http://www.corrieredellosport.it/news/ca...amentarsi/
e o ovome ja pricam. Iste dvije scene 15 dana razmaka. U jednoj Bonucci ide direkt glavom u sudiju Rizzolija i psuje mu, a ovaj mu samo odgovara pazi dobro sta pricas inace te nema slijedecu tekmu. 15 dana kasnije opet ista stvar ali sada nije Juventus u pitanju vec neko drugi, i sta bi: 4 tekme zabrane. hahahahahha
Pa evo upravo bivsi igrac Juvea Tachinardi se zali i govori da ovo nije fer, da se u prvenstvu mnostvo stvari pusta Juventusu, a ostali se kaznjavaju. Sramotno!
Sramotna Liga
Ništa novo...
Mada bi svakako osvojili.
https://www.youtube.com/watch?v=HsNtJS8r83s
Dugo niko nije dao ljepsi hat trick od Susa u nedelju...mislio sam da jedan Sapanjolac nikad se nece privici na igranje u Seriji A, ali izgleda da mu Genova pase, vjerovatno manji je i pressing...
Ovo u ned sto se tice nas, ja ne znam da li ja tripujem ili sta ali meni se cinilo kao da pojedinci uopste nece da igraju tj bojkotuju...nikad nisam vidio Bonaventuru da onako odigra "ko vas jebe" u nasem dresu...Mislio sam da je Miha uspio da im usadi taj pobjednicki mentalitet, medjutim izgleda da uopste to nije to...sve je dobro guralo do prvog poraza naon 12 tekmi tj Sassula i sve od onda ide nizbrdo...opet spekulacije o novim ulagacima, trenerima o smjeni Galliania..prezvakana prica vec 4 proljeca i 4 ljeta....sve je teze i teze ovo pratit, jos kad se sjetim da je finale kupa tek za mjesec i pol....Juve ako nas pobjedi u sub je 90% novi sampion ....
Ma sta ce Suso, kad mi imamo Bo Bo Boatenga. TO je igracina nad igracinama. Svi klubovi su papci i pojma nemaju, zato smo ga mi doveli djabe i dali mu ugovor od 3 miliona. Jebes Susa koji prima 1,5. Boateng je beton. Kao i SuperCazzo. Zato obavezno ostavit ova dva idiota, i Meneza takoder i produzit ugovor jos kojim budalama, a Bonaventuru, Baccu i Gigia otjerat.
Sinisa je davni dana izgubio ovaj tim, i da se prije 2 mjeseca otjerao taj skart od trenera, i doveo neko ko ce ovim debilima jebat mater, i rec upravi da se dovedu pravi igraci u januaru, ovo bi i bila ekipa. Ovako necemo nista dobit, izgubit cemo i to 6to mjesto, kup svakako, otjerat ce se Sinisa i davat ce mu se plata slijedeci godinu dana, a nas ce vodit sjajni Brocchi. Cuo sam da je Bayern ga htio dovest prije Ancelottia, al navodno ima vec predugovor potpisan sa Barcelonom slijedece godine, tako da ce Brocchi nas vodit samo jednu sezonu. Sva sreca. A Gallijani ce nam dovest jos koja cuda od djeteta iz skart klubova, i jos koju propalu zvijezdu iz europe, a picke navijaci ce ga fino izdrkat na te sve zvijezde i sto prije otici i kupit novu clansku kartu, pa da vec od treceg kola mogu da jebu mater upravi, i tako iz godine u godinu.
Pocivaj u miru AC Milan
Nijedan trener Milana u prethodnim godinama nije jebao majku igračima kao Siniša. A da se igrači mogu tražiti trenirao bi nas Anćeloti a ne bi izmišljao bolest i onda uzeo Bajern.
Nisam ni ja previše za Sinišu, mada bih hteo da ostane da nam ne dođe novi Inzagi ali nemoj da ga kritikuješ za stvari koje su van njegovog domašaja.
To je već glupo, trener kriv svake godine, baš nemamo sreće sa njima mora da je do toga jer super duo na čelu kluba radi sjajan posao.
