Sta ovo citam, poslali smo ponudu za Kovacica? Pa ako je to istina, onda smo napokon krenuli naprijed. To je pravi igrac koji nam flai u sredini. Jer on bi bio odlican u nasem veznom redu, puno bolji od witsela i ostali. Ja se nadam da ce to odradit, i napokon da opet opalimo samar Interu kao sa Pirlom hehehe. Napokon nesto pozitivno iz uprave
Kovacic je jedini igrac na kojem sam zavidio interu u zadnjih 5-6 godina, ako ovo nije samo novinarska patka i ako su oni nasi sposobni da ga dovedu to ce biti odlicno

Kretali smo mi po mnoge i "slali" mnogo ponuda tokom prethodnih godina. Kada on turi potpis na ugovor tek onda se mozemo radovati. Sve pre toga ,plasim se da je jos jedno Galijanijevo mazanje ociju navijacima pricom "Eto ja sam hteo da ga dovedem ,ucinio sam sve sto je u mojoj moci ,ali drugi su imali vise novca ,ali hej ! nemojte ocajavati evo podjednako kvalitetnog XYZ id Djenove"...
“Donnarumma will not be sold, he will be Milan’s goalkeeper for the next 15 years,” - Silvio Berluskoni.
Pa iskreno Sampijon, tako se pravi veliki golman i velika licnost. Juventus je doveo Buffona, mi ga vec imamo. Treba mu dat vjecni ugovor i stvorit mu "savjest" da je najbitnija karika i da ima pravo da se istrese ostalim igracima kad se nadu zajebavat. Dovedi Maldinija u upravu, i daj mu zadatak nek nauci Gigia ponasanju, i imat ces kapitena i "facu" u kabini, pa da vidimo onda hoce li se neko naci zajebavat. Jarane takve osobe moraju biti u ekipi, svaka ga ima, naravno svaka normalna, osobu koja nije nesto jaka i odlicna, al je on klub, tu je vjecno i svi ga znaju, nesto kao sto su bili Baresi, Maldini, Nesta, njemu ne mozes odgovorit vec shvatit kritiku i promijenit to. E takav jedan nam fali. Ambrosini je bio pola toga, al kad danas vidim on je bio kapetan nasprav ovi danas. Koce bolan slusat MOntoliva? hahhahaha pa ja ga nebi slusao, a kamoli SuperCazzo.
Zato produzit ugovor Gigiju, dat mu do znanja da ce biti kaipten za 3 godine, i da je ovo njegova ekipa. I daj mu mentora, ali pravog, nazalost to mora biti neko od ex igraca, posto ovo je sve katastrofa sa glavom. Kapiten je ogromno vazan, i to mora biti osoba sa najvecim autoritetom u klubu, jer tome se onda riktaju igraci. Ibra, Terry, Gerrard, Totti, Ciro Ferrara, Zanetti, Kahn, Giggs, Keane, osobe kojima ne smijes odgovorit vec ih saslusat i razumjeti kritiku. I iskreno nasa kapitenska je trebala ici Abateu a ne dovedenom Montolivu. Ko je odrastao u klubu? Abate ili dovedeni Montolivo kojeg zaboli ona stvar za crno crveni dres.
Silvio vezi Gigija vjecno za nas i uradio si najvecu stvar. Momak je buduci najbolji golman na svijetu. Italija ga vec planira zvat na Euro. I Conte stvarno razmislja da njemu da gol Italije. Jer ono je jadno sta je Muflon radio protiv Njemacke. Gigi to nikad nebi primio
Takođe je rekao da hoće da pravim tim od Italijana i tako parira najboljima.
U eri fudbala gde Španci, Nemci i Francuzi ne mogu da naprave tim od svojih igrača, Milan će to uspeti sa najgorom generacijom Italijana u skorije vreme. Pa bravo.
Sve je to lepo ,ako on stvarno ostane narednih 15 godina. Mada ,ja se vise plasim da ne bude ona prica ostaje 100% a za par meseci bude prodat.
Hehehe ne brini se na 100%. To je Ok. Moraš se bojati kad kaže ostaje 99,99% jer u svim tim slučajevima igrači su prodani: Kaka, Sheva, Ibra, Thiago,
Sanjao sam nocas ,otisao ja na utakmicu Milana i na ulazu u stadion sretnem Berluskonija i nesto kao pricali , i pitam ja njega "Reko razumem sve ,i to sto nema para ,ali sto trpis onog Galijanija ,nicemu ne valja" . Kaze on meni "Odavno mi nismo u dobrim odnosima ,to se tako predstavlja zbog navijaca i javnosti ,da se ne destabilizuje klub dodatno ,ali najuricu ga ja na kraju sezone".

Drzite palceve da se ostvari

"Naš cilj je da osvojimo što više bodova u narednih sedam utakmica, a želimo i da osvojimo Kup Italije. Kada je reč o Mihajloviću... Siniša ima ugovor do 2017. godine, tako da trenutno ne razmišljamo o drugim trenerima. Ipak, treneru sve zavisi od rezultata", rekao je Galijani.
Mihajlović je ranije danas priznao da bi voleo da trenira zvezdu Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.
Kada su novinari upitali Galijanija da to prokomentariše, on je rekao "zbogom" i otišao.
Boateng je u Milan došao tokom zimskog prelaznog roka, ali do sada nije počeo niti jednu utakmicu u Seriji A.
Fudbaler Gane je priznao da pokušava da se prilagodi činjenici da sedi na klupi, a lokalni sajt je preneo da će mu klub dozvoliti da na kraju sezone napusti San Siro, odnosno da je mala verovatnoća da će mu biti ponuđen novi ugovor.
"Milan njuz" navodi i da Boateng u tom klubu ostati jedino u slučaju intervencije Silvija Berluskonija, koji je njegov veliki obožavalac.