po njih izmedju dvije tekme sa Vilareallom...a vjerujem da ce sada Napoli svim silama krenuti na osvajanje Evropa Lige...do sada su bili jedni od najboljih...
Od 6 januara nemamo poraz (onaj glupi od Bologne) tako da ja vjerujem da i protiv vrlo dobrog Napolia mozemo izvuci bar remi...jer ce sigurno Sarri kombinovati...plus u prvom dijelu su nas demolirali na San Siru i vjerujem da ce Miha to iskoristiti za nafuravanje ekipe...
Sto se tice nase ekipe i povjerenja Mihe skoro svi igraci su mu vratili od Antonellia, Donnarauma, Alexa, Montoliva, Kucke, Nianga, Honde....skoro svi su nekako vratili bar u jednoj utakmici...SVI OSIM Bertollacia...
Ma ne treba biti prema Bertolacciu toliko strog, treba mu dati sansu do sljedece sezone. Sjecam se kad je Pirlo doso 2001. isto tako nije igro nesto pretjerano tek u sezoni 2002. ili cak 2003. je poceo da nosi vezni red kad ga je Ancelotti prekomandovo na zadnjeg veznog.
Evo citam kako su danas na utakmici bili scouti Barce zbog Donarume i Romagnolia...E ako picke prodaju ovu dvojicu sljedece sezone, nek onda prodaju i klub, pretvorili su Milan u neki provincijski klub gdje ko god hoce moze doci i uzeti najbolje igrace kao u marketu.
Napoli bi morao sto pre da ispadne iz sampionske trke kako bi mogao mirne duse da se fokusira na osvajanje Lige Evrope,jer verujem da ce zeleti da osvoje taj trofej.Sto im iz sveg srca zelim. Ako bismo uspeli da ih pobedimo,ili bar uzmemo bod,mogli bismo ih pribliziti toj odluci. Jer ako Napoli osvoji LE i pri tom ostane medju prve tri u ligi onda ce cetvrto mesto voditi u kvalifikacije za CL.
Ako predugo ostanu u trci za titulu plasim se da ce odustati od LE.
Slican scenario bi mogao biti i sa Fjorentinom (LE + 3 mesto),ali je to manje verovatno,jer ce po svoj prilici Roma biti treca.
Nemoj brale Pirla sa Bertolaćijem u istu rečenicu nikako

Dečko je prosek, nije podbacio, prosek je i to je to.
(02-15-2016, 12:25 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Napoli bi morao sto pre da ispadne iz sampionske trke kako bi mogao mirne duse da se fokusira na osvajanje Lige Evrope,jer verujem da ce zeleti da osvoje taj trofej.Sto im iz sveg srca zelim. Ako bismo uspeli da ih pobedimo,ili bar uzmemo bod,mogli bismo ih pribliziti toj odluci. Jer ako Napoli osvoji LE i pri tom ostane medju prve tri u ligi onda ce cetvrto mesto voditi u kvalifikacije za CL.
Ako predugo ostanu u trci za titulu plasim se da ce odustati od LE.
Slican scenario bi mogao biti i sa Fjorentinom (LE + 3 mesto),ali je to manje verovatno,jer ce po svoj prilici Roma biti treca.
nije tacno, pobjednik Euro League se ne racuna sa tabelom. Znaci ako pobijedis Euro League ides u CH. Ligu, ne bitno koji si na tabeli. Ako pobjednik Ch. League osvoji i svoju ligu onda pobjednik Euro League ide direkt u grupnu fazu. Nas slucaj, ako Napoli osvoji EL i bude treci, idu u Ch. Ligu i to je to. 4ti idalje ide u Euro League, jedino da ne budu medu prva 3 e onda idu prva 3 u Ch. Ligu i Napoli u Ch. Ligu, ali opet zavisi koji budu. Jer ako pobijednik Ch Lige ne osvoji svoju ligu, onda se u kvalifikacijama nalazi i trece plasirani i Napoli