Sad će nama leci 9 miliona na račun a 2,5 na Gallianijev za "sjajan" transfer. A onda će Roma za 2 godine da primi 50 mil od Citya ili PSG za Sharawia a mi ćemo kao i sa Aubameyangom da ga fino i lagano pušimo jer smo to navikli i to činimo najbolje jer nas predvodi sjajni stručnjak Galliani
U 3 pm i naša transfer politika
A jah žalosti koliko debilna ova ekipa Torino. Žalosno jer bi svaka druga ekipa nabila ovako los Milan. Ovo je zalosno kolko smo loši i izgubljeni. I vi hoćete Ch League? Ma daj ba, za dobrobit Italije i bodova u Europi bolje da budemo 8smi. Pa Lazio pametnije igra od nas.
I svaka budala može igrat u Milanu, ne bitno koliko nema pojma i koji pacijent da je, i Boateng i SuperCazzo. Svi mogu igrat, samo Luiz Adriano ne može jer neće da plati procenat Gallianiju, jer nije Raiolin igrač, pa on navodno nije spreman. Popušis mi ga Sinisa al ono lagano. Bas ti imaš "ideju"
Hahahahhahahaha
Pa SuperCazzo ne može potrčat, čovječe jebote potrčati ne može, i on ima prednost naspram Luiz Adriana????? WTF??????
Ma daj ba, ovo je više raspad sistema a ne klub. Ovdje se vise ne zna ni ko pije ni ko plaća. Svako može da radi Šta hoce,
(02-27-2016, 10:40 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Hahahahhahahaha
Pa SuperCazzo ne može potrčat, čovječe jebote potrčati ne može, i on ima prednost naspram Luiz Adriana????? WTF??????
Ma daj ba, ovo je više raspad sistema a ne klub. Ovdje se vise ne zna ni ko pije ni ko plaća. Svako može da radi Šta hoce,
Jesi vise negativan i hejter to je strasno....Luiz Adriano je povrjedjen nema ga u konkurenciji za nastup...Mario udje zadnji 3 min da sto vise zadrzi loptu za sebe i da se gradi...protiv Napolia je to dobro uradio, vcrs nije pogrjesio...ali da treba vise trcati treba naravno...
Miha je pogrjesnio sa stoperima...prespori za ovaj nacin nas igre...ne znam zasto je ostavio romganolia...Bertollaci sa Kuckom bolji nego sa Montolivom u paru...
Bacca je vezo dvije poprilicno lose utakmice...nesto je mekan na lopti i u pon i vcrs.....Niang za povratit....najgora utakmica od kako je u Milanu...Boa da je igro jos 10 min vise bio bi losiji i od Nianga...
Malo po malo Honda sve vise minuta u kontinuitetu odigra dobro...za 2 sezone ako vako nastavi odigrace 90 min u dobrom ritmu

ljudi, smirite vagine, ova ekipa je uz bljuventus, najbolja u ligi u poslednjih 15 kola, malo li je sa pitom od govana, kukate placete, samo vas slusam, nemate pravo, kada uleti ozbiljan novac, kada se izvadi kita na astal, serite, do tada navijajte za svoj voljeni klub i cao.
Realno, mene ovo prvi put podseća na ozbiljnu ekipu posle 2 godine. Kadar je nikakav a rezultati sasvim pristojni.
Pa kako necu biti negativan? Jel se trebam radovati onom sinoc? Jel ono partija kojom se trebam hvalit? Da nije mozda ono protiv Napolia? Sta hocete vi uopce? Svi zelimo to trece mjesto, ali sa onom igrom od sinoc i onom u Napoliju, nismo zasluzili ni grupnu fazu Euro League. Jer ono je katastrofalno, i jedina pozitivna stvar je to sto je Napoli bio izgubljen pa nije znao kako da zabije gol, a Torino nije imao pojma o fudbalu pa nam nisu bili neka velika opasnost. Jer iskreno, sa onakvom igorm bi nas nabili svaka ozbiljnija ekipa.
Smeta mi sto ispadamo u nekim situacijama koje jace ekipe su u stanju da kazne, sto veza sa napadom je nestala, sto se poneki igraci jednostavno prebace u standby modus i potpuno nestanu na terenu, i kao najveci plus to sto niko od protivnika nije u stanju da nas pobijedi jer su prelosi.
