http://www.football-italia.net/83296/ber...ale-clause
He is apparently asking to be nominated not just as the club's honorary president, but also as technical consultant, which would leave him with a measure of control on the club's transfers and formation.
Hahahahahahahahahahaah ,hoce da ubaci klauzulu u ugovor o prodaji kluba u kojoj trazi da mu se ostavi kontrola nad transferima i formacijom.... hahahahahahahahahahahahhaha
Ma ljudi 2 dementna čoveka nas vode, to samo majka priroda može da sredi jer oni fuknciju NE DAJU.
(04-24-2016, 11:14 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Sta bi sa onim recima od pre nedelju-dve kada si nas pozvao da verujemo coveku koji je kreirao "imperiju" jednom i ucinice to opet ,i kada si izrazio cvrsta uverenja da ce uspeti u naumu da nas u narednih pet godina dva puta uvede u finale LS?
I dalje to tvrdim. Ali pošto bi vi volili da mi izgledamo kao Barcelona, Real, Inter, Juventus i ostala govna onda je jedino rješenje prodaja.
(04-24-2016, 12:43 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Šta reći posle ovoga i voditi diskusiju 
Ne mislim ništa loše ali ono.
Vjeruj mi da j mislim najlošije ali ovo. Gledajte i dalje Borusije, Bajerne, Barcelone i onda drkajte kurac na njih. Ostavite Milan nama Milanistima. Ovdje se jebe mater Milanistima naustrb smecara tako da sam i ja odlučio da promijenim nivo komunikacije.
Ako vam ne odgovara onda block list, ima i onaj administrator reza ili kako se već zove pa me prijavite. Već sam ovdje i bio prijavljen od strane jednog idiota iz Subotice, efekat leptira mislim da mu je bio nick. Lik je svršavao na engleski fudbal, Čelzi, Murinja i ostalu bagru. A jebao je mater i Pipu i Rini, i Leonardu koji je tada bio trener.
Tako da imate pravo da mislite ali bilo koje vrijeđanje Milana ja smatram za vrijeđanje mene. Tako da...
Naravno da nemam namjeru ulaziti u kakvu diskusiju. To što se piše na forumu Milanmania o Milanu je zločin. Lijepi italijanski forumi gdje za ovakva vaša sranja dobijate ekspresni ban
Zlocin prema Milanu su navijaci kerovi poslusnici koji ce pravdati svaku odluku uprave kluba ma koliko bila losa i pogubna po sam klub. Upravo zbog njih je i ovakvo st(t=r)anje u klubu ,jer postoji taj ljudski otpad ,glib koji ima obraza da se nazove navijacem Milana a koji i dalje daje podrsku upravi pumpajuci svoj novac u njihove dzepove iz kojih se finansiraju bunga bunga orgije i galianijev odmor u brazilu u vreme prelaznog roka ( u bilo kojem drugom klubu ukljucujuci i radnicki iz backe palanke bi dobio otkaz) , a od igraca se dobije KP Boateng.
Da nije tih idiota San Siro bi odavno bio prazan pa bi degenerici pedofili iz uprave stavili prst na celo i zapitali se gde to grese i kako mogu da isprave stvari. Ovako ,zabole ih.
(04-24-2016, 02:10 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]I dalje to tvrdim. Ali pošto bi vi volili da mi izgledamo kao Barcelona, Real, Inter, Juventus i ostala govna onda je jedino rješenje prodaja.
Ne - mi hocemo da Milan izgleda kao Milan. I ove klubove koje si pobrojao - ne mozes sa njima da poredis Milan ,mozes samo njih da poredis sa Milanom.
Pa da, jebeš slobodno mišljenje, odmah ban

Sad je doslo na vagu ko je veci Milanista....pa koliko godina imate??? Kome ja pokusavam da nesto kazem i objasnim...
Da se vratimo na sezonu...sutra ako ne pobjedimo Veronu u gostima rizikujemo 6 mjesto...
Jebg manji sam Milanista od Kakabanje jer san negativan prema Upravi koja je dovela klub u stanje kakvo je danas...tj umjesto da se borimo sa Juventusom kao nekad za ligu, borimo se sa Sassulom za sesto mjesto...
A i ona Curva Sud sto protestuje protiv Galliania i Berlusconia ...i oni vise nisu Milanisti...sram ih bilo kako smiju...