Ma daj,primili smo brdo golova i zbog montolivovih gresaka i loseg postavljanja i pogresnih pasova i ne znam cega sve ne.
Problem je sto mi na pola utakmica koje smo pobedili nismo imali igru ili je bila ispod svakog prihvatljivog nivoa. I sto nikome ne pada na pamet da nesto preduzme po tom pitanju. Da dovede neke stvarno kvalitetne igrace,prvenstveno na sredini terena ,a onda i u odbrani.
Sreca samo sto ce se i ovaj Sasuolo "raspasti" do kraja sezone,tj nece dugo moci da pobedjuje pa nam to 6-to mesto nece biti realno ugrozeno.
zalosno je to sto se vi ovdje kacite oko Montoliva i Bertolaccia, a nji dvojica su odlicni za neke pojedince na terenu. Mene muci samo jedna stvar, a to je da je onaj konj Mihajlovic po 100ti put dao prednost SuperCazzu. Toliko losi predstava, toliko sebicnosti, toliko pokazatelja da ga boli kurac za tim, i onaj moroncina ga opet stavlja ispred jednog Meneza koji je u kupu dokazao barem 10 puta da je bolji i da je vise zasluzio to mjesto. Ali u ovoj ekipi vise nije bitno koje koliko dobar i jak, vec ko ima bolje veze. Zato me zaboli kurac za Sinisu i ove ostale tekme. Sto se mene tice nek ih sve izgube, jer iovako tu nema uopce neke motivacije ili slicno. Grupa idiota koja se nade oko 11 na terenu pa hajmo se malo zajebavat i vadit navijacima zivce. A Bacca, Romagnoli i Gigi ako su pametni nek napuste ovu ekipu sto prije moguce. Bolje im je. Jer ovo nije ekipa gdje ce oni uspijet, vec gdje ce stagnirat.
A vi se idalje svadajte ko je bitniji za ekipu Bertolacci ili Montolivo. Jer iskreno ni jedan ni drugi ne cine razliku u propaloj ekipi.
Sky je objavio da je Miha donjeo odluku da ce napustiti Milan na kraju sezone, zbog ne slaganja sa Upravom
Jos jedan cavao u kovceg A.C. Milan. Ako se ovo desi, onda je jedini izlaz smrt matorog kenjca.
Woooow Svaka cast Sinisa. E ovo nisam ocekivao. Bravo bravo bravo. Sa ovim je ispao covjek. Jedini koji je sam odlucio da ode, a ne ko prijasni papci na silu ostajali i primali plate cak i kad ih otjeraju. Sretno Sinisa, sa ovim si pokazao da si veci covjek od oni bitangi u klubu. A na ljeto neg dovedu Messija, Roberto Firmina, Hummelsa, Alabu i Ibru, ne zanima me. Ovaj brod vec godinama tone, i dok se ne napravi najbitniji transfer u historiji kluba: Napucat nogom Gallianija iz Milana, ovaj klub ce nastavit da propada i samo se ceka kad ce potpuno potonut.
Vise se ne nadam nicemu, a i ne mogu me iznenadit ni da dobiju sve redom utakmice. A da u kojem slucaju mi neko pokloni putovanje u Milano i ulaznicu protiv Juventusa hahaha, nikad vise ne idem na San Siro. Kad sruse upravu i sastave novi staturu, e tek onda cu RAZMISLIT da kupim nesto Milanovo. A i zastavu sa brojem "18" sam u februaru skinuo sa zida, slozio je i odnio u podrum sa starim stvarima. Ko zna, mozda se nekad vrati u modu, a mozda i ode u smece. Galliani zna najbolje
Da emotivan sam prema svom klubu, i ne volim da se sprda sa njim, a narocito kada to cini uprava mog kluba.
I sta oni misle da ce Di Francesko ili Donadoni biti bolji od Mihe? Dakle, sljedeca sezona je jos jedna u kojoj krecemo od nule i koja je vec sad izgubljena. Dovode treneru panjeve i propale zvijezde tipa Balotelia, Boatenga...i onda ocekuju da trener nesto izvadi. Ja garantujem da ovaj Di Fancesko nece nista uraditi ako dodje u Milan i ako ostane 90% trenutnog igrackog kadra. Bice to jos jedna sezona u kojoj se borimo za 5-8 mjesto.
E ovakvi nama igraci fale, Rino iz disciplinske komisije dijelu disciplinske mjere Zlatanu:
https://www.youtube.com/watch?v=J3YDM4mqEcA
"Kako se navodi, Mihajlović je ovakvu odluku doneo zbog neslaganja sa predsednikom kluba Silviom Berluskonijem, odnosno zbog njegovih čestih javnih kritika i konstantnog mešanja u sastav tima."
Mislim da ovo obuhvata one "cudne formacije" ,forsiranje nekih "igraca" van svake pameti i slicne "akrobacije".
Ovo izmedju ostalog salje jasnu poruku nasledniku sta ga ocekuje kad preuzme posao od Mihajlovica. Videcemo ko ce pristati na takvo nesto.
Mene ne bi čudilo da totalno batalim klub na neko vreme kad povuku još neki retardirani potez, tipa otkup Baloteija. Pratio bih nas i u drugoj ligi, nebitan je rezultat ali ovo je bezobrazluk koji se ne sme podržavati.
Ne treba ni komentarisati odlazak Siniše ako dođe do toga, svima je jasno o čemu se radi. Mislim da polako postaje jasno da ćemo biti duže u govnima nego što se predviđalo, 2020-a bi još bila i fina za povratak na scenu...
Evo vec se prave spekulacije , citam kako je Berardi navodno izjavio da bi bio vise nego srecan da prati svog aktuelnog trenera ukoliko dobije posao u Milanu. Navodno Juventus hoce da ga kupi za 25 miliona,ali je on rekao da razmislja o odlasku iz Sasuola samo u paketu sa trenerom.
A Barbara ide danas u UEFU predlaze neke planove za finansije za povratak na evropsku scenu....kaoooo da je prvenstvo vec gotovo.