Kako nece igrati po sistemu "jebemuse" kad je jedan od retkih koji se trudio cele godine i onda kad naidje kljucni period sezone gledas Meneza kojem na 5 metara od njega prolazi protivnicki igrac sa loptom a ovog mrzi da se pomeri ,a kamoli da proba da ga stigne i otme mu loptu. Onda gledas Meneza kako odbija da se zagreva... boli ga uvo... ispod casti mu je... ipak je takav kalibar da mu zagrevanje i ne treba... jos ako bi ga mogla uprava osloboditi obaveze da dolazi na treninge vec samo da se pojavi pola sata pre utakmice i da otalja to na terenu kao starter...naravno u slucaju da se njegovom preuzvisenom gospodstvu trci...ako ne onda neka seta...jer zaboga on je Menez ,on je stekao to pravo svojim rodjenjem... Ista prica je i za Govnotelija.
Eno i Bacca ,koji jeste da ne igra preterano dobro u poslednje vreme ,al' jbga ne moze ni on cele godine u fulu - odbio da ide u karantin ,nije hteo da udje u autobus za Milanelo ,morali ga treneri i Galijani ubacivati u bus za karantin. Zasto? Pa zato sto ni on nece da ispasta zbog tudjih gresaka. Pa nije niko lud da izgara i ostavlja srce na terenu cele godine ,a da mu se par budala posere na to. I to ne jednom ,nego mu se iz nedelje u nedelju poseru...
Kakvi bre karantini i gluposti ,dok tu neko nekom ne polupa picku kako valja ( igraci izmedju sebe) nece se stvari promeniti.
Samo napred ,ostavi Govnotelija i Meneza ,moze i Boatenga ,eno cujem da se interesujemo za BenArfu - super i taj je nebazdaren u glavi ,voli da se svadja i tako to... Taman ce se fino uklopiti sa ovima... Kamo srece da ne pocne traziti pojacanja po Lazi Lazarevicu...
E da, a sto se trenera tice nije vise u igri cak ni onaj iz Sasuola ,vec se opet "najozbiljnije razmislja o Brokiju".
Eno Tores dao gol Barseloni .Taman sad Galijani "ima opravdanje" da mu produzi ugovor.
upravo to, slijedece sezone su nam pojacanja: Torres i Matri. Ne znas koji je bolji od njih dvojice. I posto su oba snazni napadaci, to ce biti opravdanje da nema mjesta za Ibru. A Bacca ce nazalost morat ic da pokrije rupe koje su se napravile. Naravno Meneza nece niko tako da i on ostaje, dovest ce se neko "Gallijanijevo cudo od djeteta" iz CAgliari/Perugia/Genova, i u augustu cemo kupit SuperCazza jer smo dogovorili posao sa kinezima da ga njima odma prodamo, ali taj transfer ce nazalost propast pa ce nam i SUperCazzo ostat u ekipi. A kao trequartistu ce igrat novo oporavljeni Boateng, za kojeg nasi strucnjaci kazu: gle cuda ovo ljeto proradio i izgleda kao u mladjim godinama. A sa klupe ce nas voditi sjajni Brocchi! Koji sa mladjima nije uspio upisat priblizne rezultate kao Pippo, a znamo kako je Pippo izgledao na klupi.
Nema sta, sjajna nam se sezona pise, a meni opet nema kupovine iceg sto nosi: AC Milan. Zalosno da vec godinama ne smijem (zabranio si sam) uzet ni privjesak a kamoli sal AC Milan.
"Kompletna krivica nije na Mihajloviću. Već sam rekao i ponoviću da ne treba kriviti samo trenera za loše rezultate. Ovo je bila loša sezona, koja bi nekako mogla biti spasena u slučaju osvajanja Kupa. Ipak, ja ne bih otpustio trenera. To znači da bi morali ponovo da krenu od nule. Evidentno je da ima previše drugih problema", rekao je Nesta za Gazeta delo Sport.