Zar nasi igraci imaju zivota u sebi?

Postali su svesni da su snovi o plasmanu u LS (u koje oni sami inace nikada nisu ni verovali) u glavama uprave i poslusnickog dela navijaca razvejani i sad nemaju toliko razloga da se "trude". Ponovo pocinje da im radi ta lenjost i nezainteresovanost u glavi. Ubedjeni su da 6-to mesto ne moze da nam izvisi ,i da ako slucajno bude ugrozeno - dodace "malo gasa" u onoj fazi Karpi-Verona-Frozinone ,uzeti 9 bodova i "zavrsiti posao". A to moze da nam se obije o glavu.
Sto se Meneza tice ,protiv Torina(mislim da je Torino) je sve pokazao. Prolazi mu Torinez sa loptom na 5 metara od njega u ataku na nas gol ,ovaj se nije ni osvrnuo da proba da ga zaustavi vec nastavio da tumara po terenu.
Evo sad citam vamo da nije hteo ni da se zagreva .
Evo dečki Bayern nudi 30 milijuna za Baccu, a Milan bi želio 35 milijuna.
Opet će biti prodaje radi balansa proračuna, sve će to biti objašnjeno lošim ligaškim plasmanom, Mihajlović će dobiti otkaz...
...a onda opet ispočetka.
Ma to ako se desi ,opravdace olosi to recima "Ne bi mi njega nikad prodali da ponuda nije tako visoka" ili nesto slicno. E onda ce da nam kazu kako ce te pare biti investirane delom u napadaca "klase Bacca" ,a delom u pojacavanje odbrane. I onda PUF! stizu nama Pavoleti i Izzo iz Djenove. Djenova dobra 15-20 milki i mi dobili dva igraca sveCke klase. Ostatak ce da uloze u "balansiranje knjiga". I kako onda da ne pizdi covek?!
Ma jok, doći će Džeko ili Jovetić, Galiani drka na takve propale igrače. Još će navijači biti delom zadovoljni, već vidim.
Samo prodaja može da nas spasi, tako da je ostalo nebitno, pa i Baka. Samo su ovi klinci bitni jer će doživeti valjda da igraju u jačem Milanu i njih treba čuvati. Tužno al' je tako.
"Bacca non se ne va. Bacca restera un giocatore del Milan al 99,99%"
e ovo ce izjavit Gallijani. Ali iskreno, nek ide covjek. On je svijetska klase za ove idiote. Zadnji godina vise gledam na igrace nego na ovo sranje od kluba. Bolje nek ide dalje, jer ovdje ce samo propast. Ima priliku da ode u Bayern i osvoji titule, a ovdje ce osvojit kurcinu. Izvinite na izrazu, ali navikli ste to od mene. Stvarno ne psujem toliko, ali kad je u pitanju ova farsa od kluba e.... Ali najgluplje mi je sto ga mi prodajemo za 30, a decko moze otic bez problema za 45. Znaci da je Sabatini ili bilo ko drugi u pitanju sem Gallijanija, mi bi na Bacci izvukli 45 milki. Al posto se celavi pita, onda eto nam Dzeke i Ibre na ljeto. A da, i Matri nam se vraca wihiiii (nazalost nece ga niko a Gallijani mu je dao dug ugovor da nam ostane vezan). Sto vodi na zakljucak: Galliani nema pojma o svom poslu. Kupuje igrace za ogromne pare (otkupljuje klauzule) a ne zna prodat nikoga. I takvog jednog idiota mi jos uvijek cuvamo u klubu? Nista, Bacca, Jack, Gigi i Romagnoli: Sretno vam u novim klubovima. Napustite ovaj tonuci brod i stvorite karijeru. A ne ovdje propadat dok se Galliani smjeska.
Neko na milannews izjavi da bi nam Cahill dobro dosao uz Romagnoli. TO bi bilo odlicno, ali pod uslovom da se proda Alex i Mexes. A Zapata smanji ugovor ili takoder proda. Jer ova dvojica su odlican tandem. I dodaj im jos kojeg mladog za rezerve.
Napad Ibra??? Ma daj, sta ce nam on. On je sampion i treba igrace oko sebe a ne propalog Boatenga. ja idiotizma, igramo 4-4-2 i ljudi odluce da je Boateng odlicno i dovoljno pojacanje za januarski period hahahahah
"Nestvarno je da Montolivo nakon remija sa Laziom izjavljuje da Milan ima intenzitet i kvalitet da napreduje. Pojedini igrači ne znaju za kakvog velikana igraju".
- Zvonimir Boban
Ibra ce kod Murinja u Mancester. Kod nas ce mozda Dzeko ,ali nam zato Pavoleti dolazi 1 kroz 1 . Ako Galijani bude u klubu tokom letnjeg prelaznog roka ,mozete slobodno otici u neku kladionicu i traziti da vam izracunaju kvotu na dolazak Pavoletija u Milan i onda slobodno stavite pare na to.
Sto se Bobana tice - moze li neko reci da nije u pravu?
Krajnje je vreme da se siroke narodne mase pocnu suocavati sa cinjenicom da je ovaj tim dosegao svoj maksimum i da se pocnu razvejavati lazne iluzije.
Ovde kod nas su ljudi pretezno koliko toliko svesni realnosti ,ali tamo na onim stranim forumima ima opasno deluzivnih ljudi.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1111494
"Ne želim da dajem bilo kakvu javnu ocenu Mihajlovićevog rada, iako sam video u igri Milana nešto što mi se ne dopada, jer trenutna situacija nije samo njegova krivica. Ona je podjednako i na timu, ali i upravi kluba koji nije napravila pravi izbor u odabiru igrača. Na kraju, ako Mihajlović osvoji Kup ostaće na klupi i naredne sezone", rekao je Berluskoni za 'Corriere dello sport'.
Berluskoni se zatim osvrnuo i na pitanje novinara koliko je realno da u Milano narednog leta stignu Zlatan Ibrahimović i Frančesko Toti.
"To je apsolutno nemoguće. Što se Totija tiče stvar je prosta jer se njegova igračka pripadnost ne može kupiti, dok Ibrahimović ima neverovatne ponude iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Totija možemo jedno kao menadžera da dovedemo", objasnio je on.
Ne znam da li je Boban ikad rekao nešto za klub da se ne složim.
Ej zipa ovo, jucer na milannews izade video o tome. Amerikanci su ibjavili termine za American Champions cup, gdje nastupaju Milan i Inter. Nazalost termini su tacno onda kada Milan igra kvalifikacije EuroLeague. Zasto je problem: Amerikanci nude 3,5 mil. € za ucestvovanje, a UEFA daje "SAMO" 2,5 mil. € ako se kvalifikujemo u grupnu fazu. Znaci ako odlucimo nastupat u kvalifikacijama za Euro League, gubis 3,5 milki a i mozda se desi da uopce ne udes u grupnu fazu tako da onda nema ni 2,5.
Zasto je bitan Inter? Ako Milan osvoji kup, sto naravno nece ali ako..., onda Milan ide direktno u grupu i moze ucestvovat u Americi, ali onda 5ti na tabeli tj. Inter ne moze ucestvovat u Americi jer mora u kvalifikacije. hehehe
Eh sad, sta radit? Pokusat se blamirat u Euro League i ispast u play offu i izac sa 0€ i ogromnom blamazom, ili postat 7mi i osigurat Ameriku a ako dobijemo Juve, sto naravno necemo ali..., onda dobijemo i 2,5 mil€ od UEFE
hmmmmm
p.s. a da, Liverpool pregovara sa Milanom da se produzi ostanak SuperCazza u Milanu