Ponovo situacija kao prije Nove Godine...sastali su se Sacchi, Berlu i Galliani da odluce sta ce biti sa Mihom i ko je najbolja eventualna zamjena....svaki dan novo ime ... Di Francesco, Lippi, Brocchi, Prandeli, Sousa, Rudi Garcia....
Nisam gledo utakmicu protiv Atalante, ali vidim da se svi sprdaju s nama...ko je taj nesretnik sto je sam sebe sapleo i pao dok je trcao prema lopti? De Sciglio?
Poli. Zapeo sam o svoju nogu

Sto se tenera tice bice Broki( eventualno tandem Broki-Lipi ). Kad procitas ime Rudi Garsije nekako lakse podneses tu cinjenicu.
Ko god da dođe tu je da potroši još jednu sezonu za senilni duo.
Na kraju sezone će on biti kriv i oteran kao prethodna trojica.
Ma samo sto Miha za razliku od ove dvojice prije je pokazao muda sto se tice mladih igraca...danas je na treningu uz Kucku u veznom redu bio Locatelli...mali je bivsi kapiten Primavere...redovno u prvi 11 svih mladjih selekcija Italije...Arsenal je vec poslao Milanu ponudu(odbijena) ali ga nastavljaju pratiti...Bertolacci je susependovan, Monto povrjedjen...Poli se obrukao i jos je nesto bio negativan na treninzima...tako da Miha planira malog Locatelli od prve min
Od onih svih pobrojani sa liste trenera sto trebaju kao zamjenit Mihu, niko ama bas niko nebi imo muda stavit Donnaraumma za prvog golmana pored Diega Lopeza....pa dalje Romagnoli i forsiranje Nianga...pa ubacivanje u prvi tim Calabrie i Locatellia i zadrzavanje malog Jose Mauria u timu...
Pa mi i nemamo nekog izbora nego pokusati s tim mladim igracima (ocito da vise nemamo para za "zvucna" pojacanja). Mada je veliko pitanje koliko se u danasnjem fudbalu moze postici sa takvom strategijom. Mozda se varam, ali mislim da je Ajax zadnji klub koji je nesto uradio na taj nacin i to upravo protiv Milana u finalu 1995. s onom prejebenom generacijom mladjih domacih igraca. Kolko se sjecam samo su Blind i Rijkard bili stariji od 25 godina.
Sutra zadnja šansa SuperCazzu da se pokaže. Wooooow. Pa koja je ovo do sad? Al dobit će on još 3-4 dodatne do kraja sezone, naravno ni u jednoj neće valja, i na ljeto će mu se produži ugovor.
Nemam riječi. Pitam se, kad je ijedan drugi igrač dobio toliko šansi da odigra kako treba?
Sacchi se izjasnio da Mihajlovic treba da ostane ,bez obzira na rezultate do kraja sezone.
(04-08-2016, 10:20 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Sutra zadnja šansa SuperCazzu da se pokaže. Wooooow. Pa koja je ovo do sad? Al dobit će on još 3-4 dodatne do kraja sezone, naravno ni u jednoj neće valja, i na ljeto će mu se produži ugovor.
Nemam riječi. Pitam se, kad je ijedan drugi igrač dobio toliko šansi da odigra kako treba?
Ja se slazem s tobom da je sve prokockao, ali to je htjeli mi ili ne sto se tice fudbala najtalentovaniji napadac uz Baccu...on jednim potezom moze sve promjeniti....ali momak glavu uopste nema ili je iskljuci...ako si gledao protiv Atalante vidio si kad je uso u igru da je sam napravio 3-4 sanse ali nasi nisu realizovali...
Miha mu vjeruje on sigurno zna zasto, a i vjerovatno postoji ta opcija sa Raiolom da se proda...
Posto nije pro ja se slaze sa tobom, ali odvadi brate malo sa mrznjom...nema potrebe...evo Galliani je reko da uopste nije opravdao povjerrenje Uprave a za trenera jos ne zna
Dogovoreno Maji, popustit ću malo