Bertolaci je pukao u glavi jer je previse pritiska svaljeno na njega.Visoko obestecenje,predstavljen je maltene kao Kristijano Ronaldo i Mesi u jednom i ocekivalo se da preporodi vezni red,da baca magije i melje protivnike.Pisalo se par puta na ovom forumu od strane nekoliko ljudi da bi se to moglo desiti i eto desilo se,jbga. Sledece sezone ce to ici mnogo bolje kod njega,nadam se.
Sreca nasa pa i Romanjoli nije doziveo slicnu sudbinu.
@Maji_Tz - ocekujemo pobedu rome,nadamo se iksu.
Jebo me pas pa vi pričate o Bertolaćiju kao kvalitetnom igraču i alibiju zašto ne igra na svom nivou

A daj nemoj zajebavati

Nije on neka klasa,ali svakako nije ni tolika tarabetina da mu je ovo maksimum

Moze on bolje ,veruj mi. Nece biti neki nivo Pirla,ali bar da dosegne nivo Bonaventure i ja srecan.
(03-04-2016, 01:40 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Na kakvim si drogama sinovac? Koje utakmice gledas? Kasete od pre par sezona? Gde je on to "odlican"? Sta znaci to sto "sece lopte" kad usere sve ostalo? Steta koju nam nanese na utakmicama je veca od koristi koju napravi.Na zadnjih 5 utakmica kreten bukvalno bezi od lopte,ne moze jedan pas da poveze. Ako ti je dobar vodi ga kuci a iz Milana treba da dobije sut kartu sto je pre moguce. Bas zbog tih utakmica na kojima je "odlican" ,eno vec se otimaju Barselona i Bajern za "odlicnog" montoliva.
O gluposti ne bih,vec si briljirao dosta puta na tom polju.Nema smisla da ti stavljam soli na ranu.
Samo sam dao svoje misljenje, a to i jeste valjda svrha foruma. Vidim da sve znas, da si najpametniji, jednostavno "svaka ti je ka' u Njegosa".

Argumenti tipa "ne otima se za nekoga Barsa ili Bajern=los je igrac" je na nivou prepirke djece u parku. Ja zapravo uopste ne zelim da se s tobom prepirem. Ovdje dodjem da razmijenim stavove s ljudima koji nisu nabrijani da nekom dokazuju nesto, da dokazuju svoju pamet ili sta vec...za takve postoji dobra kovanica "lijecenje kompleksa".
Buon giorno
Faran opet zabio. Grazie Galliani, ti znaš najbolje ko zna igrat. Jebes Faraona, kad Matri, Maxi Lopez i još neko đubre od tvog jarana iz Cagliaria je 100 puta bolje. Ti znas
Ma aj što je prodan, pola navijača je tako htelo... Ali gde kod konkurenta, istog onog koji nam je uzeo 20 miliona za mnogo goreg igrača od Šaravog

@Huss
Jasno mi je zasto nekada ne mozes da razumes ironisanje,sarkazam,cinizam itd.Ne kazu dzaba da su takvi vidovi komunikacije rezervisani samo za inteligentne ljude.
Sto se misljenja tice - probaj da primenis ponekad onu staru,narodnu "Bolje cutati i pustiti ljude da misle da ste budala nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju u to".
Za sve ostalo cu ti odgovoriti samo -Ako ti se svadja brate,stani pred ogledalo pa se svadjaj sam sa sobom,mene izostavi iz toga.

Prijatano i svako dobro.
Ne uklapa se u debilne mozgove, kao što su npr. Mario i Menez... Šaravi je fin momak.
Niang s druge strane jednom godišnje slupa Ferarija. Mislim ono jasan je izbor

Kupicemo za 2-3 godine Faraona od Rome za 35 miliona i to je to.