I da, smeta mi ubacivanje SuperCazza. Onakvo ponasanje se NIKAD nije trpilo na San Siru. Radi onakvi pizdarija dobijes samarcinu od Maldinija i Baresija u kabini, a San Siro ti jebe sve po spisku radi setanja. Jedino sto SuperCazzo zna jeste da uzme loptu i vrti se kao cigra u krug. Covjece ono je presmijesno da on ne moze potrcat. I onda mi dode Sinisa i palamudi nesto da je za njega Mario zavrsio. Cega zavrsio, svaku tekmu ulazi sa klupe. A Luiz Adriano vjecno ko fole povrijeden, a jedini koji se moze prodat trenutno od klupe. I onda kao slag na tortu mi dodu rijeci Gallianija da ce se produziti ugovor SuperCazzu na ljeto. Sjajno. Pa to je to, Sinisa je shvatio da ako zeli da ga postuju i da sve bude ok u klubu, mora da slusa sta mu celavi govori, pa tako MORA da ubacuje SuperCazza a izostavi igrace koji su stvarno zasluzili da igraju. Pa gdje sad taj "general" Sinisa? Vec savio rep i slusa sta mu se kaze. Pa tako nam Balloteli nastavlja igrat, mi dajemo ugovore kretenima koji su otjerani iz kluba pa sad se kajemo i razmisljamo da bi bilo bolje da se prekine na ljeto ugovor sa Princom, a jedino sto nam valja e to otjeramo u Romu i onda celavi izade u novine kako je uvijek vjerovao Faraonu. Jarane, nemoj srat!!!!
Ovo uopce nije ozbiljan klub, vec je idalje prohujalo s vihorom, gdje svako radi sta hoce, gdje nema sistema, gdje igraju igraci managera a ne oni koji se trude, i gdje se ucestvuje u najgoroj Serie A u zadnji par godina. Jer ovako losi: Napoli, Roma, Inter, Lazio, Fiore, Udine, Palermo, godinama nisu bili. I trebamo da budemo sretni sto je tako i sto mozemo da se nadamo trecem mjestu, jer ozbiljno: Ovo nije ekipa za Europe, i to vidi i publika, Maldini, Boban, i svi veterani Milana, da je ovo lakrdija.
Dobro Sampion rece: Od ovog sastava mozes ostavit 5-6 igraca, sve ostalo otjerat iz kluba. Al eto jucer su gledali Glika i dogovarali nam da ga dovedu na ljeto. Odlicno, jos jedan u nizu: Pallette, Acerbija, i ostali "ko fole" pojacanja za odbranu. Uzmi pare, otidi u Bilabo i reci im da ti daju Laportu i rijesio si odbranu za slijedeci 10 godina sa tandemom Romagnoli-Laporte
Samo zamislite ovaj tim,ovakav kakav je bio sinoc- ti igraci i takva igra. Jer da se ne lazemo,to je ono sto pruzamo na preko 70% utakmica,uz neke manje oscilacije u plus ili minus. Ono sto nam donosi bodove,je kao sto Ensar rece - skrnavost i nesposobnost protivnika. E sad zamislite sa druge strane LS. Recimo - Real,Barselonu ,Bajern,Celsi, PSG... Zamislite da su sinoc(ili na bilo kojoj drugoj utakmici,cak i onim koje smo odigrali "perfektno") bili na terenu umesto Torina(ili koga vec).
Jel' vam se svidja to sto ste zamislili? Dopada vam se rezultat?
Sad mozda razumete zasto u Milanu NE SME biti mesta za Govnotelija,Boatenga,Montoliva,Aleksa,Kucku, Antonjelija,Abatea,Hondu,Meksesa itd. Svaka cast nekima cak i od njih za trud koji ispoljavaju,ali to jednostavno nije dovoljno. To nije kvalitet koji klub velicine Milana zahteva. I kraj. Svaka diskusija zavrsena. Izvini sinovac,ali moras ici iz kluba.To sto odigras dobro po 35 minuta na svakoj trecoj utakmici nije dosta.
Neki napredak postoji,bar vise ne rasipamo bodove protiv skrnavih protivnika u onolikoj meri u kojoj smo to radili ranije.Pohvalno.
Ali cemu da se radujemo? Jel' tome sto u januaru nismo doveli nikoga osim Boatenga iako su svi na svetu videli da je ekipa,o sredini terena da ne pricam,u vise nego jadnom stanju? Jel' tome sto nam dolazi Vangoni? Sto ce biti produzen ugovor Montolivu? Sto ce ostati Govnoteli? Sto se o zaista kvalitetnim igracima cak ni ne razmislja,vec su nam mete Izzo i Pavoleti iz gle cuda Djenove?
Jesu li to igraci koji ce da haraju Evropom?!
Ajde vi optimisti,neka mi neko objasni cemu da se radujem? Po kom osnovu da ne budem pesimista?
Po tome što je ovo najjači tim još kako je krenuo sunovrat kod Maksa. Naravno radovanje niko spomenuo nije.
A o ligi šampiona ću razmišljati kad se klub proda, do tad smo u govnima kao već duže vreme.