Izgleda da je zvanično. Užas...
Al' bar je jasno da se ide sve niže sa trenerima jer samo budala može sada prihvatiti posao.
Kurčevi Broki za trenera, idi u tri lepe, na kraju neće imati koga a da mu ne dođe glave.
Sinisa mrs u 3 pizde materine. Rekao sam ti da ce te Cerci doci glave, i neka. Idiote jedan glupi. Nek su ga otjerali, kretencina nad kretenima. K.... je on imao vlast u svlacionici. Pa njemu je Balo naredjivao. Cuj izjavi ako je tacno ono sa Menezom onda ce to biti moj problem. Na TV-u se vidi da Meneza boli ona stvar za zagrijavanje i nece da ustane, i Sinisa ga ipak pozove na slijedecu i cak ga uvede ponovo u igru hahahhaha pa imbecile jedan, ne radi se to tako. Ajde sad ti fino u Capri ili Perugiu pa se tamo pravi pametan, idiote jedan.
Zalosno je sto su ga tek sad zamjenili. Ja bi ga otjeraoi vec u martu poslije onog sranja od igre. A dobro je da je Brocchiu sad data sansa, pa nek onaj kreten Silvio shvati da je to ista neznalica kao i Pippo, izgubit ce 2 od 6, izgubit cemo kup, i nadam se da ce shvatit da mu nedaju sansu slijedece sezone, vec dovest normalnog trenera i naravno normalne igrace, a ne svake godine isto sranje: igraci koji nista ne valjaju i niko ih nece jer previse traze i trener koji pojma nema s fudbalom.
"Hvala za svu ljubav. Bila mi je čast", napisao je Mihajlović na Tviteru.
Sada bi bilo lepo da nas Sasuolo (stavise navijacu za to) do kraja sezone pretekne na tom sestom mestu kako bi debilnoj upravi jos jednom sezonom bez euro takmicenja mozda doslo iz dupeta u glavu da se ovako ne vodi ozbiljan klub. I tu ponajmanje mislim na smenu trenera u ovakvom trenutku.
(04-11-2016, 10:23 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Berlu se ponasa kao Zamparini sa ovim mjenjanjem trenera....
A ne toliko davno je rekao kako je Zamparini budala jer cesto smenjuje trenere

Prema SKySport - Donaruma ,Abate i Bonaventura su se rasplakali kad su culi da Mihajlovic odlazi.
A Pato je izjavio kako je Broki pravi covek za Milan. Ne znam ko se setio da njega pita po tom pitanju ,ali mi sve smrdi da ce on biti zamena za Baccu.
Pato, Broki, sreći nema krajaaaaaaa

Drugar mi kaze da je Boatengova zena dala izjavu za medije kako je Broki pravi covek za Milan ,a u fazonu Mihajlovic je bio previse strog. I onda je rekla za Meneza kako je optuzen da je odbio da se zagreva bez da se iko upitao sta stoji u pozadini tog njegovog postupka.
Na korijere sport stoji da Bacca odlazi na leto a kao njegova zamena dolazi Pavoleti.
Zamparini danas smenio sedmog trenera ove sezone

Sad kao osmog dovodi onog Balardinija sto ga je jednom vec najurio pre nekoliko meseci

Normalno za Baku, niko normalan ne bi ostao posle ovoga.
Sad dogodine Menez i Baloteli u napadu a iza novi Rui Košta u vidu Boatenga, pošto jel'te Siniša nekima nije bio dovoljno strog sad će tek biti vrh