(02-17-2016, 01:41 AM)huss Wrote: [ -> ]Jer ako je vjerovat novinarima ova dvojica nisu htjeli da ih se proda, nego nasa glupa uprava je to isforsirala radi "pokrivanja minusa".
Ibrahimovic ne da nije hteo da se proda nego je toliko popizdeo na Galijanija da nije sa njim ni rec progovorio sve do letos,kad se otvorila ova prica o njegovom povratku u Milan. Imas to u nekom Galijanijevom intervjuu.Pricao je o tome.
Sto se tice Donarume i Romanjolija,ja bi tu nabio neku bezobraznu cenu od 150 miliona eura,pa ko hoce neka ih nosi. A pre bih prodao manekena Meneza nego Adriana.Zadrzati Adriana a ovo govedo katapultirati iz kluba.
Adriano je hteo da ode, to je gotova priča. Taj transfer je propao ali sledeći neće. Jbg i ja sam hteo da ostane.
Malo sutra je povređen.
Za Meneza daju vise para nego za Luiz Adriana...Menez je bolji fudbaler i korisniji ali je Luiz Adriano veci profesionalac od njega...Mislim da za Luiz Adriana daju 12, a Meneze 18...
Sto se tice Bacce to je sasvim normalno...kad neko dodje i vidi da je momak zabio 15 golova a igra u paru sa 21-jednogodisnjakom plus od 11 igraca samo mu Bonaventura moze asistirat...naravno da svi su shvatili da je strasan napadac....Chelsea i Anchelotti ga zele vec su stupili u kontakt sa agentom...pitanje je samo sta ce Milana sada uraditi...
Ako su finansijski u kurcu onda bolje da sve prodaju osim djece...Donnaraume Romagnolia Nianga ili Calabrie...
Odlaskom Nocerina dosao je na njegovo mjesto Locatelli...najbolji igrac Primavere uz Calabriu...trenutno nam je prosjek godina oo 25,5...da nema Abbiatia i Mexesa bilo bi i jos mladje..ja mislim u zadnju 10-15 godina najmladji sastav Milana po prosjeku
Bolji je cirkuzant, fudbaler nije, ali Kinezima i treba atrakcija tako da ništa čudno

(02-17-2016, 10:44 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Bolji je cirkuzant, fudbaler nije, ali Kinezima i treba atrakcija tako da ništa čudno 
Meni je Menez bolji fudbaler, zato sto se moze koristiti na vise pozicija...Luiz je pravi spic napadac....ali sto se tice mira u ekipi i discipline ja sam uvijek da ostane Luiz Adriano...Menez da ima cistu glavu vjerovatno bi igro u nekom od top10 timova
Moguce je da ce Romanjoli propustiti utakmicu . Tezak maler.
Pade mi sinoć tiket rad Juventusa mamu im Torinsku. HSV X, Bordo X, Levante 1, i kontam Šta će Bologna 2 ko kuća za Juve, i sjebu mi papci 2€. 76€ trebao dobit i kreteni sad nadu prosipat bodove.
I Šta sad u ponedeljak? I jedno i drugo mi odgovara. Mi ako pobijedimo super, ako Napoli pobijedi prestiže Juve i više neće i spustit to mjesto, a mi onda zaustavimo Juve i Napoli laganini ka Scudettu