Ma šta me ima biti sramota, primaju više para nego što ćemo ti i ja videti u životu i boli ih kurac da potrče, neka je njih sramota zbog toga šta rade.
Nego ubija mozak kad ono gledaš, pratim skoro svaku utakmicu i već godinama mučim samog sebe. Jbt mi nismo imali 2 utakmice da se radujemo u poslednje 2-3 godine, gledam Romu kako se sad napalila sa igračem koga smo mi šutnuli, Juve i Napoli standardno, Fiorentina ima svoje trenutke... Jedino mi i šugavi Inter.
Aj bar taj kup da uzmemo, nešto da se desi, ali ljudi ja stvarno ni u to ne verujem.
Nisam gledao utakmicu, evo prvu u ne znam kolko sezona, jebg Sloboda mi se bori za titulu, ipak prva ljubav je prva ljubav

...
Ako moze neko uratko napraviti rezime svakog igraca pojedinacno, vidim po komentarima da to nije licilo ni nasto...i sad nam je i to 6 mjesto ugrozeno :S
Sta vam je ,ovo se moralo desiti pre ili kasnije. Nemamo kvalitet da pobedimo sve do kraja i plasiramo se u CL,kako neki ocito misle da ce biti.Vise puta je ovde isticano da se ne treba zanositi iluzijama i da treba prihvatiti realnost - a to je Liga Evrope. Znalo se da ce se nasi "konkurenti" vratiti na "pobednicki put" ,tj da nece gubiti bodove sve do kraja prvenstva,isto se tako znalo da cemo ih mi opet poceti prosipati. A ne ono racunaj - ovi nam beze 7 bodova ,e sad ako oni prospu tamo a ovi drugi sto nam beze 4 onamo ,a mi pobedimo sve do kraja ,ako jupiter udje u saturnovu kucu pa zajednu isteraju vagu iz neptuna... Citam nekog lika na nekom stranom forumu ,pise kako nam Roma bezi samo 3 boda , jer "sa njima igramo kod kuce i on je to vec zaracunao kao nasu pobedu" ... Dajte malo ozbiljnosti. Ovo nam nije zadnja utakmica protiv slabijeg protivnika na kojoj cemo izgubiti bodove do kraja prvenstva. Jes' mi krivo sto smo izgubili,ali nisam uopste iznenadjen jer je to jednostavno bila neminovnost. Ako ne na ovoj ,a ono na sledecoj utakmici.
(03-06-2016, 04:21 PM)huss Wrote: [ -> ]Sta reci covjek je sve pogodio, ovaj sampinjoj, jednostavno razvaljujemo Sasuolo bez Montoliva.
Bertolacci ubjedljivo najbolji na terenu od 40 lopti koje je imao u posjedu 30 je izgubio
I onda ovaj strucnjak kaze kako smo jaci bez Montoliva. buhahahaha
Eto,trazi da ga zaobidjes ,a nastavlja da te pominje. Gde sam ja rekao da "razvaljujemo Sasuolo" ? I zar stvarno mislis da bi ti onaj i onakav montolivo sa poslednjih utakmica nesto znacio? Sem da siri ruke po terenu i bezi od lopte? Bertolaci jeste odigrao lose ,ali nista gore od montoliva.
Kazes nismo mogli izneti loptu iz 16? Da je ne bi mozda montolivo izneo?
Pa realno sa Montolivom bismo bar ličili na nešto jer jedini zna da poveže linije. Video je ko je gledao, Kucka i Bertolaći gube svaki jebeni duel, vraćaju Zapati loptu koji je danas bio apsolutno užasan, Honda nepostojeći kao i uvek, do Džeka nije ni stizala lopta.
To opet ne menja činjenicu da Montolivo ne treba da bude prvotimac dogodine, ako hoćemo 3. mesto.
Roma će nam do kraja još više pobeći, ko ih prati vidi da ljudi razvaljuju. A mi bismo da ih stignemo

Pojedinačno nema šta da se rezimira, Sasuolo je diktirao igru. Veznog nije bilo u organizaciji, 2 napada im nisu zaustavili. Napadači praktično bez lopte. Odbrana ok, već sam rekao za Antonelia, Aleks zatvarao šta je stigao, DES katastrofalan ali to je već rutina, neverovatno šta dečko radi na terenu.
Sa montolivom iz nekih boljih dana,ali sa montolivom u njegovoj trenutnoj formi bismo mogli da izgledamo samo gore nego danas. Jeste li vi ljudi njega gledali zadnjih par utakmica? Izgledao je gore nego ovi danas.
Igra u poslednje vreme sasvim solidno, bolje nego u prvoj polusezoni. Samo je protiv Napolija bio razbijen što se znalo i pre nego što je utakmica počela. Svaki jači tim ga potpuno izbaci iz igre to nije tajna. Ali protiv slabijih pa i solidnih ekipa kao što je Sasuolo i dalje nam vodi igru, jbg nemamo drugog.
Ne kažem da bismo dobili ali bi barem znali da počnemo napad, ono danas je bilo negledjivo, 70 minuta apsolutno nismo imali nikakav plan igre, stvarno ne pamtim sličan meč.
Moguce.Ne znam,stvarno je moguce da moj TV hvata utakmice iz neke paralelne realnosti u kojoj montolivo igra lose,dok u ovoj igra dobro. Mozda na kraju krajeva nemamo ni isti kriterijum oko toga sta znaci "igrati dobro"...
Ma brate ni ja ne mogu da smislim Montoliva već 2 godine ali bez njega je to raspuštena banda koja ne zna akciju da počne, ne jer je kvalitetan nego jer nema ko drugi.
Ne znam, ali upravo protiv Napolija mozes videti koliko vise radi odbranu, pogledaj sanse i vidi njegovo postavljanje, a onda pogledaj sta rade Kucka protiv Sasuola, Berto protiv Udinezea dok primamo golove