Mi smo ekipa koja ima 2 odlična talenta, jednog dobrog igrača kao Bonaventura, jednu pravu špicu Baccu i Hondu koji je koristan igrač ali jednostavno spor. Prosjek bekove ali su barem fit za 120min trčanja i ostatak ekipe je u biti sranje.
Alex se doveo u ok fizičku spremu i sada igra dobro jer on je za ostatak naših stopera Nesta. Samo sto je star, ima 55 godina valjda.
Dok netko ozbiljan ne uđe u klub i ne dofura 150mln za igrače, i ne kaze Gallianiu da se prestane zaje... s njegovim novcima nista od nas. Pa on je platio onog panja Bertolaccia 20mln...
Dok god se ne promjeni barem suvlasništvo kluba ne očekujem nista. I dalje se nadam da ce onaj Bee uložiti nesto.
Igrači koji se u Italiji spominju kao ciljevi Milana su: Mammana stoper Rivera, El Ghazi desno krilo Ajaxa, Vazquez iz Palerma ( njega ne bih, prespor...).
Kaze Niang da su krivi losi vremenski uslovi za nesrecu. Nadam se samo da se nije bahatio pod takvim uslovima pa "malko doprineo".
Ono kad si sa ribom u kolima pa "da ti pokazem macko kako ide na 220".
Evo malo i od navijaca.
http://www.football-italia.net/80591/vid...-want-miha
E da ga jebes. Ne mogu vjerovat. Bas mi ga zao. Al haj, ko ti ga zna koje vozio i sta se desilo. Jedno je sigurno, nema vise Nianga ove sezone. Sta sad?
1. Vratit Luiz Adriana. Covjek se zna gradit, odlican je igrac i opasan po gol, ali nije toliko brz ko Niang. Ali doveden je kao par Bacci, i to je po meni najbolja varijanta. Odma sutra protiv Allesandrije isprobat. Siguran sam da ce uspijet, i 100% je bolja alternativa nego ona 2 panja SuperCazzo i sebicni Menez. Mozda i nesto bude o Meneze al od ovog majmuna ne ocekujem nista.
2. A da promjenimo taktiku na Carlettov "bozicno drvo" 4-3-2-1 stim da Bertolacci/Jack i Honda igraju dvojicu iza Bacce, a Monto, Kucka i Bertolacci/Jack cine tu sredinu. Prednost ovoga je sto bi pruzili protivnicima nesto novo odavno ne vidjeno, a mislim da bi to mogli izgurat. Naravno treba nam strucnjak koji zna kako ovo objasnit onim princezama.
3. 4-2-3-1 sa Jack - Berto - Honda iza Bacce. Ali to nam od pocetka nije islo.
U svakom slucaju, nema mjesta za onu dvojicu panjeva na klupi, i ja bi ih davni dana sutnuo.
Evo Sassuolo uze 3 boda u Rimu. Bit ce tesko protiv njih al haj... izgleda da se "Milanov Ubica" Berardi povrijedio i nece ga biti. TO je odlicna vijest.
A evo sad gledam FIorentinu, pa najbolje bi bilo nerijeseno, jer onda bi se i Napoli priblizio ovoj bitci za 3 mjesto. 10 bodova bi nam bjezali, sto znaci da bi se i ostali nalozili protiv njih. A sta je 10 bodova, 4 tekme, eto pobijedis slijedece 3 tekme i eto te gore.
Pa što bismo menjali formaciju sad kad je napokon krenulo, nije Niang uopšte toliko bitan šraf da ne može bez njega.
Naravno, samo Adriano može da ga zameni.
ej evo sad sam pregledao nas kalendar, pa mi samo imamo: Lazio, Juve i Roma i to sve tri kod kuce, i to je to. Sve ostalo su osrednje tekme. Ma daj ba jel me zajebajes???? Pa ako stvarno furamo tu Ch. League, ovo je izvodljivo. 11 utakmica do kraja, 33 moguca boda, iskreno mozemo ovo rijesit. Znaci ako bas zele i furaju se da su jak tim, moraju ovo rijesit. Jer nam je kalendar odlican za stignemo cak i Napoli koji nam sad bjezi 10 bodova. Eto vidis da sam pozitivan, ali realno. Jer ovo je REALNO IZVODLJIVO. Ovo bi i Schalke i Tottenham izveo, a kamoli Milan koji ima jace igrace od ovi polovni ekipa. Kakav ba Lazio, evo Sasso im izvuce 3 boda u Rimu.
"Mogu, Hocu i Moram" im mora biti parola ovi preostali 11 utakmica.
Sljedece kolo:
Roma-Fiorentina, Inter-Palermo, Sassulo-Milan...
pa onda redom:
Inter-Bologna, Udinese-Roma, Fiorentina-Verona, Chievo-Milan...
dalje:
Frosinone-Fiorentina, Roma-Inter, Milan-Lazio
Lazio-Roma, Fiorentina-Sampdoria, Inter-Torino, Atalanta-Milan...
Ova 4 kola ce puno toga odluciti...33 boda u igri na minus 6 su od LP....samo kad bi skontali da idu utakmicu po utakmicu...posto je prvi dio sezone bio uzasno los, mi moramo sada gledati i na ostale protivnike i pratit njihove rez
Ma Niang nije toliko nezamjenjiv, jedino sto je lose je da ce se sad onaj debil Baloteli osjecati konformno i da ce sigurno dobijati mnogo vise prostora. A sto se tice rasporeda, Milan ima mnogo laksi raspored od svih konkurenata za to 3, 4. i 5. mjesto

Sad je samo pitanje hoce li zasrati na ovim uslovno receno "malim" klubovima. Mada ja i dalje ostajem pri tome da nam je zasad dovoljna liga uefa, pa tek do godine liga prvaka.

huss i maji
pa eto obojica vidite da imamo prelagan raspored. Mi MORAMO pobijedit sve ove osrednje ekipe, a drugi se moraju provlacit kroz ono sto smo mi vec prosli.
Pa ako je tim princezama cilj Ch. League, zar nebi bilo logicno da moraju pobijedit osrednje ekipe??? I nije samo 3. mjesto u igri, vec i drugo. Jer Napoli nije nedostizan. Poslije onog od sinoc, i njima je pala forma. Nazalost niko od vodeci vise nema Europu tako da ce svi biti nabrijani na prvenstvo.
(02-29-2016, 11:28 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Ova 4 kola ce puno toga odluciti...33 boda u igri na minus 6 su od LP....samo kad bi skontali da idu utakmicu po utakmicu...posto je prvi dio sezone bio uzasno los, mi moramo sada gledati i na ostale protivnike i pratit njihove rez
i Mihajlovic je rekao nesto slicno,u fazonu da naredna 3 kola odlucuju sudbinu sezone. Ne racunajuci Juventus,nama je najteza utakmica do kraja to gostovanje Sasuolu.
Klub je saopstio da nece kazniti Nianga zbog nesrece,tako da najverovatnije stvarno nije kriv.
"Balotelli? I do not understand why Milan signed Balotelli last summer. This transfer is not clear to me. This is not to say that Mario is a bad striker, but everyone knows what he is as a person. Management thought that they would be able to change it? "----- Genije o govnoteliju.