Ovaj Broki je hit hahahaha
Da je u pitanju Radnik iz Surdulice pa i da razume covek kad trener zeli da zadrzi igrace koji su losi samo zato jer su mu prijatelji... ali Milan? Vidim Matri ubija ,uvodi Lacio u Ligu Sampiona

Kinezi su Berluskoniju dali rok do 10-tog juna da se odluci prihvata li ponudu ili ne.
Kako su nas zajebali prošlo leto, kao fol odrešili kesu, samo da bi sledeće sezone pali najniže za 20 godina. Matri-Boa-Sisoko-Mario četverac hahaha
Broki će prihvatiti sav šljam koji ostali treneri do sad nisu hteli.
Samo kad bi ovo oko Kineza bila istina pa da to izbegnemo ali posle bezobrazluka sa Beom ništa ne verujem niti se nadam.
Ja u zadnje vrijeme pratim samo ovo dešavanje oko prodaje kluba. Iskreno ne zanima me Šta će Brocchi da uradi. Samnom je završio već prvi trening kad je uzeo igrače da vježbaju motivaciji ples rugby momčadi New Zelanda. Znaci idiot na kvadrat. I onda kad je objavio na koje igrače računa shvatio sam da liže šupak i Gallianiju i Silviju i to ih slatko premaže medom. Apsolutno me ne zanima kako ćemo završit slijedeće 5 ligaški tekmi i kup. Razmišljao sam prije mjesec dana da odem s porodicom za Rim i gledam finale, sad znam da ću kuci da roštiljam i gledam je onako, nek pobijedi bolji
Ma stari kenjac nece prodat svoju omlijenu igracku, svjestan je da ga ona skupo kosta i da vec dugo ne moze da je odrzava, al ima neki ludi ponos u njemu koji mu ne dozvoljava da zamisli kako neko drugi upravlja tom igrackom. Kinezi su povecali ponudu sa 700 na 720 miliona i to 70% od te sume odmah, a 30% do kraja godine. Al ja sam uvjeren da matori nece prodati, jedini spas je da preseli "u vjecna lovista" jer mislim da su njegova djeca mnogo razumnija i da ce odmah po njegovoj smrti prodati klub nekom ko se o njemu bolje moze brinuti.
Izgleda da sledecu utakmicu idemo sa Boatengom kao desetkom.
(04-20-2016, 11:35 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ja u zadnje vrijeme pratim samo ovo dešavanje oko prodaje kluba. Iskreno ne zanima me Šta će Brocchi da uradi. Samnom je završio već prvi trening kad je uzeo igrače da vježbaju motivaciji ples rugby momčadi New Zelanda. Znaci idiot na kvadrat. I onda kad je objavio na koje igrače računa shvatio sam da liže šupak i Gallianiju i Silviju i to ih slatko premaže medom. Apsolutno me ne zanima kako ćemo završit slijedeće 5 ligaški tekmi i kup. Razmišljao sam prije mjesec dana da odem s porodicom za Rim i gledam finale, sad znam da ću kuci da roštiljam i gledam je onako, nek pobijedi bolji
Takođe.
Ali dobar je ples, ovi naši klinci su to radili pre nego što su osvojili svetsko prvenstvo